Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارآفرینی و حمایت از تولید عامل شتاب در توسعه سواحل مکران به عنوان شاه راهی برای عبور از موانع اقتصادی و حل مشکلات کشور است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، جنوب سیستان و بلوچستان دارای ظرفیت و پتانسیل های فراوان طبیعی و صنعتی بسیار زیادی برای اشتغالزایی و توسعه است تا رنگ محرومیت زدایی از چهره زیبا این خطه از کشور ما ایران برچیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
کارآفرینی و اشتغالزایی می توانند علاوه بر تامین معیشت زندگی مردمان سرزمین نخل و آفتاب، باعث توسعه منطقه و افزایش اقتصاد نظام با تکیه بر توجه به محصولات و توان داخلی شود به گونه ای که رهبر انقلاب برای اهمیت این موضوع نگاه ویژه به گسترش عمرانی و آبادنی جنوب سیستان و بلوچستان تحت عنوان "توسعه سواحل مکران" دارد.
 
استفاده از ظرفیت های طبیعی جنوب استان نظیر دریا و محصولات آبزی، معادن، گردشگری در کنار ایجاد صنایع مختلف نیازمند توجه مسئولین مربوطه است که می توانند با فراهم کردن شرایط و امکانات لازم به این امر مهم اهتمام ورزند و باعث رشد و ارتقاء شوند.
 
پرداخت تسهیلات مناسب بانکی، حمایت از کالا و محصولات داخلی در پروژه و طرح های عمرانی و آبادانی، حذف واردات کالاهای مشابه تولید داخل، آموزش و فرهنگ سازی برای ایجاد کارآفرینی و کسب و کارهای کوچک و بزرگ، تامین شرایط مناسب سرمایه گذاری از جمله اقدامات لازم و مهم مسئولین مربوطه برای فراهم کردن شرایط لازم است تا با ایجاد یک کارآفرینی و اشتغالزایی باعث توسعه پایدار در جنوب سیستان و بلوچستان باشند.
 
عدم پایداری در توسعه و اشتغالزایی علاوه بر ضربه زدن به رشد اقتصادی، عامل مخربی برای آسیب وارد شدن به معیشت زندگی مردم می شود و این مسئله به طور مستقیم در گسترش منطقه و تحقق برنامه های آینده ایران تاثیر بسزایی دارد و خدشه دار شدن تامین امنیت و آسایش برای خانواده ها و سرمایه گذاران ثمره این چالش خواهد بود.
 
واحد تولیدی آریا پروفیل چابهار مصداق بارز و موفق صنعتی است که با حمایت مسئولین توانسته امروز علاوه بر تولید و تامین محصولات پروژه و طرح های داخل استان، چشم اندازی برای مطرح شدن به عنوان یک برند ایرانی در صنعت پروفیل و لوله داشته باشد.
 
ظرفیت اسمی 130 هزار تنی تولید پروفیل در چابهار

محمد قاسمی؛ معاون امور بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان در گفت گو با خبرنگار ما بیان کرد: شرکت آریا پروفیل، یکی از واحدهای تولیدی مستقر در پیکره صنعتی منطقه آزاد چابهار در سال ۱۳۹۶ راه اندازی شد و در زمینه تولید انواع پروفیل با مقاطع چهار گوش در ابعاد مختلف و نیز مقاطع دایره ای تا چهار اینچ جهت مصارف لوله کشی گاز شهری و پروفیل باز، فعال است.
 
وی میزان سرمایه گذاری اولیه واحد را ۲۲۰ میلیارد ریال عنوان و تصریح کرد: میزان سرمایه گذاری طرح توسعه تحقق یافته به میزان ۳۱۰ میلیارد ریال و اشتغال مستقیم در ظرفیت اسمی ۱۳۰ هزار تن سالیانه، حدود ۴۰۰ تن روزانه با حدود ۸۰ نفر است.
 
این مقام مسئول ادامه داد: این واحد تولیدی توانایی تامین قسمتی از پروفیل مورد نیاز واحدهای صنفی تولیدی آهنگری استان را دارد وبا توجه به پروژه های در دست اجرای گاز کشی شهری در سطح استان، بجای خرید لوله گاز از سایر استان ها، امکان تامین لوله های مذکور از طریق این واحد وجود دارد و این واحد مراحل پایانی اخذ استانداردهای مورد نیاز را طی می کند.
 
وی گفت: به منظور حمایت از سرمایه گذاری انجام شده و ایجاد ارزش افزوده و نیز حفظ اشتغال مستقیم و غیر مستقیم، برطرف کردن مشکلات این واحد دارای اهمیت است.
 
قاسمی اذعان کرد: از مهمترین مشکلات واحد تولیدی مذکور تامین مواد اولیه واحد ورق سرد و گرم به میزان ظرفیت اسمی تولید از طریق فولاد مبارکه است.
 
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر میزان سهمیه تخصیصی این واحد بطور ماهانه حدود هزار تن ورق سرد و ورق گرم است و برای اینکه واحد بتواند در ظرفیت اسمی فعالیت کند و مصارف استانی را پاسخگو باشد، حداقل به هفت هزار و ۵۰۰ تن ماهیانه ورق سرد و گرم نیاز دارد.
 
معاون امور بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صمت استان گفت: ارتقاء توان تولید و کیفیت این واحد تولیدی باعث می شود تا در آینده علاوه بر تامین نیاز داخل استان، به عنوان یک برند مرغوب و با اصالت ایرانی مطرح شود و حتی زمینه صادرات به خارج کشور را هم داشته باشد.
 
تولیدات نهایی شرکت آریا پروفیل تامین کننده بازار منطقه جنوب شرق کشور است
 
سید محمد موسوی؛ رییس هیات مدیره شرکت آریا پروفیل منطقه آزادچابهار در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به تولیدات این شرکت گفت: محصولات نهایی شرکت از جمله تولید انواع قوطی پروفیل و مقاطع فولادی، همچنین لوله‌های داربستی، لوله‌های گاز و انواع لوله‌های سیاه درزدار و بدون درز نیاز سیستان و بلوچستان و استان‌های هرمزگان و کرمان را برطرف می‌کند.
 
وی تصریح کرد: مشکلات تحریم‌ها در سال‌های گذشته سبب شده تا مزیت‌های اقتصادی صادرات در کشورمان از بین برود در حالی که محصولات شرکت به کشورهای افغانستان، پاکستان و عمان صادرات می شده است.
 
رییس هیات مدیره شرکت آریا پروفیل با اشاره به اینکه بهره‌برداری از واحد فولاد مکران می‌تواند تضمین کننده تامین مواد اولیه مورد نیاز باشد خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی برای توسعه فازهای دیگر با هدف تولید مفتول‌های فلزی و گالوانیزه، همچنین تولید ورق‌های رول، پانچ و ساندویچ پنل در این شرکت کاملا خصوصی شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سرمایه گذاری واحد تولیدی ظرفیت اسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۶۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی مهدی‌پور با بیان اینکه نمایشگاه اکسپو ظرفیت بسیار خوبی برای معرفی توانمندی‌های صادراتی واحد‌های صنعتی است بیان کرد: ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران با حضور واحد‌های تولیدی و صنعتی با قابلیت‌های لازم برای امور صادراتی و رقابت در عرصه‌های بین المللی برگزار شده است تا توانمندی‌های تولیدی صنعتگران و تولیدگان کشور را در معرض دید فعالان اقتصادی داخلی و خارجی قرار دهد.

وی افزود: این نمایشگاه فرصت ایده‌آل و بسیار مناسبی برای واحد‌های تولیدی صادرات محور است تا تولیدکنندگان بتوانند محصولات با قابلیت رقابت خود را معرفی و در معرض رقابت و دید مشتریان قرار دهند.

مهدی‌پور در ادامه با اشاره به توانمندی‌ها و قابلیت‌های تولیدی استان در امر صادرات اظهار کرد: بسیاری از محصولات با کیفیتی که تولیدکنندگان خوزستانی در نمایشگاه عرضه کردند قابلیت‌های لازم برای حضور در بازار‌های مختلف بین‌المللی و رقابت را دارا هستند.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان اضافه کرد: تولیدکنندگان خوزستان می‌توانند در نمایشگاه‌های مختلف، دیگر تولیدکنندگان سراسر کشور را با مزیت‌ها و ظرفیت‌های کم نظیری که استان به لحاظ فضای صادراتی دارد آشنا کنند تا دیگر فعالان اقتصادی صادرات خود را از مجاری متعدد این استان انجام دهند.

وی با اشاره به زیر ساخت و موقعیت جغرافیایی خوزستان در امر صادرات ادامه داد: دسترسی مستقیم به آب‌های آزاد و بین المللی، برخورداری از چندین فرودگاه بین المللی، دسترسی به شبکه راه‌های اصلی و اتصال به راه آهن سراسری و وجود ۷۳ شهرک و ناحیه صنعتی از جمله ظرفیت‌های استان خوزستان برای حوزه صادرات است.

مهدی پور اظهار کرد: این موارد همه بیانگر آن است که استان خوزستان بهترین شرایط را برای فعالیت‌های صادراتی واحد‌های صنعتی دارد.

۱۵ واحد صنعتی از خوزستان در این نمایشگاه ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان را معرفی کردند.

دیگر خبرها

  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • افزایش نرخ سود به ۳۰ درصد کاملاً اشتباه است
  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد