Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام حقیان با تاکید بر ضرورت تقویت فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر، گفت: گروه های جهادی مطالبه گر در عرصه های مختلف و تخصصی تشکیل می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد،حجت الاسلام و المسلمین « رضا حقیان» امروز(28 آبان) در نشست هم اندیشی دبیرستاد امر به معروف و نهی از منکر استان لرستان و گروه های تخصصی امر به معروف و نهی از منکر استان، اظهار داشت: در آیات و روایات چنان بیان شده که اهمیت امر به معروف و نهی از منکر از تمامی فرائض و واجبات الهی حتی جهاد در راه خدا بالاتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان لرستان افزود: اهمیت جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نسبت به سایر فرائض دینی به این دلیل است که اگر این دو فریضه الهی در جامعه احیاء و نهادینه شود سایر واجبات و دستورات الهی نیز اجرایی خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه برخی مفاسد و منکرات در جوامع بشری رخنه کرده است، که نتیجه ترک امر به معروف و نهی از منکر است، افزود: درصورتی که امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ای به خوبی احیا نشود بسیاری از فسادها و منکرات بر جامعه چیره خواهد شد.

 

حجت الاسلام حقیان خاطرنشان کرد: احیای فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر بستر اصلاح جامعه و کاهش بسیاری از آسیب های اجتماعی است، از این رو همه باید نسبت به احیای این دو فریضه الهی در جامعه کنونی حساس باشیم.

 

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکراستان لرستان با اشاره به رویکرد این ستاد در جذب مشارکت مردم و تشکیل گروه های جهادی و تخصصی در حوزه امربه معروف و نهی از منکر، بیان کرد: مردم باید آمران به معروف و ناهیان از منکر باشند، همچنین مطالبه گری از مهمترین وظیفه مردم در زمینه احیای امر به معروف و نهی از منکر است.

 

وی بیان کرد: در این راستا گروه های جهادی مطالبه گر در عرصه امر به معروف و نهی از منکرتشکیل می شود.

 

حجت الاسلام حقیان با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای ایجاد گروه های امر به معروف و نهی از منکر، افزود: در بخش های مختلف تاکنون خوشبختانه تاکنون توفیقاتی در سطح استان ایجاد شده است، که امیدواریم  با بهبود وضعیت کشور از جهت بیماری کرونا، بتوانیم گام های بعدی را در این راستا برداریم.

 

وی با بیان اینکه شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات کل استان لرستان تشکیل شده است، افزود: همچنین شوراهای امر به معروف و نهی از منکر اتحادیه های صنفی 33 گانه در استان لرستان تشکیل شده است.

 

حجت الاسلام حقیان افزود: همچنین  شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در بیمارستان ها و  بانک های استان تشکیل شده است و بعد از معارفه توسط مسئولین ذیربط وارد گام بعدی خواهیم شد.

 

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر افزود: در بحث گروه های تخصصی هم به حمد الله تاکنون حداقل 10 گروه تخصصی در استان شکل گرفته است که احکام این گروه ها تقدیم شده است.

 

وی با بیان اینکه محدودیتی در حوزه گروه های امر به معروف ونهی از منکر نداریم، افزود: هدف این است که بهترین افراد در حوزه امر به معروف و نهی از منکر جذب شوند.

 

حجت الاسلام حقیان اظهار کرد: راه اندازی گروه‌های امر به معروف و نهی از منکر یکی از برنامه های مهم ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان لرستان است که به صورت تخصصی در حال شکل گیری است.

 

پایان پیام/85

منبع: شبستان

کلیدواژه: گروه های تخصصی گروه های جهادی امر به معروف و نهی از منکر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر امر به معروف و نهی از منکر استان امر به معروف و نهی از منکر امر به معروف و نهی از منکر امر به معروف و نهی از منکر حجت الاسلام حقیان گروه های جهادی استان لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۸۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • عفاف و حیا حافظ حریم انسانی و شخصیت وجودی زن و مرد است
  • بهترین زمان برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب دوران کودکی و نوجوانی است
  • دفاع جوان کاشمری از ۳ دختر نوجوان در مقابل اراذل‌واوباش
  • تکریم معلمان، زمینه تحول همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • ضربه چاقو به جوان کاشمری به دلیل حمایت از چند دختر در برابر ۳ مزاحم
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • خدمات پزشکی رایگان گروه های جهادی به مردم ورامین
  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته