Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روزنامه دیلی میل، این مطالعه نشان داد که تنها ۱۳ درصد از افرادی که به دلیل ابتلا به کووید۱۹ در بیمارستان بستری  و داروی SNG۰۰۱ استنشاق کرده بودند به حدی بیمار شدند که به مراقبت های ویژه نیاز پیدا کنند.

درحالی که این میزان در بیمارانی که دارونما مصرف کرده بودند ۲۲ درصد بود.  

همچنین بر اساس این تحقیق که توسط محققان دانشگاه « ساوت‌همپتون» در انگلیس انجام شد، بیمارانی که با این دارو درمان شدند در مقایسه با بیمارانی که این دارو را دریافت نکردند، دو برابر بیشتر احتمال داشت که بعد از دو هفته بهبود یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

SNG۰۰۱ با استفاده از پروتئینی به نام «اینترفرون بتا» کار می کند که به طور طبیعی در بدن ایجاد می شود؛ بدن این پروتیین را در زمان مبارزه با عفونت های ویروسی تولید می کند.

اینترفرون بتا،  پروتئینی است که واکنش ایمنی بدن را به عفونت های ویروسی مانند COVID-۱۹ هماهنگ می کند اما همزمان ویروس کرونا نیز ترشح این پروتیین را سرکوب می کند.

داروی اینترفرون بتا برای درمان بیماری ام. اس استفاده می شود و به طور معمول به بدن تزریق می شود. اما SNG۰۰۱ با استفاده از یک «نبولایزر» (ریزپاش)  در ریه ها استنشاق می شود تا یک واکنش ضد ویروسی قوی تر و هدفمندتر ایجاد کند. محققان بر این باورند که کووید-۱۹ توانایی سیستم ایمنی بدن را برای تولید این پروتئین در دوزهای بالا قطع می کند اما با این روش جدید درمانی، به توانایی ریه ها افزوده میشود.

اکنون این موفقیت باعث می شود که در صورت تایید داروی SNG۰۰۱ برای درمان کرونا، SNG۰۰۱ پس از داروی دگزامتازون، دومین دارویی باشد که از نظر علمی برای درمان کرونا اثبات شده است.

شرکت Synairgen که این داروی جدید را تولید کرده است - مشخص نکرده است که هزینه درمان کووید-۱۹ با این دارو چقدر است. اما درمان های مشابه برای MS برای هر ماه حدود ۱۶۰ پوند هزینه دارد.

نتایج مطالعه داروی SNG۰۰۱ به همراه نتایج مرحله سوم واکسن کرونای شرکت فایزر امیدهای بیشتری را برای پایان دادن به همه گیری کووید۱۹ به وجود آورده اند؛ شرکت فایزر هفته گذشته اعلام کرد که واکسن کرونای این شرکت که با همکاری شرکت آلمانی «بایونتک» ساخته اند ۹۰ درصد در پیشگیری از ابتلا به کرونا موثر است.

امید می رود که با استفاده از این واکسن، داروی های متعدد و آزمایش سریع تشخیص کووید-۱۹ در بیمارستان ها به زودی بتوان به تعطیلی جامعه از طریق اعمال قرنطینه ها خاتمه داد.

با این حال محققان اذعان داشتند که نتایج این مطالعه اگرچه امیدوارکننده است اما محدودیت هایی نیز دارد که مهم ترین آنها این است که بر روی تعداد کمی از افراد انجام شده است.

نتایج این مطالعه در مجله Lancet Respiratory Medicine منتشر شده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۷۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گلستان گفت: دولت در حوزه بهداشت و درمان برای استان گلستان اقدام به ایجاد و راه‌اندازی دستگاه توموتراپی برای درمان بیماران سرطانی و راه‌اندازی دستگاه اسکن هسته‌ای پس از ۲۰ سال کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، سعید گل‌فیروزی در دیدار با منتخب مردم استان در مجلس خبرگان رهبری به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت با اشاره به اقدامات و دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه بهداشت و درمان اظهارداشت: خدمات دولت سیزدهم در حوزه بهداشت و درمان با اولویت نگاه به حوزه بهداشت و پیشگیری در سطح یک درمانی استان، بی‌نظیر است.

وی اظهار کرد: ساخت 25 خانه بهداشت، پایگاه اورژانس و پایگاه جامع سلامت شهری و روستایی، بخشی از خدمات دولت سیزدهم در گلستان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گلستان گفت: ایجاد نخستین مرکز جراحی قلب و نیز نخستین مرکز نازایی سطح 2 در گرگان و گنبدکاووس و نیز نصب و راه‌اندازی سه دستگاه آم.ار.آی (MRI) دولتی در گرگان، علی‌آباد کتول و گنبدکاووس بخش دیگری از اقدامات انجام شده در گلستان حوزه بهداشت و درمان است.

گل‌فیروزی خاطرنشان کرد: تکمیل نخستین مرکز نازایی سطح سه در بیمارستان شهید صیاد شیرازی گرگان با 100 میلیارد ریال اعتبار نیز از خدمات ارزشمند دولت در حوزه بهداشت و درمان گلستان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: دولت سیزدهم نیز در حوزه بهداشت و درمان برای این استان اقدام به ایجاد و راه‌اندازی دستگاه «توموتراپی» برای درمان بیماران سرطانی و راه‌اندازی دستگاه اسکن هسته‌ای پس از 20 سال در بیمارستان پنج‌ آذر گرگان کرد.

آیت الله سید محسن طاهری نماینده منتخب مردم استان در مجلس خبرگان رهبری نیز در این جلسه گفت: حوزه سلامت در اولویت استان است و در دولت سیزدهم اقدامات خوبی نیز در این حوزه اتفاق افتاده است.

حجت الاسلام محسن طاهری در این دیدار به موضوعات توزیع عادلانه خدمات سلامت در سراسر استان، ریشه‌یابی و علت یابی شیوه برخی از بیماری‌ها در استان، فرهنگ‌سازی و نمادینه کردن اخلاق پزشکی در جامعه و نیز بر ارزش گذاری مبانی اعتقادی و تقویت عفاف و حجاب تاکید کرد.

انتهای پیام/581/.

دیگر خبرها

  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران