Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: با پزشکانی که تریاک تجویز می‌کنند باید برخورد شود و به عنوان پزشک خاطی باید با آن‌ها رفتار می‌کنیم.

به گزارش ایمنا، رضا ملک‌زاده، درباره آسیب‌های مصرف تریاک، اظهار کرد: جدیدترین تحقیقات نشان از سرطان‌زا بودن تریاک است که در معتبرترین مجلات پزشکی دنیا منتشر آن را کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه هر پزشکی که اهل مطالعه باشد این تحقیقات را می‌تواند مشاهده کند، افزود: مرتب در کنفرانس‌ها و سمینارهایی که برای پزشکان برگزار می‌شود این موضوع را اعلام کردیم و بعد از این نیز در کنگره‌ها بیشتر به این مسئله اشاره خواهیم کرد.

ملک‌زاده با بیان اینکه افراد این را باید بدانند که تریاک عامل بروز چندین سرطان است، ادامه داد: این یک مطالعه جدید است و در هیچ جای دنیا این چنین، دو دهه بر روی ۸ هزار مصرف کننده تریاک، مطالعه نشده است.

وی تصریح کرد: در مطالعات صورت گرفته به این نتیجه رسیدیم، افرادی که مصرف تریاک دارند و مبتلا به بیماری دیابت نیز هستند دیابتشان بدتر می‌شود و یا مصرف تریاک زمینه بروز سکته‌های قلبی را در فرد ۳ برابر می‌کند، همچنین بیماری‌های ریوی چند برابر می‌شود و فردی که تریاک مصرف می‌کند میزان ابتلایشان به ۷ نوع سرطان را بیشتر از سایر افراد است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه تجویز تریاک فقط در صورتی امکان پذیر است فردی سکته قلبی کرده و درد شدید دارد که نهایتاً دو تا سه روز مورفین تجویز می‌شود، اضافه کرد: همچنین فردی که مبتلا به سرطان است و روزهای آخر عمر خود را طی می‌کند اجازه تجویز مورفین برایشان وجود دارد.

ملک‌زاده به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: برخورد انتظامی با پزشکان باید در آینده صورت گیرد و به عنوان پزشک خاطی باید با آن‌ها برخورد شود.

کد خبر 453711

منبع: ایمنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت دکتر ملک زاده مواد سرطان زا تریاک سوء مصرف مواد مخدر پزشک خاطی ثبت تخلف دیابت سکته قلبی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۲۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب ۱۳ مرکز مداخله‌گر دندانپزشکی در خراسان رضوی

سرپرست امور دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سال گذشته ۵۰۰بازدید از مراکز دندانپزشکی صورت گرفت که از مجموع بازدیدهای انجام شده ۳۸ مورد تذکر و برخورد، ۳۳ مورد ارجاع به مقامات قضایی و ۱۳ مورد پلمب مرکز مداخله‌گر حوزه دندانپزشکی به ثبت رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، مرتضی فغانی در جمع خبرنگاران گفت: در یک سال گذشته از 130 مطب و 122 درمانگاه و همچنین 110 درمانگاه ویژه دندانپزشکی و نیز 45 لابراتوار و 67 دندانسازی بازدید صورت گرفته است و  با 25 مداخله گر سلامت نیز برخورد قاطع شده است .

وی افزود: سال گذشته 500بازدید صورت گرفت که از مجموع بازدیدهای انجام شده 38 مورد تذکر و برخورد و 33 مورد ارجاع به مقامات قضایی و 13 مورد پلمب مرکز مداخله گر حوزه دندانپزشکی به ثبت رسید.

فغانی با اشاره به 34 بازدید صورت گرفته و مراجعه 100 هزار نفر به مراکز درمانی در نوروز امسال تصریح کرد: در راستای ارائه هر چه بهتر خدمات به زائران و مجاوران بارگاه رضوری، از 17 درمانگاه و 11 درمانگاه ویژه دندان پزشکی و 5 مرکز غیرفعال بازدید صورت گرفت .

سرپرست امور دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مهم ترین چالش پیشرو با مداخله گران سلامت را ضعف قانون به معنای بازدارنده نبودن آن در برخورد با مداخله گران سلامت دانست و گفت:  یکی از مهم‌ترین برنامه های پیشرو در حوزه امور دندانپزشکی برگزاری جلسات برای هم اندیشی با دادستانی و مسئولان قوه قضایه در راستای اصلاح صدور احکام خواهد بود .

فغانی با اشاره به اینکه  مداخله گران سلامت با سودجویی  از ناآگاهی مردم با عناوین پزشکی و پرستاری اقدام به فعالیت درمانی می‌کنند، خاطرنشان کرد: کارشناسان این حوزه به صورت مستمر بر اساس پایش های دوره ای و نیز شکایت صورت‌گرفته، حتی در خارج از زمان  اداری بر مراکز درمانی نظارت می‌کنند و عملکرد آنها را مورد پایش قرار می‌دهند. 

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • پلمب ۱۳ مرکز مداخله‌گر دندانپزشکی در خراسان رضوی
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • «اسنوس» مواد مخدر جدید فوتبالیست‌های لیگ برتر
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها
  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟