Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار گیلان گفت: سرانه فضای آموزشی گیلان نسبت به میانگین کشوری پایین‌تر است و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام مدارس باید مورد توجه باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، ارسلان زارع امشب در جلسه شورای آموزش و پرورش گیلان با اشاره به ضرورت اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در گیلان اظهار داشت: آموزش و پرورش در کنار مقوله آموزش باید نسبت به تأمین سلامت جسمی و روحی دانش‌آموزان نیز اهتمام بیشتری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار گیلان ویروس کرونا را تهدیدی برای سلامت جامعه دانست و بیان داشت: با توجه به اینکه از ابتدا زیرساخت استفاده حداکثری از آموزش مجازی فراهم نبود لذا در این مسیر استفاده از ظرفیت خیران نیز بسیار اهمیت دارد و باید بتوانیم به معلمان و مدیران کمک کنیم.

زارع با بیان اینکه فعالیت جسمانی دانش‌آموزان به‌سبب شیوع کرونا کاهش یافته است خاطرنشان کرد: در این شرایط استمرار اجرای طرح‌هایی همچون طرح "کوچ" که مربوط به کنترل وضعیت جسمانی دانش‌آموز است ضرورت دارد.

افزایش شمار مبتلایان به کرونا در گیلان؛ اجتماعات مهم‌ترین عامل گسترش ویروس استنماینده ولی‌فقیه در گیلان: مشکلات جامعه ناشی از دوری مسئولان از سیره شهدا استتقاضای زیاد بازار عامل افزایش قیمت سیمان در گیلان؛ نرخ سیمان ربطی به تحریم‌ها ندارد

نماینده عالی دولت در استان گیلان مشارکت پایین خیران مدرسه‌ساز گیلانی را ناشی از ضعف در اطلاع‌رسانی دانست و بیان کرد:  اطلاع‌رسانی‌ها در عرصه مدرسه‌سازی و استفاده از ظرفیت خیران باید افزایش یابد و زمینه جلب مشارکت خیران فراهم شود.

وی با بیان اینکه عدم حضور دانش‌آموزان در مدارس نباید منجر به تعطیلی برنامه‌ها و ایجاد اختلال در برنامه‌های آموزشی شود خاطرنشان کرد: حضور دانش‌آموزان در مدارس تأکید نداریم زیرا ناگزیر هستیم خود را با شرایط جدید وقف دهیم اما استفاده از فضای مجازی و شبکه شاد نیز ضروری است.

استاندار گیلان با اشاره به ضرورت توجه جدی به مهدکودک و پیش دبستانی‌ها ابراز داشت: اداره‌کل فناوری ارتباطات و اطلاعات استان برای اصلاح ساختار و رفع مشکلات موجود مربوط به اینترنت  همکاری لازم را داشته باشد و در صورت لزوم برای تامین اعتبار، از ظرفیت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استفاده شود.

نماینده عالی دولت در استان گیلان با تاکید بر لزوم استفاده از همه دانش‌آموزان در مناطق مختلف استان از آموزش در بستر فضای مجازی بیان داشت: باید ارتباطات اینترنتی به‌جهت اینکه هیچ دانش‌آموزی از تحصیل باز نماند برقرار و تقویت شود.

وی با بیان اینکه رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و شیفت‌بندی در این مدارس با جدیت دنبال شود تا خطری دانش‌آموزان را تهدید نکند افزود: روند آموزش تمام دانش‌آموزان با نظارت کامل و پیگیری همراه باشد تا هیچ دانش‌آموزی از فرآیند آموزشی دور نشود و در این میان جلب مشارکت خانواده‌ها بسیار موثر است.

استاندار گیلان اجرای طرح "آجر به آجر" یا پویش مشارکت همگانی در احداث مدرسه را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: این طرح با هدف جلب مشارکت نهادها، شرکت‌ها و سازمان‌های خصوصی و دولتی و خیران در امر مدرسه‌سازی اجرا می‌شود و نیازمند اطلاع‌رسانی بیشتر توسط آموزش و پرورش و رسانه‌ها است.

زارع با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی گیلان نسبت به میانگین کشوری پایین‌تر است و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و استفاده از ظرفیت خیران برای احداث مدارس باید مورد توجه قرار گیرد ابراز داشت: تعمیر و نگهداری تاسیسات گرمایشی و سرمایشی مدارس و سرویس به‌موقع آنها نیز امری ضروری است.

نماینده عالی دولت در استان گیلان اجرای طرح توسعه سواد زنان روستایی و عشایری استان را مورد اشاره قرار داد و گفت: اجرای این طرح در سال‌های اخیر روند رو به رشدی داشته است و لازم است از ظرفیت سازمان‌های مرتبط با امر آموزش سواد و مهارت به‌صورت حداکثری استفاده شود.

انتهای پیام/612/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استاندار گیلان آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۴۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سلمان محمدی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و اظهار کرد: پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت‌بخشی به مدارس دولتی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پذیرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شأن معلمی را داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند.

کد خبر 748930

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد
  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • کمبود سرانه فضای آموزشی چهارمحال و بختیاری
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری