Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها گفت: تاسیس مراکز نیکوکاری نشان می‌دهد که چهره ارزشمند دانشگاهی در مقابل محرومیت و بیچارگی نیازمندان بی تفاوت نیست.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام رستمی، رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها در مراسم افتتاح ۸۰ مرکز نیکوکاری در دانشگاه‌ها که امروز در دانشگاه علم وصنعت برگزار شد، ضمن تبریک میلاد پیامبر رحمت گفت: در فضا‌های دانشگاه و جریان‌هایی که مجموعه نظام دانشگاه از زمان تاسیس با آن سروکار داشته در هر نسل بخشی را اضافه کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
برای مثال دانشگاه‌های نسل اول آموزشی و دانشگاه‌های نسل سوم تاکید بر کارآفرینی و دانشگاه‌های نسل چهارم دانشگاه‌های آموزشی و پژوهشی و کارآفرین و اجتماعی بوده اند.

وی افزود:در نگاه امامین انقلاب، جریان تحول خواهی که انقلاب براساس آن به وجود آمد، براساس آن هم دوام خواهد داشت. یعنی هرزمان که انقلاب از تحول خواهی بایستد زمان پایان انقلاب است که خیلی‌ها آرزوی آن را دارند و یکی از متفکران غربی گفته بود که منتظریم ببینیم چه زمانی یک انقلاب به شکل یک نظام در می‌آید. حیات جریان تصلی انقلاب اسلامی به این است که انقلابی بماند و حیات اصلی جریان نظام اسلامی به تحول خواهی‌اش است.

رستمی اضافه کرد: در بحث دانشگاه ما هنوز به آن دانشگاه تراز در نگاه انقلابی و اسلامی و ایمانی نرسیدیم. آن جریانی که دانشگاه را دچار تحول قرار می‌دهد جریانی است که براساس تحولات جریان عمومی نظام علم در دنیاست. خداوند از دانشمندان تعهد گرفته که نسبت به آنچه که در اطرافشان اتفاق می‌افتد بی تفاوت نباشند. اگر چنین کنند دانشمند نیستند. هرکسی که عالم شد، متعهد است. در دانشگاه تراز رسالت انسانی، ایمانی، اخلاقی و علمی که وجود دارد متوجه به مسائل جامعه است. این دانشگاه اجتماعی است.

رئیس نهاد رهبری در دانشگاه ادامه داد: جریان دانشگاهی در کشور ما جریانی است که نهاد‌های انقلابی را بوجود آورده و در دفاع مقدس شرکت کرده، هرجایی که نظام و انقلاب به آن نیاز داشته بازوی پرتوان انقلاب بوده است در حوزه‌های امنیتی و دفاعی توانمندی‌هایی پیدا کرده اند که دینشان را به جامعه ادا کرده اند.

رستمی خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها در بحث مواسات و همدلی و محرومیت زدایی نیز پیشاز این فعالیت بوده اند و همکاری و ارتباط و فعالیت‌های ارزشمندی داشته اند، اما این مراکز نیکوکاری که به نام کمیته امداد امام خمینی است ظرفیت ارزشمندی را در اختیار مجموعه‌ها قرار می‌دهد. جریان دانشگاهی همواره الگو‌های خوبی برای جامعه داشته، مراجعه می‌کنیم به خاطرات شهید چمران که فقیری را در زمستان دید که در سرما بود و کاری نتوانست کند و آن شب لباس گرم نپوشید برای همراهی با آن فرد و مریض شد.

وی یادآورشد: برکت توفیقی که در یک جریان دانشجویی برای عمل به تعهداتشان است. این خیریه برای سازندگی و آشنایی با مسائل جامعه و فرصتی برای انجام کار خیر توسط مجموعه‌های توانمند است. این نشان می‌دهد که چهره ارزشمند دانشگاهی در مقابل محرومیت و بیچارگی نیازمندان بی تفاوت نیست، در مرحله اول دانشجویان نیازمند بهره مند می‌شوند و بناست مجموعه‌هایی که توفیق خدمت به محرومین را دارند در دانشگاه هم کمک کنند و قطعا دانشگاه نیز در خدمت محرومیت زدایی خواهد بود و هرکاری که از مجموعه‌های تخصصی دانشگاهی بربیاید برای رفع محرومیت قطعا پیش‌قدم خواهد بود. از سپاه و کمیته امداد و تمام مراکزی که کمک کردند تشکر می‌کنم و امیدوارم این مراکز از ۸۰ تا به ۳۱۳ تا برسد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رستمی رئیس نهاد رهبری در دانشگاهها مراکز نیکوکاری دانشگاه علم وصنعت دانشگاه ها مجموعه ها بی تفاوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۰۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گفت: ایجاد مراکز مشاوره فعال و استفاده از ظرفیت خیرین یکی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش مشکلات دانشجویان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، جهانگیر جوانمرد در نشست با مسئولان فرهنگی دانشگاه ها اظهار داشت: در صورتی که از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها، نخبگان و صاحبنظران به خوبی استفاده شود در پیشگیری از وقوع بسیاری از معضلات اجتماعی به نتایج خوبی دست می یابیم.

وی با انتقاد از فاصله فکری ایجاد شده در بین اساتید و دانشجویان خاطرنشان کرد: تقویت مهارت های ارتباطی از طریق برگزاری دوره های آموزشی و گفتمان بین اساتید و دانشجویان به منظور فراهم کردن فرصت های آشنایی با مشکلات دانشجویان و تلاش برای حل آن ضروری است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل با بیان اینکه مقوله پیشگیری یک امر فرازمانی و فراقوه ای است، گفت: یکی از مهمترین راهکارهای کاهش آسیب‌ها، استرس‌ها و نیز سایر مشکلات دانشجویان، ایجاد واحد‌های مشاوره فعال و مراکز نیکوکاری در دانشگاه‌هاست که می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های دستگاه‌ها و نهاد‌ها و به ویژه خیرین نسبت به حل و فصل بسیاری از این مشکلات دست پیدا کرد.

در این نشست مسئولان فرهنگی دانشگاه‌ها نیز با قدردانی از حمایت‌های دستگاه قضایی استان از برنامه‌های پیشگیرانه در دانشگاه‌ها به تبیین و تشریح برنامه‌های خود پرداختند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد یک رسانه
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • بیانیه جامعه دانشگاهی آزاد کرمانشاه در اعلام همبستگی با دانشجویان آمریکا
  • لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی
  • بهره‌مندی ۷۰۰هزار کردستانی از خدمات وزارت کار
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم