Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@23:40:05 GMT

سرطان زا بودن تریاک تایید شد

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۶۸۰۵۸

ملک زاده گفت: با پزشکانی که تریاک تجویز می‌کنند باید برخورد شود و به عنوان پزشک خاطی باید با آن‌ها رفتار می‌کنیم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، رضا ملک زاده معاون آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی درباره آسیب‌های مصرف تریاک، اظهار کرد: جدیدترین تحقیقات نشان از سرطان زا بودن تریاک است که در معتبرترین مجلات پزشکی دنیا منتشر آن را کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه هر پزشکی که اهل مطالعه باشد این تحقیقات را می‌تواند مشاهده کند، افزود: مرتب در کنفرانس‌ها و سمینار‌هایی که برای پزشکان برگزار می‌شود این موضوع را اعلام کردیم و بعد از این نیز در کنگره‌ها بیشتر به این مسئله اشاره خواهیم کرد.

ملک زاده با بیان اینکه افراد این را باید بدانند که تریاک عامل بروز چندین سرطان است، ادامه داد: این یک مطالعه جدید است و در هیچ جای دنیا این چنین، دو دهه بر روی ۸ هزار مصرف کننده تریاک، مطالعه نشده است.

وی تصریح کرد: در مطالعات صورت گرفته به این نتیجه رسیدیم، افرادی که مصرف تریاک دارند و مبتلا به بیماری دیابت نیز هستند دیابتشان بدتر می‌شود و یا مصرف تریاک زمینه بروز سکته‌های قلبی را در فرد ۳ برابر می‌کند، همچنین بیماری‌های ریوی چند برابر می‌شود و فردی که تریاک مصرف می‌کند میزان ابتلایشان به ۷ نوع سرطان را بیشتر از سایر افراد است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه تجویز تریاک فقط در صورتی امکان پذیر است فردی سکته قلبی کرده و درد شدید دارد که نهایتا ۲ تا ۳ روز مورفین تجویز می‌شود، اضافه کرد: همچنین فردی که مبتلا به سرطان است و روز‌های آخر عمر خود را طی می‌کند اجازه تجویز مورفین برایشان وجود دارد.

ملک زاده درباره نحوه برخورد با پزشکانی که تریاک را تجویز می‌کنند، خاطرنشان کرد: برخورد انتظامی با پزشکان باید در آینده صورت گیرد و به عنوان پزشک خاطی باید با آن‌ها برخورد شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: دونالد ترامپ حادثه تروریستی دانشگاه کابل انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 جو بایدن سرطان زا تریاک تایید دونالد ترامپ حادثه تروریستی دانشگاه کابل انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 جو بایدن ملک زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۸۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نوشابه‌های رژیمی در تابستان ۱۹۸۲ میلادی به بازار عرضه شده و موجب شگفتی افراد زیادی شدند و طبق ادعای شرکت کوکاکولا این نوشابه‌های زیرو یا با شکر صفر ضرری برای سلامتی افراد ندارد.

بیشتر بخوانید: الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟

نوشابه‌های رژیمی راهی برای جلوگیری از وجود قندهای افزودنی هستند، اما اخیراً نوشابه‌هایی با نام «زیرو» نیز کنار آن‌ها وارد بازار شده‌اند. کوکاکولا یک نمونه محبوب از این برندهاست.

به گفته شرکت کوکاکولا هر دو نوشیدنی بدون قند و کالری هستند. با این حال، چرا نوشیدنی ها طعم متفاوتی دارند؟ تفاوت اصلی این است که نوشابه رژیمی با آسپارتام شیرین می‌شود، در حالی که نوشابه زیرو حاوی شیرین کننده‌ای به نام آسه سولفام پتاسیم یا Ace-K است.

در حالی که پزشکان هر دوی این شیرین‌کننده‌ها را سم کامل می‌خواند، اما واقعیت این است که هر دو مورد تایید اداره دارو و غذای آمریکا (FDA) هستند و در حد طبیعی ایمن تلقی می‌شوند.

گفته می‌شود مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است، اما به نظر می رسد که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

پروفسور لارنس یانگ، انکولوژیست در دانشگاه وارویک به نشریه سان گفت: ارتباط مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان همچنان بحث برانگیز است.

مانند بسیاری از خطرات مرتبط با رژیم غذایی و بیماری، این هشدار می دهد که ما باید در مصرف بیش از حد شیرین کننده های مصنوعی احتیاط کنیم، زیرا در خوردن گوشت های فرآوری شده و سایر انواع غذاهای ناسالم زیاده روی می کنیم.

آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC)، واحد تحقیقات سرطان WHO اعلام کرد که این ایده که آسپارتام ممکن است باعث سرطان (به ویژه سرطان کبد) در افراد شود، بر اساس شواهد محدودی است.

منبع: اطلاعات آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1228726 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • «اسنوس» مواد مخدر جدید فوتبالیست‌های لیگ برتر
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها
  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟