Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دبیرخانه پایش آزاد دانشگاه آزاد اسلامی گفت: حوزه های کلان و مهمی مانند انتخابات، بورس، اوراق بهادار، یادگیری عمیق، مجلس شورای اسلامی و... در پایان نامه ها و رساله ها در حال مطالعه است.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد علی اکبری، رئیس دبیرخانه پایش آزاد دانشگاه آزاد اسلامی در پنجمین نشست مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مراکز استان ها و واحدهای منتخب، گفت: در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری و سند دانشگاه اسلامی، طرح پایش آزاد (پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه ای) در این دانشگاه در حال اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این طرح با ساماندهی و یکپارچه سازی مدیریت پایان نامه ها و رساله ها توسط سامانه پژوهشیار، در کل واحدهای دانشگاهی کشور شروع شد و اکنون در این سامانه تمام فرآیندهای مربوط به پایان نامه ها و رساله ها قابل ردگیری و پیگیری است. به واسطه این سامانه، اکنون بانک عظیمی از داده های مربوط به تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد موجود است که حدود صد هزار عنوان پایان نامه و رساله است.

رئیس دبیرخانه پایش آزاد دانشگاه آزاد  با بیان اینکه با به‌کارگیری سامانه پژوهشیار، همزمان پیگیری چالش های مختلف در جامعه و صنعت در دستور کار دانشگاه قرار گرفت، اظهار کرد: هدف اصلی تبدیل این چالش های کلان کشور به زمینه پژوهشی برای جهت دهی و هدفمند کردن پژوهش های تحصیلات تکمیلی است. با کمک اعضای هیأت علمی واحدهای مختلف تاکنون ۱۶۸ چالش کشور در قالب ۳۳ برنامه علمی منجر به ۲۲ هزار زمینه پژوهشی شده که در اختیار اساتید و دانشجویان قرار گرفته است.

علی اکبری خاطرنشان کرد: برنامه های علمی استان ها و واحدهای مختلف، برحسب توانمندی ها و در نظر گرفتن مشکلات و نیازهای آن منطقه تعریف شده است. یکی از مزایای بانک اطلاعاتی موجود، امکان شناسایی عناوین مورد علاقه اعضای هیأت علمی و دانشجویان است. این مهم به سادگی با استفاده هوش مصنوعی از مراحل ابتدایی تا تحلیل محتوا امکانپذیر است. در اولین مرحله با بررسی عناوین و استخراج لغات پرتکرار، حوزه های تحقیقاتی و پژوهشی مورد علاقه در دانشگاه شناسایی شده است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه حوزه های کلان و مهمی مانند انتخابات، بورس، اوراق بهادار، یادگیری عمیق، مجلس شورای اسلامی و... در پایان نامه ها و رساله ها در حال مطالعه است که نشان از ظرفیت دانشگاه آزاد برای ورود و ارائه راهکارهای علمی در مسائل مختلف کشور است، گفت: با هدف تقویت این حوزه ها و همچنین برنامه های علمی، تشکیل تیم های تخصصی در بستر فضای مجازی در دستور کار قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: تمامی اساتید و دانشجویان علاقمند به یک حوزه های کاری یا برنامه علمی، پس از معرفی پروپوزال خود به صورت خودکار به تیم تخصصی ارجاع داده می شوند و در صورت قبول عضویت، به سایر اساتید و دانشجویان در آن تیم تخصصی اضافه شده و از آخرین پروپوزال ها، پایان نامه ها و رساله های در حال انجام و یا دفاع شده، اساتید و دانشجویان سایر واحدها علاقمند به این حوزه کاری اطلاع پیدا کرده و امکان تبادل اطلاعات و همفکری خواهند داشت. به عبارت دیگر یک شبکه اجتماعی پژوهشی با محوریت یک حوزه خاص تشکیل خواهد شد.

عزلی اکبری در پایان سخنان خود تأکید کرد: همه موارد فوق، دانشگاه آزاد اسلامی را به یک دانشگاه اجتماعی و با قابلیت حل مسئله نزدیک تر خواهد کرد.

طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی؛ در این نشست، دکتر علی اکبری رئیس دبیرخانه پایش آزاد دانشگاه آزاد اسلامی به سوالات، نظرات و پیشنهادات مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی حاضر در این نشست پاسخ داد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پایان نامه و رساله دانشگاه آزاد اسلامي سامانه پژوهشیار پایان نامه ها و رساله ها دانشگاه آزاد اسلامی اساتید و دانشجویان حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۶۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله علیرضا اعرافی بعدازظهرشنبه در دیدار با اعضای هیات علمی دانشگاه حضرت معصومه (س) که در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: فلسفه، اخلاق و فقه سه عامل تحول آفرین در علم و دانش هستند و تحقق آنها مسلتزم اهتمام به لایه‌های عملیاتی می‌باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور بیان کرد: امروز متاسفانه در برخی از حوزه‌ها از جمله معماری و شهرسازی اسلامی از الگوی اسلامی علی رغم وجود افراد فرهیخته در تاریخ همچون شیخ بهایی بی بهره هستیم.

امام جمعه قم ابراز کرد: زن و خانواده را مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است ضمن اینکه انقلاب اسلامی منطق قابل اجرایی در جهان دارد.

این عضو شورای نگهبان تصریح کرد: انقلاب اسلامی الگوهایی را در موضوع زن خلق کرده و دشمنان نیز با تمرکز به این مسائل قصد کمرنگ نمودن یکسری دستاورها را دارد.

آیت الله اعرافی عنوان کرد: تعهد به ارزش‌ها و الگوهای مبنی بر اسلام و انقلاب منطق یک زن مسلمان می‌باشد و این الگوها باید در جامعه نهادینه شوند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور اذعان کرد: دانش فنی و بنیه علمی باید در دانشگاه حضرت معصومه (س) و سایر دانشگاه‌ها تقویت بشود ضمن اینکه حضور موثر حوزه علمیه و دانشگاه در عرصه‌های فرهنگی بسیار حائز اهمیت است.

کد خبر 6090460

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • ماراتُن علمی متقاضیان آزمون سراسری برای تصاحب صندلی‌های دانشگاه‌ها