Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، حسین اکبری راد رئیس انجمن صنفی تولیدکنندگان وسایل سنجش و توزین ایران گفت: ۷ کارخانه فعال تولید ترازو در کشور داریم که سالانه می‌توانند ۵ برابر واردات، ترازو تولید کنند.

حسین اکبری راد افزود: در حال حاضر نیاز بازار به ترازوی فروشگاهی سالانه حدود ۵۰ هزار عدد است که می‌توان بیش از ۲۰۰ هزار عدد ترازوی مازاد بر نیاز کشور را هم صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تأکید کرد: ۲۵ کارخانه دارای پروانه کسب تولید ترازو در کشور وجود دارد که ۷ مورد از میزان به طور فعال و مستمر تولید دارند. اگر ظرفیت تولید این کارخانه ها را در نظر بگیریم، می‌توان علاوه بر تأمین نیاز ۵۰ هزار عددی بازار داخلی، بیش از ۲۰ میلیون دلار معادل ۴ هزار میلیارد ریال صادرات ترازو داشته باشیم.

رئیس انجمن صنفی تولیدکنندگان وسایل سنجش و توزین ایران با انتقاد از واردات غیر ضروری ترازو‌های فروشگاهی به کشور،افزود: در حالی که کارخانه‌های داخلی امکان تأمین نیاز داخلی بازار و حتی صادرات را دارند، چرا باید مبادی گمرکی بر روی واردات این کالا باز باشد و کارخانه‌های تولید ترازو تعدیل نیرو کنند.

واردات ۳۰۰ هزار دلاری ترازو به کشور

سید روح اله لطیفی سخنگوی گمرک جمهوری اسلامی ایران گفت: در پنج ماهه اول امسال بیش از ۲۲ هزار کیلوگرم ترازوی فروشگاهی ۳۰ کیلوگرمی به ارزش بیش از ۳۰۸ هزار دلار از دو کشور خارجی وارد شده است.

او با اشاره به اینکه تا این لحظه برای منع واردات ترازو‌های فروشگاهی به گمرک جمهوری اسلامی ابلاغیه‌ای صادر نشده است، افزود: هر لحظه‌ای که ابلاغیه منع واردات ترازو صادر شود، مبادی رسمی کشور بر روی واردات این کالا بسته می‌شود.

نبود منع واردات ترازو در حالی است که تنها در پنج ماهه اول امسال ۳۰۸ هزار دلار ارز از کشور خارج شده است که می‌توان با حمایت از تولیدکننده‌های داخلی در کنار افزایش تعرفه‌های وارداتی یا منع آن، سالانه ۲۰ میلیون دلار صادرات ترازو به خارج از کشور داشته باشیم.

کیوان گردان مدیرکل صنایع برق، فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه تاکنون هیچ گونه جلسه‌ و درخواستی برای منع واردات این کالا به این وزارت خانه نیامده است، می‌گوید: منع واردات ترازو موضوعی نبوده که مصوبه‌ای داشته باشد و ما ابلاغ نکرده باشیم.

او افزود: انجمن صنفی تولیدکنندگان ترازو باید درخواست منع واردات بدهند و طی جلسه‌های آتی با ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز این مهم بررسی و پس از اغناء کارشناسی، در صورتی که نیاز بازار کشور در کارخانه‌های داخلی تولید شود، در خصوص منع واردات و افزایش تعرفه‌های گمرکی تصمیم گیری خواهد شد.

حال با این پیگیری‌ها قرار شد جلسه‌ای برای امکان منع واردات این محصول برگزار شود که در صورت تأمین نیاز بازار از سوی تولیدکنندگان داخلی و جلوگیری از وابستگی به واردات، علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، زمینه برای صادرات ۲۰ میلیون دلاری ترازو به خارج از کشور فراهم شود.

گزارش از وحید حاجیان

انتهای پیام/ب

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صادرات کالا تولید داخلی تولید ترازو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۹۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین

بابک صدرایی کارشناس صنعت خودرو در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور ما و راهکار حل این ناترازی گفت: اتفاقی که در سال‌های اخیر در صنعت خودروسازی جهان رخ داده این است که به سمت خودروهای با موتور پاک، بازدهی بالا و مصرف سوخت پایین و آلایندگی کم رفته ایم.

وی در ادامه بیان کرد: مسائل زیست محیطی در تولید خودرو اگر جدی گرفته نشود برای تمام دنیا بحران ایجاد می‌کند. خودروهایی که در کشور ما تولید می‌شود پلتفرم‌های قدیمی دارد و موتورها آلایندگی بالاتری نسبت به خودروهای جدید دارد.

صدرایی توضیح داد: علاوه بر این مشکل دیگر موجود در کشور ما که باعث شده مصرف بنزین بالا برود از رده خارج نشدن خودروهای فرسوده است. وی ادامه داد: خودروهای فرسوده در کشور ما حجم بالایی دارند. اگر ما خودروی برقی هم به کشور وارد کنیم ولی این خودروهای فرسوده و اتوبوس و مینی بوس های فرسوده را از رده خارج نکنیم تأثیری در کاهش مصرف بنزین و ناترازی ندارد.

این کارشناس خودرو توضیح داد: به همین دلیل ما باید برنامه ریزی داشته باشیم که خودروهای فرسوده و قدیمی و خودروهای تولید کننده آلایندگی را از چرخه مصرف خارج کنیم و به جای آن خودروهای نو با انرژی پاک به چرخه مصرف وارد کنیم.

این کارشناس خودرو بیان کرد: برای از رده خارج کردن خودروهای فرسوده هم مشکلات زیادی بر سر راه وجود دارد زیرا عمده کسانی که از خودروهای فرسوده استفاده می‌کنند شرایط مالی لازم را ندارند که از خودروهای جدید و با مصرف کم بنزین استفاده کنند و برای برون رفت از این شرایط باید دولت تصمیمی عاجل بگیرد.

وی با بیان اینکه حل نشدن این موضوع به ضرر دولت است زیرا باید بودجه کلانی را صرف واردات بنزین کند افزود: دولت باید سوبسیدهایی به مردم بدهد تا از خودروهای برقی و هیبریدی استفاده کنند تا سبد سوخت متنوع شود و همچنین خودروسازان داخلی را ملزم به تولید خودروهایی کند که مصرف پایینی دارند.

صدرایی ادامه داد: در کشور باید خودروسازان موتورهای با مصرف کم را تولید کنند. همچنین خودروسازان می‌توانستند موتورهای هیبریدی را روی خودروها نصب کنند تا مصرف بنزین پایین بیاید و همچنین می‌توانستیم از سالانه یک و نیم میلیون خودرویی که وارد کشور می‌شد بخشی از آن را صرف خودروهای هیبریدی کنیم.

این کارشناس خودرو ادامه داد: البته تحریم‌ها و عدم برنامه ریزی در سطح کلان باعث شده که ما وابسته به پلت فرم‌ها خودرویی مربوط به دو تا سه دهه قبل باشیم و مرتباً آنها را تولید کنیم و خودروهای پاک بیشتر جنبه شوآف و نمایشی به خودش بگیرد.

وی ادامه داد: از سال‌های ۹۲ و ۹۳ پروژه‌های خودروهای برقی را داریم ولی تاکنون اتفاقی در این خصوص نیفتاده است. در شرایط فعلی کشور تولید خودروهای هیبریدی بهتر از برقی است و این خودروها می‌تواند جایگزین خودروهای بنزینی با مصرف بالا شود.

کد خبر 6097938 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی