Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی گفت: اگر دو دهه دیگر با همین وضعیت ادامه بدهیم، شاهد شکل گیری سیاهچاله کم تحرکی خواهیم بود که آسیب‌های آن همه چیز را فرا خواهد گرفت.

خبرگزاری میزان - فدراسیون ورزش‌های همگانی، افشین ملایی در دومین نشست اعضای شبکه کمیته‌های این فدراسیون «شبکه شکوه» که صبح امروز (دوشنبه) در سالن همایش‌های آکادمی ملی المپیک برگزار شد، ضمن بیان این مطلب گفت: شبکه شکوه نخستین گام در راستای هم افزایی، تسهیم دانش و تجربه موفق فدراسیون‌های ورزشی در حوزه ورزش همگانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی ادامه داد: هدف از تشکیل شبکه شکوه ایجاد کانونی برای ایده پردازی در حوزه ورزش همگانی بود، شبکه‌ای که تمامی تلاش‌های جزیره‌ای و موازی همگانی در فدراسیون‌های ورزشی را هم گرا و یک دست می‌کند.

ملایی افزود: مسئولین کمیته ورزش همگانی در فدراسیون‌های ورزشی ممکن است ایده‌های بزرگی برای اجرا در سطح ملی داشته باشند، ولی با توجه به وضعیت ساختاری فدراسیون‌های ورزشی امکان اجرای آن را در سطح ملی نداشته باشند، ولی در فدراسیون ورزش‌های همگانی امکان اجرای ملی ایده‌های ورزش همگانی را داریم.

وی بیان کرد: شبکه شکوه یک سرمایه اجتماعی است و می‌تواند با مشارکت مسئولین کمیته‌های همگانی فدراسیون‌های ورزشی، هم افزایی ضریب نفوذ ورزش همگانی را در کشور بالا ببرد. با توجه وضعیت پاندمی کرونا، مسئولین کمیته‌های همگانی باید از طریق فضای مجازی با یکدیگر مدام در تماس باشند.

ملایی با اشاره به اهمیت ثابت قدم بودن مسئولین کمیته‌های ورزش همگانی در فدراسیون‌های ورزشی خاطر نشان کرد: مسئله دیگر تعهد است، زمانی که مسئولیت کمیته همگانی را در فدراسیون‌های ورزشی پذیرفته‌اید، حضور مستمر و ثبات قدم داشته باشید، تا نتیجه عمل شما برای مردم محسوس باشد و قدمی در راستای رفع کم تحرکی برداشته باشید.

وی با اشاره به اهمیت دانش در شبکه شکوه یادآور شد: عامل سومی که منجر به اصالت و بالندگی شبکه خواهد شد، تسهیم دانش است، زمانی که تسهیم دانش رخ می‌دهد، منجر به خروجی‌های محسوس می‌شود، در نهایت زمانی که از بیرون فعالیت این شبکه را نظاره می‌کنند، مانند کانون اصلی دانش نظری و ید واحد باشد.

ملایی گفت: آماری که در خصوص کم تحرکی وجود دارد ما به کرات استفاده می‌کنیم، تا جایی که ما را محکوم می‌کنند که چرا مدام کم تحرکی را تکرار می‌کنید؟ ما به دلیل کرونا روزانه تا ۵۰۰ نفر را از دست می‌دهیم، حتی اگر کرونا نبود، ۸۲ درصد از مرگ و میر‌ها ناشی از کم تحرکی و سوء تغذیه بود، اگر دو دهه دیگر با همین وضعیت ادامه بدهیم، شاهد شکل گیری سیاهچاله کم تحرکی خواهیم بود که آسیب‌های آن همه چیز را فرا خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: ملایی: خود را بدهکار مربیان می‌دانیم/ شجیع: بیمه مربیان را از بن بست خارج می‌کنیم

انتهای پیام

برچسب ها: فدراسیون ورزش های همگانی افشین ملایی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فدراسیون ورزش های همگانی فدراسیون ورزش های همگانی افشین ملایی فدراسیون ورزش های همگانی فدراسیون های ورزشی مسئولین کمیته ورزش همگانی شبکه شکوه کم تحرکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۶۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی

  به گزارش ­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­دکتر رادمنش با بیان اینکه در مکتب طب سنتی ایران چیدمان تغذیه بر اساس فصل، سن، محل زندگی و مزاج اشخاص متفاوت است، اما یکسری تدابیر عمومی نیز وجود دارد که رعایت آنها به حفظ سلامت همه افراد­ کمک می‌کند؛ تاکید کرد: پرهیز از پرخوری و درهم خوری یکی از اصول مهم تغذیه به شمار می‌آید، زیرا رعایت نکردن آن موجب تداخل و اختلال در هضم و ابتلا به انواع بیماری‌ها می‌شود. دکتر رادمنش همچنین داشتن نظم در ساعات غذا خوردن را یکی از مهمترین آداب تغذیه صحیح دانست و بر ایجاد فاصله کافی بین وعده شام و خوابیدن تاکید کرد. وی افزود: طب ایرانی، طب کلی نگر است و پزشکان متخصص طب ایرانی بر اساس شرایط هر فرد، دستورهای خاصی را به وی ارائه می‌دهند. در طب ایرانی پیشگیری از بیماری با رعایت اصول ششگانه حفظ سلامتی جز قوانین بنیادین می‌باشد. این اصول عبارتند از آب و هوا، تغذیه، حرکات بدنی، خواب و بیداری، نگهداری مواد لازم و دفع مواد زاید و حالات روحی و روانی که در این میان ورزش و تغذیه از اهمیت بیشتری برخوردار هستند. این پزشک و متخصص طب ایرانی ادامه داد: ورزش اصولی، عامل مهمی برای حفظ سلامتی به شمار می‌رود و برای آن فواید زیادی ذکر شده است. به نظر برخی از حکما، چون ابن سینا، عامل ورزش در حفظ سلامتی، بر همه عوامل حتی تغذیه، تقدم دارد و برای اینکه از فعالیت‌های بدنی بیشترین فایده نصیب افراد شود، ورزش‌های متناسب با هر فرد پیشنهاد شده است. وی افزود: فعالیت بدنی منظم و متناسب با سن و شرایط جسمانی، فواید بی‌شماری برای سلامت جسم و روان دارد. تشویق اعضای خانواده به انجام فعالیت‌های ورزشی مانند پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری، شنا و ورزش‌های گروهی، متناسب با شرایط افراد خانواده می‌تواند روحیه نشاط و شادابی را در خانه حاکم کند. ­ وی در پایان گفت: با همدلی و همکاری خانواده‌ها، رسانه‌ها، سازمان‌های دولتی و غیردولتی می‌توانیم با ترویج فرهنگ غذای سالم و ورزش همگانی و متناسب بر پایه آموزه‌های طب ایرانی، جامعه‌ای سالم و پویا برای نسل‌های آینده بسازیم. هفته سلامت فرصتی مغتنم برای آغاز این حرکت ارزشمند است.

دیگر خبرها

  • رویکرد ما همگانی کردن ورزش در سطح محلات است
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • ایجاد ۱۳ ایستگاه ورزش همگانی در اردبیل
  • دیدار روسای سازمان ورزش بسیج و فدراسیون ورزش‌های همگانی
  • برگزاری همایش‌های پیاده‌روی خانوادگی در دهه کرامت
  • همایش پیاده‌روی همگانی به مناسبت روز ملی میمند برگزار شد
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تکذیبه تشکیل و اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان
  • همایش پیاده روی در یاسوج