Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، حمید ملانوری ظهر امروز در دیدار با آیت‌الله سید علیرضا عبادی، با بیان اینکه گرچه جمعیت استان اندک است اما زمینه و فرصت برای کار بسیار زیاد است، اظهار داشت: این استان به لحاظ وسعت، سومین استان پهناور کشور است و به همین اندازه هم می‌تواند محل کار و خدمت باشد.

وی خراسان‌جنوبی را استانی غنی از ظرفیت‌های منحصر به فرد و بکر دانست و بیان داشت: با وجود اینکه بخش‌هایی از استان عنوان محرومیت را بر خود دارند اما در این منطقه، منابعی داریم که اگر تلاش کنیم از آن‌ها استفاده شود، می‌توانیم در راستای توسعه خراسان ‌جنوبی قدم برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار جدید خراسان‌جنوبی به تشریح ظرفیت‌های استان پرداخت و تصریح کرد: نیروی انسانی متخصص و متعهد از بزرگترین منابع توسعه است و خوشبختانه خراسان ‌جنوبی به لحاظ داشتن شخصیت‌های برجسته در زمینه‌های علمی، دینی، مذهبی، فرهنگی، مدیریت و اجرا زبانزد و صاحب نام است.

ملانوری افزود: معادن و ذخایر معدنی از دیگر فرصت‌ها برای توسعه به شمار می‌روند و خراسان‌جنوبی نیز به جهت وجود ذخایر مس، طلا، کرومیت، ذغال‌سنگ و سایر مواد معدنی به بهشت معادن مشهور است.

وی با بیان اینکه توسعه صنایع فرآوری و ایجاد ارزش افزوده در این زمینه می‌تواند به تولید سرمایه و افزایش اشتغال بینجامد، مطرح کرد: جایگاه خراسان‌جنوبی در تولید زرشک، عناب، زعفران، گندم و جو بسیار ارزشمند است و با توجه به کم‌آب بودن استان، عملیاتی کردن طرح‌های جایگزین همچون کشت‌های گلخانه‌ای در برنامه قرار دارد.

استاندار خراسان‌جنوبی از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی و گردشگری استان به‌عنوان فرصت‌هایی برای توسعه یاد کرد و افزود: باید در گردشگری سلامت علمی، تاریخی و سایر حوزه‌ها مورد توجه قرار گیرد.

ملانوری مطرح کرد: بزرگترین مرز مشترک کشور با افغانستان، وجود چهار بازارچه مرزی و همسایگی با پنج استان، ظرفیت‌های بسیار خوبی برای تجارت و بازرگانی است.

وی بهره‌گیری از قابلیت همه اقشار و گروه‌ها را در اولویت کاری خود برشمرد و گفت: با توجه به نگاه شخصی و تاکید رئیس جمهوری باید در انجام همه امور، مشی اعتدالی داشته باشیم و با بهره‌گیری از شیوه‌ای معتدل به مردم خدمت کنیم.

استاندار خراسان‌جنوبی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در استان، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در سال پایانی عمر دولت قرار داریم، طبیعی است که اقدامات گذشته را با همان انگیزه و البته با سرعت بیشتری پیش می‌بریم.

ملانوری با اشاره به اینکه هواپیمای توسعه استان همچنان در حال حرکت است، فقط خلبان آن عوض شده و قرار نیست با این تغییر و جابه‌جایی، کارها بخوابد، مطرح کرد: با همه توان و نیرو و با همکاری دستگاه‌ها و عنایت دولت، اقدامات استاندار سابق را ادامه خواهیم داد تا مردم از آن منتفع شوند.

وی گفت: بنده با این نگاه که تنها هفت یا هشت ماه استاندار باشم، به خراسان‌جنوبی نیامده‌ام، اگرچه مقدرات را نمی‌توان پیش‌بینی کرد اما با نگاه بلند مدت کارها را پیش خواهیم برد.

استاندار خراسان‌جنوبی از برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلند مدت خود و ریل‌گذاری امور برای آینده استان گفت و افزود: آنچه در انجام همه فعالیت‌ها مدنظر قرار دارد، این است که تمامی کارها باید پیوست فرهنگی داشته باشند.

ملانوری با بیان اینکه در انجام همه فعالیت‌ها باید پیوست فرهنگی مدنظر قرار گیرد، تبیین کرد: بنا به توصیه مقام معظم رهبری، بدون توجه به فرهنگ منطقه، نمی‌توان کاری انجام داد چرا که فرهنگ هر جامعه، پایه و اساس آن است.

وی همزمانی انتصابش را با ایام ربیع به فال نیک گرفت و افزود: با توجه به شرایط کرونایی موجود و مسائل و مشکلات ناشی از آن، صلاح ندیدم که منتظر برگزاری مراسم معارفه رسمی بمانم لذا کارم را از روز گذشته در استان آغاز کردم.

استاندار خراسان‌جنوبی هدف از دیدار خود با نماینده ولی فقیه در استان را بهره‌گیری از رهنمودهای حجت الاسلام و المسلمین عبادی در اجرای برنامه‌های کاری عنوان کرد.

انتهای پیام/3403/ح                        

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خراسان جنوبی بیرجند استاندار خراسان جنوبی ملانوری ظرفیت های خراسان جنوبی معادن مشکلات اقتصادی مشکلات مردم استاندار خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۹۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان جنوبی گنجینه ناشناخته سرمایه گذاری /اکسپو سکوی پرتاب توسعه

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی ذاکریان صبح سه شنبه در حاشیه نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران با اشاره به ششمین نمایشگاه صادراتی ایران، اظهارکرد: در این دوره نمایشگاه از پویایی بیشتری نسبت به دوره های قبل برخوردار است و خراسان جنوبی نیز با امادگی بیشتری در این نمایشگاه حضور پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه هریک از دستگاه های اجرایی ماموریتی برای شرکت فعال استان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ داشته اند، بیان داشت: مرکز خدمات سرمایه گذاری استان تهیه و تولید محتوای این نمایشگاه اعم از چاپ کتاب، برشورها و کلیپ را بر عهده داشته است.

ذاکریان با اشاره به اینکه در نمایشگاه اکسپو تمرکز بر ارائه زنجیره های ارزش هر استان می باشد، بیان داشت: خراسان جنوبی با تمرکز بر معرفی سه زنجیره ارزش در حوزه زرشک، گوهر سنگها و بنتونیت در این نمایشگاه حضور پیدا کرده است.

وی با اشاره به کاربردهای استفاده از زرشک در صنایع غذایی، دارویی و… بیان داشت: خراسان جنوبی رتبه اول تولید زرشک بی دانه در جهان را دارد و در زمینه معرفی زرشک در استان اقدامات موثری انجام شده و اکنون زمان ان رسیده این محصول را در سطح ملی و بین الملی معرفی کنیم.

وی در ادامه با بیان اینکه ۸۵ درصد ذخیره بنتونیت کشور در خراسان جنوبی وجود دارد، گفت: بنتونیت استفاده های مختلفی دارد که برای صنایع دارویی و ارایشی بهداشتی و بخش کشاورزی استفاده می شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی در خصوص سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی هم گفت: تجارت گوهرسنگ ها در دنیا سالانه بالغ بر ۱۰۰ میلیارد دلار است اما سهم جمهوری اسلامی و خراسان جنوبی در این حوزه بسیار ناچیز است.

وی تصریح کرد: تجارت در این حوزه به صورت چمدانی و غیر رسمی بوده و این بازار نیازمند توجه ویژه است.

ذاکریان افزود: با توجه محدودیت های خراسان جنوبی در زمینه آب توجه به سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی می تواند بدون نیاز به آب می تواند بازار فعال اشتغال در استان ایجاد کند.

وی به اقدامات اداره کل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی برای حضور در نمایشگاه اشاره کرد و افزود: اقدام به چاپ و بروزرسانی کتاب ۱۱۰ فرصت سرمایه گذاری استان کرده ایم.

به گفته وی این کتاب در حوزه های مختلف صنعت، معدن و کشاورزی، دانش بنیان و مرز فرصت های استان را معرفی کرده است.

وی ادامه داد: همچنین کتاب توانمندی های استان در حوزه صنعت، معدن، کشاورزی، گردشگری و مرز به دو زبان چاپ و در نمایشگاه به مراجعه کنندگان ارایه می شود.

ذاکریان بیان داشت: کتاب زنجیره های ارزش با تمرکز بر سه زنجیره ارزش نیز به دو زبان تهیه و چاپ شده است.

وی با بیان اینکه نمایشگاه اکسپو فرصت خوبی برای معرفی توانمندی های صادراتی جمهوری اسلامی ایران و معرفی استان های کمتر شناخته شده ای از جمله خراسان جنوبی است، گفت: در این نمایشگاه ۸۵ کشور جهان و بیش از دو هزار تاجر و شرکت تجاری حضور پیدا کرده اند که ظرفیتی بی نظیر برای معرفی استان است.

وی با اشاره به اینکه ملاقات های خوبی در زمینه معرفی ظرفیت های استان در این نمایشگاه صورت گرفت، بیان کرد: جلسات و ملاقات های تجاری با تجار کشورهای افغانستان، چین، ژاپن عمان و… داشتیم.

ذاکریان از امضای تفاهم نامه در زمینه گوهرسنگ ها بین استان و وزارت صمت خبرداد و افزود: این تفاهم نامه بین استاندار و قائم مقام وزیر صمت به امضا رسید و مقرر شد تا در افق ۱۴۰۷ تجارت سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی خراسان جنوبی ۵۰ میلیون دلار باشد.

وی با تاکید بر اینکه فرصت های نمایشگاهی را باید غنیمت شمرد، ادامه داد: حضور در این گونه نمایشگاه ها نقطه عطفی برای ارتباطات است و باید در طول سال ادامه پیدا کند.

به گفته وی خراسان جنوبی ظرفیت های ناشناخته معرفی نشده بسیاری در حوزه سرمایه گذاری دارد که باید از فرصت های نمایشگاهی در جهت معرفی توانمندی های استان و جلب و جذب سرمایه گذاران بهره ببریم.

وی با اذعان به اینکه باید پیگیری تبادلات صورت گرفته را داشته باشیم، افزود: خراسان جنوبی استانی با پتانسیل و ظرفیتی های گوناگون است و جذابیت های فوق العاده ای برای جذب سرمایه گذاران دارد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی عنوان کرد: امیدواریم با حضور در نمایشگاه ها و بهره گیری از ظرفیت رسانه قدم های موثری در جهت توسعه خراسان جنوبی برداریم.

کد خبر 6092743

دیگر خبرها

  • طرح مشکلات بانکی خراسان شمالی در هیئت دولت
  • مسئولان مشکلات کارگران را مورد توجه قرار دهند
  • پیشنهاد استاندار هرمزگان برای ایجاد ‌راه زمینی به کیش
  • دستاوردهای علمی مرهون تلاش معلمان و اساتید دانشگاه است
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • اکسپو سکوی پرتاب توسعه خراسان جنوبی
  • احداث سردخانه ۲ هزار تنی در استان خراسان جنوبی
  • شهرک تخصصی گوهرسنگ در خراسان جنوبی ایجاد می‌شود
  • خراسان جنوبی گنجینه ناشناخته سرمایه گذاری /اکسپو سکوی پرتاب توسعه
  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد