Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@00:30:39 GMT

از اورژانس اجتماعی قم چه خبر؟

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۹۷۸۶۸

از اورژانس اجتماعی قم چه خبر؟

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، مریم علی شیری، معاون اجتماعی بهزیستی قم با اشاره به برقراری ۱۵۴۲۵ تماس در شش ماه اول سال ۹۹ با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ بهزیستی قم اظهار کرد:اورژانس اجتماعی بهزیستی در سطح کشور با هدف کنترل وکاهش میزان آسیب‌های اجتماعی راه اندازی شده و وظیفه آن مداخله در بحران‌هایی مانند کودک آزاری، همسرآزاری، خشونت و سالمندآزاری و… است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود:می توان گفت جامعه هدف اورژانس اجتماعی را موارد کودک‌آزاری، همسرآزاری، اقدام به خودکشی، دختران و زنان آسیب دیده و درمعرض آسیب، دختران فراری از منزل، افرادبدسرپرست و کودکان بی‌سرپرست و تمام افرادی که در شرایط بحرانی قرار می‌گیرندرا شامل می‌شود.


علی شیری افزود: ازبین ۱۵۴۲۵ تماس ذکر شده ۳۶/۶ درصد از تماس‌های خط ۱۲۳ ‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏تماس‌های مرتبط ‏‏ و ۶۳/۳ درصد مابقی غیر مرتبط بودند که نشان از کم اطلاعی مردم از خدمات اورژانس اجتماعی دارد، همچنین تعداد ۹۳۴ نفر در ۶ ماه سال ۹۹ از خدمات تیم سیار اورژانس اجتماعی استفاده کرده اند.


علی شیری با اشاره به انواع آسیب‌های مطرح شده در اورژانس اجتماعی عنوان کرد: بیشترین موارد پیگیری از سوی  اورژانس اجتماعی در ۶ماه نخست سال ۱۳۹۹ شامل اختلافات حاد خانوادگی، کودک آزاری، اقدام به خودکشی، همسرآزاری، زوجین متقاضی طلاق و مراجعین نیازمند مساعدت مالی به دلیل شرایط نامناسب اقتصادی بوده اند.


معاون اجتماعی بهزیستی استان قم ناکافی بودن مهارت‌های زندگی، اختلالات روانی، اعتیاد، تفاوت‌های فرهنگی و اعتقادی، خیانت، مشکلات اقتصادی و بیکاری را از دلایل اصلی اختلافات خانوادگی وهمسرآزاری برشمرد و بیان کرد: درموضوع کودک آزاری، اعتیاد والدین، طلاق، مشکلات روحی وروانی سرپرست یا مراقب اصلی، مشکلات اقتصادی، از مهم ترین علت‌های شناسایی شده هستند.

انتهای پیام/ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهزیستی قم آسیب های اجتماعی اورژانس اجتماعی اورژانس اجتماعی کودک آزاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۷۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه طرح سراسری ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در نواحی شهر تهران امروز با حضور محمد شیری شهردار منطقه ۱۵، سید محمد فیاض مدیرکل هماهنگی، نظارت و کنترل معاونت هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران و عبدالمجید رحمانی، دبیر مرکز رصد، پایش و مدیریت آسیب‌های اجتماعی کلانشهر تهران، در باب الرضای پایتخت برگزار شد.

محمد شیری شهردار منطقه در این جلسه با اشاره به آمار آسیب‌های اجتماعی منطقه ۱۵، نسبت به سایر مناطق ۲۲ گانه پایتخت گفت: از اواخر سال گذشته طرح سراسری ساماندهی آسیب‌های اجتماعی به طور گسترده با هدف پاک سازی سیمای شهر از پدیده‌های ناهنجار معتادان متجاهر، تکدی گری، زباله گردی و مسأله کودکان در دستور کار قرار گرفت.

وی به اجرای طرح‌های متنوع اجتماعی طی سنوات گذشته اشاره کرد و گفت: گرچه این طرح‌ها تا حدودی موفق بودند، اما برای موفقیت کامل، نیازمند همکاری و هم افزایی تمام دستگاه‌های ذیربط و برنامه ریزی همه جانبه بود که خوشبختانه در این دوره مدیریت شهری طرح خوب ساماندهی آسیب‌های اجتماعی به منظور رفع دغدغه و نارضایتی شهروندان از ابتدای سال کلید خورد.

شهردار منطقه، در ادامه به نقطه قوت طرح مذکور نیز اشاره کرد و افزود: در طرح‌های گذشته به دلیل کمبود ظرفیت نگهداری معتادان متجاهر متأسفانه پس از جمع آوری معتادان متجاهر دوباره آنان به سطح شهر برمی گشتند، لیکن در این طرح با افزایش ظرفیت چند یاورشهر سطح تهران توسط شهرداری تهران معتادان متجاهر پس از جمع آوری مجدداً به شهر برگشت نمی‌شوند، بلکه به کمپ‌های مورد نظر انتقال و مراحل درمان آنان طی می‌شود.

شیری در پایان با اشاره به اینکه با اجرای این طرح از اواخر سال گذشته و ابتدای سال حال و هوای محلات تغییر یافته است به توضیح اقدامات انجام شده پرداخت و گفت: به همین منظور تاکنون ۸۵۳ معتاد متجاهر، ۴۸ کودک کار، ۴۶ زباله گرد و ۷ متکدی از سطح نواحی هفتگانه منطقه جمع آوری شده‌اند.

سیمای بصری شهرها، نخستین شاخص ارزیابی است

سید محمد فیاض مدیرکل نظارت، پیگیری و هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران در این جلسه، ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده همکاران منطقه ۱۵ در طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی گفت: این طرح نه تنها در منطقه ۱۵ بلکه در شهر تهران در اولویت است.

وی به سختی کار در حوزه ساماندهی آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: نخستین شاخص ارزیابی هر شهری، موضوع سیمای بصری آن شهر نظیر فضای سبز، آراستگی محیطی و بحث آسیب‌های اجتماعی آن شهر به شمار می‌آید که خوشبختانه این طرح به نسبت طرح‌های پیشین توانسته موفق تر عمل کند.

فیاض به اهتمام و همت مضاعف شهرداران نواحی در اجرای این طرح تاکید کرد و افزود: در این طرح ۳ گشت شامل گشت نواحی، گشت پسماند و گشت آسیب‌های اجتماعی پیش بینی شده که برای کسب نتیجه مطلوب این ۳ بخش را به طور مستمر در دستور کار قرار دهید.

وی همچنین بر برخورد گام به گام با مقوله زباله گردها اشاره کرد و گفت: در این حوزه به مواردی نظیر قانون مدیریت پسماند، راه اندازی گشت، نظارت مستمر بر کیفیت اقدامات پیمانکاران، مدیریت یکپارچه پسماند و … توجه کنید.

عبدالمجید رحمانی، دبیر مرکز رصد، پایش و مدیریت آسیب‌های اجتماعی کلانشهر تهران نیز در این جلسه ضمن عرض خداقوت و تشکر از مدیریت شهری منطقه ۱۵ در اجرای طرح مذکور به تشکیل قرارگاه اجتماعی در شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: سال گذشته با مصوبه دولت در خصوص آسیب‌های اجتماعی اختیاراتی به شهردار تهران تنفیذ شد.

وی افزود: بر همین اساس طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی که از دغدغه شهردار تهران بود از ابتدای سال در اولویت کار مناطق ۲۲ گانه تهران قرار گرفت و ظرفیت بالای پذیرش، هم افزایی دستگاه‌های ذیربط، ساماندهی اتباع بیگانه و …از مزیت‌های این طرح است که با جدیت در حال اجراست.

کد خبر 6092218

دیگر خبرها

  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • مصاحبه پذیرفته شدگان در آزمون بهزیستی استان برگزار می شود
  • ماجرای گازگرفتگی کودک کرجی چه بود؟
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!