Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مصطفی قانعی روز سه شنبه در گفت وگوبا خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا در خصوص هجمه هایی که در فضای مجازی و رسانه ها در خصوص تحقیقات بر روی کرونا و مشارکت بیماران در پروژه های تحقیقاتی شده است افزود: تصمیم گیری برای مشارکت با سازمان بهداشت جهانی برای انجام تحقیقات توسط معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت می گیرد این معاونت همکاری ها را شکل می دهد و دانشگاه ها را به عنوان همکار فرا می خواند و فقط کمیته علمی، نتایج کار آنها را بررسی می کند ، لذا هرگونه همکاری با کشورهای دیگر تابع یک پروتکل خاص  است و ایران نیز این پروتکل را به سختی رعایت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: این پروتکل ها باید وارد کمیته اخلاق کشوری شود، و اگر موفق به اخذ مجوز شد ایران اجازه دارد برای اجرای یک پروژه بین المللی همکار شود این امر نیز قبلا هم بوده است.

قانعی بیان کرد: پیوستن ایران به پروژه تحقیقات بین المللی در خصوص کرونا نیز توسط معاونت تحقیقات وفناوری وزارت بهداشت با مجوز کمیته اخلاق کشوری صورت گرفته و در حال انجام است.

وی تصریح کرد:  به عنوان رییس کمیته علمی مقابله با کرونا در روندتصمیم گیری و اجرای این طرح حضور نداشته ام اما می خواهم از تحقیقات کشور دفاع کنم. اصطلاحی که تحت عنوان موش آزمایشگاهی در فضای رسانه برای بیمارانی که در پروژه های تحقیقاتی و یک کار علمی بیان می شود اصطلاح زشتی است.

رییس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا ادامه داد: وقتی کمیته اخلاق یک کشور، طرحی را غیراخلاقی قلمداد نمی کند، محقق اجازه دارد کار خود را انجام دهد.

وی یادآورشد: در یک پروژه حتما کمیته های اخلاق از تک تک افراد می خواهند که رضایت نامه بدهند و بدانند که وارد چه کاری شده اند، طبق قانون هر فردی حق دارد که در پروژه تحقیقاتی مشارکت کند و یا مشارکت نکند، همچنین فرم رضایت نامه اخذ می شود، اگر کسی در تحقیق قرارگرفته و فرم رضایت نامه پر نکرده یا تحت عناوین دیگر فریبش دادند، در آن صورت فرد می تواند به مراجع رسمی شکایت کند و رسیدگی می شود.

وی گفت: بسیاری از پروژه هایی که در زمینه کرونا ارایه می شود، در کمیته اخلاق رد می شود، به دلیل اینکه یا دارو مشخص نیست، یا عوارض آن مشکل ساز است، بنابراین آنچه را کمیته اخلاق قبول می کند که انجام دهد، مطمئناآسیبی به مردم نمی رساند، درعین حال هر کسی که واردمطالعه می شود باید فرم رضایت نامه را با آگاهی و اطلاع کامل امضا کند.

ورود داروهای بدون مستندات علمی به پروتکل درمانی کرونا ممنوع است

رییس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا یادآور شد:عده ای می خواهند از فضای ترس و نگرانی که برای مردم درست شده با ارایه بعضی از داروهای خود ساخته استفاده اقتصادی ببرند که در این خصوص نیروی انتظامی و دستگاه های نظارتی ورود کرده اند و جلوی فعالیت عمده این افراد گرفته شده است از طرفی این ها تلاش داشتند به محض اینکه دارویشان ساخته می شود، در پروتکل دارویی کشور قرار گیرد و بتوانند منافع اقتصادی جدی داشته باشند.

قانعی گفت: این افراد از اینکه دیدند ما در کمیته علمی بیماری کرونا صرفا شواهدعلمی را قبول می کنیم و تا آزمایشات بر روی تعداد زیادی انجام نشده باشد و نتایج آن نیز مشخص نشده باشد، حاضر به تایید داروی آنها نیستیم به فضای مجازی رو آورده و این اصل که هر دارویی باید حتما مبتنی برمستندات استفاده شود را تحت عنوان اینکه شما مردم موش آزمایشگاهی شده اید تخریب می کنند.

قانعی یادآور شد: افرادی که نمی توانند مدارک علمی تهیه کنند، در فضای رسانه ای کشور هجمه ایجاد کرده اند و هرگز چنین ادعاهایی از سوی افراد عالم و متخصص در فضای رسانه ای صورت نگرفته است.

او افزود: به طور مثال سازمان نظام پزشکی روسیه نسبت به کاری در آن کشور  برای تولید واکسن صورت گرفت،معترض شد. اگر در کشور ما نیز کاری روی انسان انجام شود که خلاف باشد باید اول صنف نظام پزشکی، متخصصان، بردهای علمی و انجمن ها معترض شوند نه کسانی که در فروش دارو دخیل هستند.

برچسب‌ها مصطفی قانعی سازمان جهانی بهداشت ستاد ملی مقابله با کرونا پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مصطفی قانعی سازمان جهانی بهداشت ستاد ملی مقابله با کرونا مصطفی قانعی سازمان جهانی بهداشت ستاد ملی مقابله با کرونا اخبار کنکور مقابله با کرونا کمیته اخلاق کمیته علمی رضایت نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۰۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت معاون وزیر دفاع روسیه

کمیته تحقیقات روسیه گزارش داد که یکی از معاونین وزیر دفاع روسیه که مظنون به دریافت رشوه است، بازداشت شده و رئیس جمهور روسیه در جریان جزییات این پرونده قرار گرفته است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، شب گذشته مشخص شد که تیمور ایوانف، معاون وزیر دفاع روسیه، که مظنون به دریافت رشوه است بازداشت شده و  تحت بازجویی سازمان‌های مجری قانون قرار دارد.

به گفته یک مقام نزدیک به نهادهای اجرای قانون روسیه، عملیات بازداشت این مقام وزارت دفاع بیشتر از یک ماه است که توسط ماموران سرویس امنیت فدرال و کمیته تحقیقات آماده شده بود. 

به گفته یک منبع دیگر، علاوه بر ایوانف، چند نفر دیگر نیز بازداشت شده‌اند که کمیته تحقیقات آنها را در انتقال پول دخیل می‌داند. احتمالاً صحبت بر سر تخلفات در اجرای قراردادهای ساختمانی در وزارت دفاع است.

یک مقام کمیته تحقیقات یادآور شد که طبق قانون 290 قوانین جزایی فدراسیون روسیه "دریافت رشوه" تا 15 سال زندان مجازات دارد و مقام، رتبه و مبالغ شرایط کلیدی در بررسی ماهوی پرونده تاثیری نداشته و فرد متخلف از این اتهامات مصونیتی نخواهد داشت.

سازمان های مجری قانون روسیه، شامل سرویس امنیت فدرال، وزارت امور داخلی و کمیته تحقیقات - به طور فزاینده‌ای درگیر چنین پرونده‌هایی است و از توانایی و اختیارات جدی در این زمینه برخوردار هستند. 

بازداشت تیمور ایوانف عصر روز سه شنبه مشخص شد. دمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین نیز گفت که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه از بازداشت معاون وزیر دفاع مطلع شده و در جریان جزییات این پرونده قرار گرفته است.

ایوانف در 15 آگوست سال 1975 در مسکو به دنیا آمد. او تا سال 2012 در شرکت‌های مجتمع سوخت و انرژی کشور کار می کرد و بعداً معاون رئیس دولت منطقه مسکو شد. او از مارس سال 2013 تا زمان انتصاب خود به عنوان معاون وزیر دفاع در سال 2016، سمت مدیر کل یک شرکت تخصصی در زمینه ساخت مسکن برای پرسنل نیروهای مسلح روسیه را بر عهده داشت.

دو مقام عالی رتبه اوکراینی متهم به فساد و دریافت رشوه شدند

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • معاون وزیر دفاع روسیه بازداشت شد
  • معاون وزیر دفاع روسیه به ظن دریافت رشوه بازداشت شد
  • بازداشت معاون وزیر دفاع روسیه
  • احضار مدیر سپاهان بعد از مصاحبه جنجالی
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • احضار مدیر سپاهان به کمیته اخلاق
  • سرپرست سپاهان به کمیته اخلاق دعوت شد
  • سرپرست سپاهان به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال احضار شد
  • مدیر سپاهان به کمیته اخلاق احضار شد
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا