Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار شرکتها؛ بعدازظهر چهارشنبه در محل دانشگاه خاتم مراسم انعقاد قرارداد همکاری میان شرکت پردیس ژن و هلدینگ نسیم سلامت پاسارگاد، دانشگاه خاتم و پارک علم و فناوری پردیس با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور، مهدی شادنوش رییس اداره پیوند و بیماری‌های خاص وزارت بهداشت، مجید قاسمی مدیرعامل بانک‌پاسارگاد، امیرحسین ابنا مدیرعامل شرکت پردیس ژن، سجاد مخبر مدیرعامل هلدینگ نسیم سلامت پاسارگاد، مهدی صفاری‌نیا رییس پارک علم و فناوری پردیس و علی شریفی زارچی مدیر ارشد فناوری شرکت پردیس‌ ژن در محل دانشگاه خاتم صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی توافق‌نامه منعقد شده، هلدینگ نسیم سلامت پاسارگاد به نمایندگی از بانک‌پاسارگاد با سرمایه‌گذاری در جهت توسعه‌ی زیرساخت‌های لازم، امکان گسترش فناوری پیشرفته HLA Typing به صورت فرادقیق - فراسریع را در کشور فراهم خواهد کرد. با این فناوری، علاوه بر صرفه جویی قابل توجه در هزینه بیماران، از خروج میلیون‌‌ها دلار ارز از کشور نیز جلوگیری شده و با حذف واردات سلول‌های بنیادی، از تأخیر در فرایند درمان بیماران جلوگیری خواهد شد. رونمایی از  نخستین سری نتایج HLA Typing به روش فرا دقیق و فراسریع توسط شرکت پردیس ژن نیز از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

همچنین طی تفاهم‌نامه‌‌ی واگذاری زمین در پارک علم و فناوری پردیس به دانشگاه خاتم، مجموعه‌ی آموزشی، تحقیقاتی، پژوهشی و فناوری دانشگاه خاتم، تحت‌عنوان پردیس کارآفرینی رقابت‌پذیر، با سرمایه‌گذاری بانک پاسارگاد، احداث خواهد شد. این مجموعه با 10 دانشکده، هر یک در 5 گروه آموزشی، پذیرای 10 هزار دانشجو در مقاطع مختلف کارشناسی و تحصیلات تکمیلی خواهد بود.

در ابتدای این مراسم مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد ضمن خوش ­آمدگویی به حضار و تبریک ایام میلاد حضرت رسول اکرم اظهار کرد: فعالیت استارت­آپ­ها یا نوبنیادها، با حمایت­های معاونت فناوری ریاست جمهوری رشد خوبی در کشور داشته و آمار موجود هم گواه بر این مطلب است. حمایت از نوبنیادها در بانک پاسارگاد از سال 84 با تأسیس شرکت فناپ آغاز شده‌است. شرکتی که هم‌اکنون خدمات آن در 6 بانک کشور ارائه می­گردد. اخیرا نیز فناپ عهده‌دار اجرای پروژه‌ی راهکار جامع نظام بانکی در فرآیند ادغام 5 بانک نظامی در بانک سپه بوده است.

وی در ادامه به فعالیت شرکت ابرآروان اشاره نمود و افزود: تولید CDN برای اولین بار در کشور در این شرکت انجام شد و حدود 3 سال پیش که کلیه بانک­ها از مرکزیت سه کشورآمریکا، هند و چین بطور گسترده مورد تهاجم باج­گیرانه قرار گرفتند، تقریبا همه بانک­ها مجبور به توقف فعالیت­های بین المللی و یا تسلیم در مقابل این حمله شدند. بانک پاسارگاد تنها بانکی بود که با تکیه بر محصولات تولید شده در شرکت ابرآروان، و پشتیبانی شرکت­های شناسا، فناپ، داتین و بخش فناوری بانک در مقابل این حمله تقابل کرد و این تقابل منجر به عقب نشینی حمله­ کنندگان به بانک پاسارگاد شد.

وی در ادامه افزود: در حوزه‌­های دیگر نیز فعالیت­های بانک، بسیار جدی بوده‌است. اخذ مجوز اپراتور 5G از وزارت ارتباطات توسط شرکت فناپ تلکام نمونه‌ای دیگر از این فعالیت‌ها است.

مدیرعامل بانک پاسارگارد با اشاره به فعالیت شرکت میدکو در خصوص تولید مس کاتد افزود: شرکت میدکو برای اولین بار در کشور توانست مس کاتد را با روش «تانک بایولیچینگ» (کشت باکتری) تولید کند.

این امر باعث حذف دو کارخانه بزرگ از فرآیند تولید مس کاتد و کاهش 35 الی 40 درصدی قیمت تمام شده این محصول شده‌است. ما به لحاظ بهره‌برداری از این تکنولوژی در کشور نمره‌ی قبولی گرفته‌ایم، به گونه‌ای که در ادامه، مهندسان جوان در شرکت میدکو، یک باکتری ترکیبی جدید با بهره‌وری بیشتر نسبت به باکتری پیشین ابداع کرده‌اند که حق امتیاز آن متعلق به خود شرکت میدکو است.

قاسمی اظهار کرد: در سال 1394 بیست و هفت نفر از نخبگانی که از کشور خارج شده‌بودند، شناسایی و دعوت شدند. 6 پروژه با 6 کارگروه برای این عزیزان تعریف شد و اولین مدرسه تابستانی با حضور اساتید این نخبگان برگزار گردید. این امر منجر به تحول در سطح علمی دانشگاه خاتم شد تا جایی که امروز شاهد حضور رتبه های برتر زیر 30 در مقطع کارشناسی ارشد رشته ی اقتصاد در این دانشگاه هستیم.

قاسمی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فعالیت‌های هلدینگ نسیم سلامت پاسارگاد خاطر نشان کرد: یکی از مأموریت­های هلدینگ نسیم سلامت پاسارگاد ساخت 7 هزار تخت بیمارستانی در 7 نقطه کشور است، از این تعداد 650 تخت در اواسط سال آینده به بهره­برداری خواهد رسید.

وی در مورد امضای قرارداد دانشگاه خاتم با پارک علم و فناوری پردیس افزود:  حضور دانشگاه خاتم در پارک فناوری پردیس در مجموعه­ای 17 هکتاری آغاز خواهد شد و ما در این مجموعه میزبان 10 هزار دانشجو در10 دانشکده خواهیم بود. در این مجموعه حداقل برای 1000 پژوهشگر استارت‌آپی که توانایی تبدیل فکر خود به محصول را دارند امکانات لازم پیش بینی شده است. حدود 20 هزارمتر مربع از این فضا برای آزمایشگاه فناوری همگرا در نظر گرفته شده است.

ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری  نیز در این مراسم اظهار کرد: دانش بیو­تکنولوژی در خون ایرانی­ها وجود دارد، در ایران بزرگ‌ترین شرکت بیوتک منطقه را داریم که درآن 25 دارو تولید می‌شود درحالی که کشورهای مجاور حتی توانایی ساخت یک عدد از آن را نیز ندارند.

وی ادامه داد: دانشگاه خاتم می‌تواند با بهره­گیری مطلوب از ظرفیت­های خصوصی خود  به عنوان الگویی موفق در نسل دانشگاه‌های خصوصی مطرح شود، این دانشگاه توانسته است مدلی تازه در آموزش و  توسعه مرزهای علم و فناوری را پیاده‌سازی کند و با ورود به ناحیه نوآوری پردیس به خوبی در این مسیر قدم گذاشته است.

معاون علم و فناوری رئیس جمهور با اشاره به موفقیت دانشگاه کوچ ترکیه ادامه داد: این دانشگاه در بازه زمانی ده ساله توانست بهترین دانشگاه این کشور شود، به گونه­ای که توانسته فارع التحصیلان دانشگاه شریف را برای ادامه تحصیل جذب نماید.

وی تصریح کرد: در کشورهای پیشرفته، رشته‌های تحصیلی به سوی فناوری‌های نوین و همگرا گرایش یافته اند و در دانشگاه­های کشور  نیز باید به سوی فناوری‌های نوین و رشته‌های دانشگاهی همگام با پیشرفت‌های فناورانه و روز جهانی حرکت کنیم. تحقق این مهم در دانشگاه خاتم با هدف‌گذاری صحیح امکان پذیر است.

در ادامه مهدی شادنوش رئیس اداره پیوند و بیماری‌های خاص وزارت بهداشت، اقدامات انجام شده در این حوزه را یکی از نیاز­های اساسی حوزه سلامت و از افتخارت کشور دانست و در این خصوص افزود: یکی از نیازهای مهم کشور تهیه سلول های بنیادی است که این مهم در حال حاضر در حال تقویت است این در حالی است که در گذشته این سلول های بنیادی برای هر فرد تا 30 هزار یورو هزینه داشت تا این نمونه ها به یکی از کشورهای اروپایی ارسال شود ضمن آنکه ممکن بود اطلاعات ژنتیک هم از کشور خارج شود.

شادنوش تصریح کرد: از سال گذشته با حمایت­های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اولین شبکه‌ی اهدای سلول های بنیادی ایجاد شد که در این مدت 80  هزار سلول بنیادی در بانک داخلی سلول­های بنیادی جمع­آوری شده است، امروز به محض نیاز به سلول­های بنیادی اول در بانک داخلی جستجوی لازم صورت می­گیرد، چنانچه در این جستجو یافتن سلول مورد نظر میسر نشد با ایجاد ارتباط با بانک سلول جهانی امکان دستیابی به سلول مورد نظر فراهم می­شود.

شادنوش در ادامه ضمن اشاره به بلند اندیشی آقای دکتر قاسمی در بحث مسئولیت اجتماعی، از ایشان و بانک پاسارگاد و همچنین تلاش جوانان کوشای وطن تقدیر کرد که منجر به نهادینه شدن HLA Typing در کشور شده اند.

وی تصریح کرد: در حوزه وزارت بهداشت از این نوع حرکت ها استقبال می‌کنیم و تلاش خواهیم کرد نیازهای کشور را  از دستان پرتوان جوانان این مرز وبوم تامین کنیم و وابستگی خود را به ظالمان اجنبی که از انجام هیچ ظلمی نسبت به ما پرهیز نمی کنند از بین بریم و آینده بسیار بهتری برای کشور عزیزمان رقم بزنیم.

شریفی مدیر ارشد فناوری شرکت پردیس ژن نیز اظهار کرد: از سال 69 پیوند سلول مغز استخوان در کشور ما صورت می‌گیرد که خوشبختانه با حمایت‌های دکتر ستاری در یک سال گذشته توانستیم در این تکنولوژی علی‌رغم همه سختی­ها و پیچیدگی‌­های آن به استاندارهای جهانی برسیم.

وی ادامه داد: با انعقاد قرارداد سرمایه‌گذاری بین شرکت پردیس‌ژن و هلدینگ نسیم سلامت پاسارگاد (به نمایندگی از مجموعه‌ی بانک پاسارگاد) امکان توسعه‌ی سریع زیرساخت‌های لازم به منظور توسعه‌ی فناوری‌های پیشرفته در این حوزه فراهم می­‌شود.  با فناوری پردیس‌ژن، زنجیره‌ی کل فرایند در داخل کشور انجام می‌پذیرد و ارسال نمونه‌ها یا اطلاعات ژنتیکی از کشور بدین منظور به طور کامل قطع خواهد شد. این فناوری از خروج میلیون‌‌ها دلار ارز از کشور (به منظور واردات سلول‌های بنیادی از خارج کشور و همچنین به منظور انجام HLA Typing در خارج کشور) جلوگیری می‌کند.

همچنین با حذف واردات سلول‌های بنیادی از خارج کشور، جلوی بروز تأخیر چندماهه در فرایند درمان بیمار گرفته می‌شود.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: فناوری سلامت دانشگاه وزارت بهداشت هلدینگ نسیم سلامت پاسارگاد پارک علم و فناوری پردیس سلول های بنیادی بانک پاسارگاد شرکت پردیس ژن دانشگاه خاتم شرکت میدکو فعالیت ها خواهد شد ی بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۴۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد

خیرالله رهسپار فرد،رئیس پارک علم و فناوری استان قم امروز در آیین اختتامیه رویداد استارتاپی شتاب که در سالن همایش‌های پارک علم و فناوری استان قم برگزار شد، اظهار کرد: پارک علم و فناوری استان قم در بخش‌های مختلفی درحال انجام وظیفه است.

وی اضافه کرد: ازجمله فعالیت‌های پارک علم و فناوری استان قم می‌توان به فعالیت در حوزه‌های علوم انسانی و اسلامی، فنی و مهندسی، فناوری اطلاعات، گیاهان دارویی و صنایع شیمیایی اشاره کرد.

رئیس پارک علم و فناوری استان قم با اشاره به اینکه رویداد شتاب در راستای شعار مهار تورم و رشد تولید آغاز شد، مطرح کرد: هدف نخست این رویداد تقویت ایده‌های دانش پایه است.

وی با بیان اینکه در این رویداد ارتباط پارک و دانشگاه‌ها تقویت شد، عنوان کرد: رکن اصلی و بازیگران اصلی این رویداد در آینده دانشجویان هستند درنتیجه افراد فعال‌تر جذب و حمایت می‌شوند تا با آموزش‌های لازم در ادامه خدمتی را ارائه دهند.

رهسپار فرد با اشاره به اینکه رویداد شتاب از آذرماه سال گذشته آغاز به کار کرد، خاطرنشان کرد: در طول برگزاری رویداد ۱۳۸ ایده به دبیرخانه ارسال، ۱۵ ایده به مرحله نهایی و ۱۴ ایده مورد داوری قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه این ایده‌ها در حوزه‌های مختلف هستند، تصریح کرد: فراخوان اولیه رویداد شتاب با موضوع صنایع خلاق و فناوری اطلاعات بود.

رئیس پارک علم و فناوری استان قم با اشاره به اینکه دو کارگاه برای متقاضیان گذاشته شده است، یادآور شد: یک دوره آموزشی پیوسته به مدت سه روز نیز برای صاحبان ایده برگزار شده است.

وی با اشاره به اینکه از ظرفیت اساتید دانشگاه و فعالین پارک برای داوری استفاده شده است، بیان کرد: افرادی که در مرحله داوری از امتیاز لازم برخوردار شوند به عنوان ایده‌های برگزیده شناخته شده و به صورت مستقیم می‌توانند وارد پارک شوند.

رهسپار فرد اظهار داشت: اگر دانشجوی ایده‌دار جذب شود می‌تواند تیم‌سازی را انجام داده و هدف اصلی که مشارکت حداکثری دانشگاه‌ها است را محقق کند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • معرفی نیروی مستعدجویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران هلث
  • معرفی نیروی مستعد جویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران‌هلث‌
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند