Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: ضعف و ناکارآمد‌ی‌ در گسترش بحران کرونا در ایلام مشهود است؛ مسئولان باید پاسخگوی عملکرد ضعیف خود باشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام،به نقل از دفتر نماینده ایلام در مجلس؛ سارا فلاحی ضمن اعلام وضعیت سیاه در برخی از شهرستان‌های ایلام و آمار تصاعدی جان‌باختگان کرونا اظهار داشت: استان ایلام با یک مسئله جدی روبرو است و مردم باید از عمق خطر مطلع باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: اولین گام اتخاذ رویکرد صادقانه با مردم است تا مردم با آگاهی از شرایط خود را مدیریت کنند.

وی افزود: کتمان آمار واقعی مبتلایان و فوتی‌ها و دستکاری این آمارها می‌تواند یک اشتباه بزرگ و استراتژیک باشد؛ چون این کتمان باعث می‌شود اولاً مردم خطر را جدی قلمداد نکنند و با حضور در مکان‌های عمومی و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی بیش از بیش جان خود را به خطر بیندازند.

فلاحی ادامه داد: ثانیاً مدیریت کلان وزارت بهداشت برای ارسال تجهیزات و مساعدت‌های لازم به استان مجاب نشود. ثالثاً تمام زحمات کادر درمان و پزشکی در استان زیر سؤال برود و به شکل غیرمستقیم، بی‌کفایتی و خطای مدیریت درمان و بهداشت به‌عنوان اصلی‌ترین دلیل شیوع گسترده و مرگبار کرونا در استان ایلام به ذهن متبادر شود.

نماینده ولی فقیه در ایلام: آزمون و خطا در زمینه مهار کرونا "بی‌نتیجه" است ابتلای یک‌چهارم کارکنان ادارات استان ایلام به کرونا نگران‌کننده است وزیر بهداشت درباره جایگاه نخست ایران در کارآزمایی بالینی کرونا شفاف‌سازی کند

فلاحی ضرورت قرنطینه کامل استان را یادآور و افزود: اگرچه به زیرساخت‌های قوی‌تری نیاز دارد اما در شرایط کنونی کوتاه‌ترین و بهینه‌ترین راه برای مدیریت بحران است و برای این مهم باید تمام دستگاه‌های امنیتی، نظارتی، حمایتی و متولیان مدیریت بحران با جدیت و قدرت وارد عمل شوند و این قرنطینه را حداقل در یک بازه زمانی 2هفته‌ای اجرا کنند تا جان مردم بیش از این اسیر این بلای جانکاه و خانمان‌برانداز نشود و هرروز در خانه‌های مردم شاهد مویه‌های مادران و کفن‌ودفن‌های غریبانه عزیزانمان نباشیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی افزود: در این راستا می‌توان مرکز را برای این قرنطینه مجاب کرد و با تعریف پروتکل‌های محلی و مبتنی بر نیاز استان شرایط عبور از این بحران مرگبار را فراهم نمود.

فلاحی اظهار کرد: قطعاً این پروتکل و مقررات آن زمانی می‌تواند مؤثر باشد که مردم آن را رعایت کنند و رعایت مردم ربط دقیقی به شیوه شیوه مجریان آن و متقاعد کردن مردم به مؤثر بودن این پروتکل خواهد داشت.

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی افزود: هماهنگی همه دستگاه‌ها و نهادهای مختلف در مدیریت بحران کرونا شرط اول موفقیت سیاست‌های مذکور است ضمن این‌که باید برخی از دستگاه‌ها و نهادهای متولی مدیریت این بحران که رد پای ضعف و ناکارآمدی‌شان در گسترش بحران بسیار مشهود است پاسخگوی عملکرد ضعیف خود باشند و با فرافکنی شرایط استان را بیش از این بغرنج نسازند.

فلاحی یادآور شد: درعین‌حال باید کسانی که شبانه‌روز خود را وقف نجات جان مردم می‌سازند موردتقدیر قرار بگیرند. بحران جدی است و نشانه‌های این جدیت مرگ عزیزانی است که هرروز پرچم سیاهی را بر سر دریکی از منازل مردم می‌نشانند؛ بنابراین مردم نیز باید بدانند اولین عامل حفاظت از آن‌ها خودشان هستند و پیشگیری و قرنطینه خانگی در شرایط کنونی مؤثرترین راهکار مقابله با کرونا است.

انتهای پیام/180/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی ایلام در مجلس استان ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۵۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد

ایسنا/کرمانشاه کرمانشاه با توجه به زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های خوبش، به عنوان هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور انتخاب شد.

بابک محمودی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور، امروز(هشتم اردیبهشت) در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، با اشاره به افزایش حوادث کوهستان در کشور، اظهار کرد: افزایش حوادث کوهستان ناشی از  گسترش روی آوردن مردم به طبیعت و کوهنوردی است که باید خود را برای امدادرسانی در این حوادث آماده کرده و از طرفی مردم را نیز از نقاط حادثه‌خیز آگاه کنیم. 

وی افزود: سازماندهی خوبی در کشور برای مقابله با حوادث کوهستان آغاز شده و از هیات‌های کوهنوردی در استان‌ها نیز انتظار می‌رود که مسیرهای پرتردد و ایمن کوهنوردی را در نقاط مختلف استانها شناسایی، علامت‌گذاری و به مردم معرفی کنند تا آمار تلفات در این بخش کاهش پیدا کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور تصریح کرد: گاها در برخی از استانها در مسیرهای کوهنوردی پرتردد، راهنما مستقر کرده‌اند که این موضوع آمار تلفات حوادث کوهستان آنها را کاهش داده است. 

وی با بیان اینکه با ایجاد یک فضای ایمن در کوهستان می‌توان مردم را بیشتر به سمت کوهنوردی ترغیب کرد، گفت: در استانی مانند کرمانشاه، کوه بیستون واقع شده که چهارمین توده سنگی بزرگ دنیاست و می‌تواند یک دانشگاه صخره‌نوردی برای علاقمندان به این رشته باشد و اگر تبلیغات مناسبی روی آن صورت گیرد، می‌تواند به عنوان یک جاذبه گردشگری، سنگنوردان زیادی را از سراسر دنیا به سمت خود جذب کند و به تبع ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای مردم محلی فراهم کند. 

محمودی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های خوب کرمانشاه برای امداد و نجات حوادث در غرب کشور، افزود: براین اساس در نشست امروز مصوب می‌شود که کرمانشاه به عنوان مرکزیت پشتیبانی و هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور انتخاب شود تا در مواقع بحران، استان‌های همجوار خود را پشتیبانی کند.  

وی تصریح کرد: در این راستا در بحث تجهیزات و پایگاه هوایی کمک‌هایی را به این استان خواهیم داشت و از بالگردهایی که قرار است امسال خریداری شود، یک بالگرد دیگر را به کرمانشاه اختصاص خواهیم داد تا در زمان آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع، استان‌های غرب کشور را پشتیبانی کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور متذکر شد: اگر زیرساخت‌های لازم در استان تامین شود و یک  آشیانه دیگر در فرودگاه کرمانشاه احداث شود، می‌توانیم سه تا چهار بالگرد دائمی را در این استان مستقر کنیم تا پشتیبانی لازم را در زمان وقوع آتش‌سوزی در حداقل زمان ممکن برای کرمانشاه و استان‌های همجوار انجام دهد. 

وی به  قرار گرفتن کرمانشاه در مسیر تردد زوار اربعین هم اشاره کرد و گفت: سال گذشته در بحث امداد و نجات در مسیر تردد زوار اربعین، کرمانشاه از استان‌های موفق بود. امسال نیز اگر میزان استقبال از مرز خسروی بالاتر برود، تجهیزات دیگری را در اختیار استان قرار می‌دهیم. 

محمودی در ادامه با بیان اینکه کرمانشاه می‌تواند پایگاه‌های جدید امداد و نجات داشته باشد، افزود: در این زمینه باید خود استان و خیرین حمایت‌های لازم را داشته باشند. 

به گفته وی، در بحث تجهیزات تخصصی مورد نیاز سیلاب نیز امسال کمک‌هایی به این استان صورت خواهد گرفت. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • حل معضل پسماند در استان نیازمند هم افزایی مردم و مسئولان مرتبط است
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است
  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • رهاسازی پسماند‌ها در رودخانه‌ها امری جبران ناپذیر است