Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قم با اشاره به نقش مؤثر هنرستان‌ها در تبلور شعارهای سال در این حوزه گفت: هنرستان‌های استان در شرایط اضطرار، ظرفیت، توانمندی و قابلیت‌های بالای خود را به اثبات رسانده‌اند. - اخبار استانها -

حمیدرضا شیخ‌الاسلام در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به ورود هنرستان‌های استان به مرحله تولید ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده اظهار داشت: هنرستان‌های استان با کمک سایر اقشار جامعه در شرایط سخت کرونایی توانستند اقدامات قابل قبولی را انجام داده و با اثبات ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود در شرایط اضطرار نهایت بهره را بردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قم با تأکید بر تحکیم پشتوانه فرهنگی و درازمدت تولید تصریح کرد: تربیت آینده‌سازان کشور با نگاه پرهیز از اسراف و مصرف کالاهای بیگانه از طرفی و تبیین شاخصه تولیدکنندگی به‌عنوان یک فضیلت ملی و انسانی در این مسیر می‌تواند بسیار راهگشا باشد.

49 درصد پروژه‌های مدرسه‌سازی کشور با مشارکت خیران است15 طرح مدرسه‌سازی و آموزشی با فرمان ‌‌رئیس جمهور در استان مرکزی افتتاح شدمعاون وزیر آموزش‌وپرورش: 52 مدرسه مستقل اوتیسم در کشور ساخته می‌شود/ هزینه ساخت مدارس اوتیسم 10 برابر مدارس عادی

لزوم تداوم طراحی برنامه هدایت تحصیلی

وی تحقق شعارهای سال مطرح‌شده از سوی مقام معظم رهبری را در آموزش‌وپرورش استان بسیار قابل‌توجه دانست و افزود: با تکیه‌بر تولیدات داخلی در سال 99 و با جهش تولید به‌ویژه در هنرستان‌های استان فضایی مناسب برای خدمت به کشورمان ایجاد خواهد شد.

شیخ‌الاسلام برنامه هدایت تحصیلی را امری مهم قلمداد کرد و گفت: برای بسیاری از والدین هدایت تحصیلی به‌عنوان چالشی مطرح‌شده که تأثیراتی در حوزه فنی و حرفه‌ای و کاردانش خواهد گذاشت؛ برنامه هدایت تحصیلی فرایندی منحصر به یک‌زمان کوتاه نبوده، لذا والدین در این مورد نگران نباشند.

وی با اشاره به هدایت تحصیلی 18 هزار دانش‌آموز قمی خاطرنشان کرد: فرایند هدایت تحصیلی با بسترسازی و حضور مشاوران و هنرآموزان واحدهای آموزشی از قبل طراحی‌شده، ضمن اینکه برنامه‌های رسانه ملی به‌ویژه شبکه آموزش در این حوزه ناظر بر تداوم همین طراحی برگزارشده است.

مدیریت سرمایه انسانی لازمه پویایی مدارس

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قم تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش را ضروری دانست و افزود: تا به امروز بیش از 9 هزار هنرجو در هنرستان‌های قم مشغول به تحصیل بوده‌اند که در آینده جزء گردانندگان اصلی چرخه اقتصادی کشور هستند و باید توجه ویژه‌ای به آن‌ها داشت.

وی با اشاره به راهبرد اصلی آموزش‌وپرورش استان در سال 99 یادآور شد: راهبرد تکریم معلم، مدیریت منابع و مدرسه پویا با توجه به مفاد سند تحول بنیادین به‌خوبی پیگیری خواهد شد درواقع مدیریت بهینه سرمایه گران‌بهای نیروی انسانی لازمه پویایی و کارآمدی مدارس است.

شیخ‌الاسلام در راستای تحول بنیادین فعالیت‌های آموزش‌وپرورش افزود: با تعامل، همدلی و هم‌افزایی با عنوان سه عامل محرک در تحول بنیادین آموزش‌وپرورش همت گماریم تا به یاری خداوند کارآمدی مدارس و درنهایت آموزش‌وپرورش را به‌حداعلای خود برسانیم.

انتهای پیام/453/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آموزش وپرورش استان هنرستان های استان هدایت تحصیلی هنرستان ها استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۶۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، دومین جلسه ستاد هماهنگی و پشتیبانی اجرای سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش عصر امروز به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد.

مخبر در این جلسه با گرامیداشت یاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم گفت: همه ما مدیون تلاش‌ها و زحمات معلمان هستیم و تمامی پیشرفت‌ها و دستاوردهای کشور آثار خدمات و زحمات معلمین است.

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه باید از انگیزه‌های مادی، معنوی و شغلی معلمان مراقبت شود خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم در برنامه‌های آموزش‌وپرورش موفق باشیم ابتدا باید برای تقویت انگیزه معلمان تلاش کنیم چرا که این عزیزان در حقیقت مجری تصمیمات و برنامه‌ها برای آموزش‌وپرورش دانش آموزان هستند.

وی همچنین بر ضرورت به کارگیری روش‌های نوین آموزشی و تربیتی تأکید کرد و گفت: لازم است از روش‌های جدید و بروز در حوزه آموزش برای تحقق اهداف آموزش‌وپرورش استفاده کنیم.

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به گزارش‌های ارائه شده در جلسه در خصوص بازماندگان از تحصیل گفت: جذب بازماندگان از تحصیل نیازمند مشارکت و حضور فعالانه مردم و خیرین کشور است و با اتکا به این ظرفیت بزرگ می‌توانیم گام‌های مؤثری در جهت جذب بازماندگان از تحصیل برداریم.

معاون اول رئیس‌جمهور، آموزش‌وپرورش را موتور پیشران کشور توصیف کرد و با تأکید بر اینکه دستیابی به پیشرفت و توسعه بدون توجه به آموزش‌وپرورش تصوری خام و نادرست است، از وزیر آموزش‌وپرورش خواست گزارشی جامع و دقیق از آمار بازماندگان از تحصیل تدوین شود و آیین‌نامه‌های مرتبط با انسداد بی‌سوادی هر چه سریع‌تر نهایی و سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش وارد مرحله اجرا شود.

مخبر افزود: به هر میزان که در بخش آموزش‌وپرورش هزینه کنیم در حقیقت نوعی سرمایه‌گذاری است که بهره‌وری بسیار بالایی دارد چرا که هیچ سرمایه‌گذاری تا این حد توجیه اقتصادی ندارد.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به اقدامات و برنامه‌های وزارت آموزش‌وپرورش در جهت مهارت‌آموزی، کارهای انجام شده را مثبت ارزیابی کرد و گفت: توجه به اوقات فراغت دانش آموزان موضوعی بسیار پراهمیت بشمار می‌رود و مهارت‌آموزی یکی از بهترین ابزارها برای پر کردن اوقات فراغت و رشد دانش آموزان است.

در این جلسه که وزیر آموزش‌وپرورش، وزیر دادگستری، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس سازمان امور اداری و استخدامی، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی حضور داشتند، گزارشی از ۶ پروژه ملی در راستای اجرای سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش ارائه شد و اقدامات صورت گرفته در راستای مهارت‌آموزی و انسداد مبادی بی‌سوادی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست همچنین راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل، شناسایی دلایل دوری از مدرسه، جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان و انسداد مبادی بی‌سوادی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد وزارت آموزش‌وپرورش به همراه دستگاه‌های مرتبط برنامه‌ای جامع برای جذب بازماندگان از تحصیل و انسداد مبادی بی‌سوادی تدوین و در جلسه آتی ارائه کند.

همچنین در این جلسه مقرر شد آیین‌نامه‌های مرتبط با سند تحول بنیادین آموزش هر چه سریع‌تر تدوین شود به نحوی که وظایف دستگاه‌ها، برنامه مشارکت مردم و خیرین و سایر جزئیات مربوطه در آن لحاظ شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • سنجش سلامت بیش از ۱۸ هزار نوآموز استان همدان
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • به هنرستان‌ها توجه ویژه شود
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • نمایشگاهی از معرفی هفته مشاغل در آران وبیدگل