Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعظم کریمی گفت: در تلاش هستیم تا در مناطق محروم هم مراکز تخصصی مشاوره ازدواج را تشکیل دهیم و تاکنون این امر در استان‌های ایلام و سیستان و بلوچستان محقق شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ اعظم کریمی، مدیرکل مشارکت جوانان وزارت ورزش و جوانان در نشست صمیمانه وزیر ورزش و جوانان با اعضای کمیته علمی مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده گفت: با توجه به این که مجلس شورای اسلامی در حوزه ازدواج صدور مجوز دفاتر مشاوره تخصصی ازدواج را برعهده وزارت ورزش و جوانان قرار داده است، تاکنون 350 مجوز را با همکاری سازمان نظام روانشناسی صادر کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: اعضای کمیته علمی که امروز حضور دارند، علاوه بر مصاحبه کاملا سختگیرانه و جامع از متقاضیان اگر کسی را مشروط کنند دوباره دوره های آموزشی برگزار می کنند که قبل از شیوع کرونا در کشور این دوره ها حضوری برگزار می‌شد اما در حال حاضر در فضای مجازی برگزار می‌شود و اساتید از این افراد آزمون کتبی می‌گیرند تا درنهایت صلاحیت علمی فردی که می‌خواهد مجوز بگیرد، اثبات شود.

کریمی تصریح کرد: پیش از این مجوز مراکز تخصصی تنها با امضای رئیس سازمان نظام روانشناسی انجام می‌شد اما با پیگیری هایی که انجام دادیم اکنون با امضای معاونت امور جوانان و سازمان نظام روانشناسی مجوز مراکز تخصصی مشاوره ازدواج اعطا می شود.

او گفت: در تلاش هستیم تا در مناطق محروم هم مراکز تخصصی مشاوره ازدواج را تشکیل دهیم و تاکنون با رایزنی هایی که با سازمان نظام روانشناسی داشتیم، این امر در استان‌های ایلام و سیستان و بلوچستان محقق شده است.

کریمی افزود: در حال حاضر 2 مرکز در ایلام و 4 مرکز در سیستان و بلوچستان تشکیل شده است و انشاالله در سایر مناطق محروم هم این اتفاق رخ دهد تا از وقوع طلاق پیشگیری شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مشاوره ازدواج اعظم کریمی مدیرکل مشارکت جوانان وزارت ورزش و جوانان مراکز تخصصی مشاوره ازدواج سازمان نظام روانشناسی سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۶۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است

 آیت‌الله مصطفی محامی ر همایش خیران مدرسه ساز ضمن قدردانی از حضور و مشارکت خیران در برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه تعلیم و تربیت گفت: خداوند متعال در قرآن کریم بیان داشته: "وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا" زنده کردن یک انسان همانند حیات بخشیدن به کل جامعه و زنده کردن همه انسان‌هاست و در مقابل آن عنوان می‌کند:" مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِی الْأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعًا" اگر یک نفر را از بین ببرد مانند این است که همه مردم را از بین ببرد.

وی افزود: در تفسیر این آیه شریفه، بزرگان نظرات مختلفی را عنوان کرده‌اند از اینکه یک تشبیه برای بیان عظمت کار بوده و یا با این تعبیر که یک فرد می‌تواند مبدا تولید نسل باشد و لذا احیای یک نفر احیای یک نسل است.

️امام جمعه زاهدان بیان کرد: در ادبیات قرآنی حیات منحصر به این حیات مادی نیست بلکه عقل، اندیشه و علم اوست و بر این اساس دستگاه آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت دستگاه احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد بنابراین کاری که شما در آموزش و پرورش انجام می‌دهید از جهات مختلف ضریب می‌خورد.
️وی ادامه داد: بر اساس همین نگاه انجام کار خیر در حوزه آموزش و پرورش نیز دارای ارزش افزوده است بویژه که این کار در یک استان پهناور همچون سیستان و بلوچستان صورت می‌گیرد چرا که این استان دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زیادی است و یکی از این ظرفیت‌ها وجود نیرو‌های با استعداد است که متاسفانه به درستی شکوفا نشده و مورد استفاده قرار نگرفته و نیازمند توجه ویژه هستند.
️️آیت‌الله محامی تصریح کرد: خیران عزیز باید قدر خود را بدانند و خداوند متعال را برای این نعمت، موهبت و لطفی که شامل حالشان کرده شکرگزاری کنند.
️وی خاطرنشان کرد: این احیا دارای فرایندی است که بخشی در تامین امکانات و سخت افزار و بخشی در تهیه نرم افزار از جمله برنامه، معلم و اساتید است و این ۲ مجموعه باید با هم هماهنگ و در یک راستا حرکت کنند.

️نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان عنوان کرد: مهمتر از توسعه کمی مدارس کیفیت بخشی به آنهاست و در این جهت نیازمند استفاده از نیرو‌های توانمند و با تجربه هستیم که از جمله کمبود‌های ماست و باید در جهت آموزش نیرو‌ها برنامه‌ریزی صورت گیرد و باید دقت کنید که مدارس پس از ساخت رها نشوند و در گام بعد باید تلاش کنید تا کیفیت خدمات در مدارس ارتقا پیدا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان
  • آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • اعزام بیش از ۲۰۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردوهای زیارتی مشهد مقدس
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور