Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@07:09:01 GMT

افزایش درآمد مناطق شهرداری به ۵۹ درصد

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۴۵۳۹۵

افزایش درآمد مناطق شهرداری به ۵۹ درصد

مدیرکل برنامه ریزی و بودجه شهرداری اصفهان گفت: تا پایان مهرماه سال‌جاری روند درآمد مناطق مختلف از شش درصد به ۵۹ درصد افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سعید ابراهیمی امروز _چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹ _ در دومین نشست فصلی مدیران شهرداری که با رعایت حداکثری پروتکل‌های بهداشتی در محل باشگاه شماره یک شهرداری برگزار شد، با اشاره به عملکرد هفت ماهه مناطق شهرداری، اظهار کرد: تا پایان مهرماه سال‌جاری روند درآمد مناطق مختلف از شش درصد به ۵۹ درصد افزایش یافته است، لذا می‌توان گفت عملکرد شهرداری در بخش درآمدهای نقدی و غیر نقدی ۵۹ درصد و بخش عمده آن نقدی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در مجموع نسبت به بودجه مصوب سالانه، میزان وصولی در مناطق هفت، ۹ و ناژوان قابل توجه و از کل سال بیشتر بوده است؛ جذب هفت ماهه نیز در تمام مناطق غیر از منطقه ۱۲ مطلوب بوده است.

مدیرکل برنامه‌ریزی و بودجه شهرداری اصفهان با اشاره به گزارش عملکرد تخصیص اعتبارات مناطق و شهرداری مرکزی تا پایان مهرماه سال‌جاری، افزود: بر اساس جدول کل بودجه در بخش مصارف، از یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبارات هزینه‌ای و جاری، ۶۵ درصد تخصیص یافته که بالغ بر یک هزار میلیارد تومان بوده و ۶۹ درصد این مبلغ معادل ۶۸۰ میلیارد تومان تأمین اعتبار و ۵۶۰ میلیارد تومان آن هزینه شده است.

وی با اشاره به مقایسه عملکرد درآمد هفت ماهه نسبت به بودجه مصوب سالیانه مناطق تأکید کرد: بر اساس جدول کل بودجه در بخش مصارف ۶۵ درصد تخصیص یافته که ۶۹ درصد آن تأمین اعتبار شده است.

وی ادامه داد: در حوزه تملک دارایی سرمایه‌ای از سه هزار و ۴۶۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب، بالغ بر دو هزار میلیارد تومان معادل ۵۶ درصد تخصیص یافته و یک هزار و ۲۹۲ میلیارد تومان معادل ۶۷ درصد تأمین اعتبار شده و هزینه کرد آن ۸۰۰ میلیارد تومان معادل ۶۲ درصد است.

ابراهیمی با اشاره به تملک دارایی‌های مالی، گفت: در این بخش از مجموع ۲۲۳ میلیارد تومان در مجموع ۹۰ درصد تخصیص اعتبارات و ۶۸ درصد تأمین اعتبارات انجام و معادل ۶۲ درصد هزینه شده است.

وی با اشاره به فرایند برنامه عملیاتی و بودجه سال ۱۴۰۰ گفت: تاکنون اقدامات انجام شده در این راستا شامل ابلاغ بخشنامه و سیاست گذاری درآمد و سایر منابع مالی بوده و در مرحله برآورد درآمد هستیم.

مدیرکل برنامه ریزی و بودجه شهرداری اصفهان با اشاره به نکات مهم بخشنامه و دستورالعمل بودجه سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: دقیق سازی کلیه اطلاعات مورد نیاز پروژه شامل برآورد کل به تفکیک فازهای اصلی، زمانبندی کلان پروژه، بودجه بندی سالانه و هزینه انجام شده پروژه‌ها (نگاه جامع به سبد پروژه‌ها) ثبت درآمد مؤسسات وابسته شامل سازمان‌ها و شرکت‌های با مالکیت بیش از ۵۰ درصد در سامانه بودجه و اعتبارات، پیش بینی اعتبارات مربوط به حقوق و دستمزد تأمین نیرو، نیروهای حجمی، هزینه‌های رفاهی کارکنان و سنوات خدمت مؤسسات وابسته است.

وی ادامه داد: اولویت بندی پروژه‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای با تأکید بر تأثیرگذاری در تحقق شاخص‌های برنامه اصفهان ۱۴۰۵ وجود مطالعات اولیه، امکان سنجی و پیوست‌های لازم و همچنین مطابقت اعتبارات با زمانبندی پروژه و ثبت اطلاعات پروژه‌ها و بروز رسانی آن در سامانه سیگما مطابق دستورالعمل مدیریت پروژه‌های شهری از دیگر نکات مهم بخشنامه و دستورالعمل بودجه سال ۱۴۰۰ است.

ابراهیمی با بیان اینکه در حوزه سازمان‌ها ارتباط مکانیزه به صورت کامل هنوز وجود ندارد، گفت: در حال حاضر تنها ارتباط ۱۰ سازمان با سامانه بودجه برقرار شده است که امیدواریم ماهانه میزان درصد جذب‌ها و هزینه کرد سازمان‌ها به زودی مشخص شود.

کد خبر 454923

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه شهر برنامه ریزی شهری بودجه و اعتبارات شهرداری اصفهان کلانشهر مدیریت شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق میلیارد تومان تأمین اعتبار درصد تخصیص پروژه ها ۵۹ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۵۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، لطف الله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با تاکید بر اینکه امروز در مجموعه شهرداری اتفاقات بزرگی رقم خورده، که باید برای مردم بازگو شود که آثار و برکات آن در زندگی همشهریان مشهود خواهد بود، اظهار داشت: به طور مثال قطعاً هیچ کس نمی‌تواند موضوع آسفالت را منکر شود، درگذشته متوسط آسفالت ۷۰۰ هزار تن بوده اما امروز به یک میلیون و هفتصد هزار تن رسیده است و یا همچنین افتتاح پی در پی پروژه‌ها در شنبه‌های امید و افتخار و گشایش‌هایی که در پروژه‌ها اتفاق افتاده است.

فروزنده در ادامه افزود: همچنین نوسازی ناوگان حمل و نقل، اتوبوس برقی، تاکسی برقی، تقاطع همسطح، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام یادگار، شوشتری و بعثت که اخیراً اضافه شده تمامی این موارد از جمله اقداماتی است که در حوزه شهر سازی انجام شده و حوزه مالی در همه موارد و مسائل نقش اساسی و کلیدی بر عهده داشته است.

وی به تحقق بودجه سال ۱۴۰۲ در دی ماه سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ برای اولین بار ۳۰ همت متمم ارائه شده است و امسال حتماً به رقمی بالاتر از این میزان خواهیم رسید.

معاون شهردار تهران گفت: برای امسال بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی در نظر گرفته شده است که رقم ۸۰ هزار میلیارد تومان فقط به پروژه‌های عمرانی اختصاص دارد، افق ما در زمینه بسیار روشن است هر چند این امر وظیفه ما را سنگین‌تر خواهد کرد اما به لطف الهی، همدلی، همراهی و صمیمیت همکاران خدوم شهرداری به تحقق این مهم دست خواهیم یافت، زیرا هدف نهایی ما ارائه خدمت بیش از پیش به مردم می‌باشد.

کد خبر 6090568

دیگر خبرها

  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال ۱۴۰۲
  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • رشد ۷۰ درصدی بودجه منطقه ۷ اصفهان در ۱۴۰۳‏
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر