Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-28@22:51:18 GMT

کنترل کرونا نیازمند تعطیلی سراسری است

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۲۰۶۹۷

صراط: دکتر علیرضا زالی امروز در جلسه ستاد فرماندهی مقابله با ویروس کرونا که با حضور اعضای ستاد برگزار شد، از شیب ملایم و رو به کاهش آمار مبتلایان به کرونا در تهران خبر داد.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به کاهش آمار ۱۰ درصدی بیماران بستری با تشخیص کووید۱۹ در مقایسه با هفته گذشته از مشارکت‌های بخش‌های مختلف و دستگاه‌ها برای کاهش زنجیره کنترل کرونا قدردانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کنترل ویروس کرونا نیازمند تعطیلی سراسری است

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران با تاکید براین که کنترل ویروس کرونا نیازمند تعطیلی سراسری و رسیدن به گفتمان واحد و مشترک تمامی دستگاههاست، گفت: ردیابی موفق و بیماریابی مستلزم کاهش تردد‌ها و خلوتی شهر است.

دکتر زالی شاخص تهران را به لحاظ شیوع کرونا قرمز توصیف کرد و توضیح داد: گروه مشاغل یک به ۱۵ رسته تقسیم می‌شوند که این تنوع بالا با اصل تعطیلی کامل در تناقض است همچنین حضور حداقلی کارکنان بخش دولتی و در ادامه مراجعه ارباب رجوع و افزایش تراکم می‌تواند این طرح را با مشکلاتی روبرو کند.

اجرای طرح شهیدسلیمانی در تهران با ۴۰۰ تیم عملیاتی

وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح شهیدسلیمانی خاطرنشان کرد: این طرح در منطقه ۱۸، اسلامشهر و بخشی از منطقه ۴ به صورت پایلوت اجرا شده است. طرح شهیدسلیمانی در تهران با ۴۰۰ تیم عملیاتی متشکل از پزشک، مراقب سلامت، بهورز، پرستار و کارشناس بهداشت حرفه‌ای انجام خواهد شد.

دکتر زالی افزود: بیماریابی، غربالگری، ایجاد فضای قرنطینه سازی و ایزوله در محیط‌های مراقبتی و در قالب کمک‌های مومنانه توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی و بسیج با مشارکت نهاد‌های حمایتی و خیرین در طرح شهیدسلیمانی دردستور کار است.

وی یادآور شد: طرح شهیدسلیمانی در شهر و استان تهران با مشارکت دستگاه‌های مختلف و به صورت محله محور اجرا خواهد شد. ردیابی به موقع بیماران، بیماریابی، تسهیل شرایط غربالگری، اجرای بی کم و کاست قرنطینه خانگی از جمله اهداف این طرح خواهد بود.

تفکیک گزارش‌های مردمی که در سامانه تلفنی ثبت شده برای شناسایی عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در نقاط مختلف تهران از دیگر مواردی بود که فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران برای مهار کرونا بررسی آن را مورد توجه قرار داد.

اعمال محدودیت‌های بیشتر دوهفته‌ای تهران

وی در ادامه با اشاره به اعمال محدودیت‌های بیشتر دوهفته‌ای تهران با هدف کاهش گسترش کرونا تاکید کرد: برای رفع مشکلات معیشتی و تامین برخی اقلام ضروری برای افرادی که دچار خسارت‌های مالی شدید می‌شوند و مشاغل شناوری که جنبه‌های فصلی دارند، تدابیر حمایتی ار سوی دولت اعمال خواهد شد.

دکتر زالی گفت: در اسرع وقت سازوکار توزیع بسته‌های حمایتی برای اقشار محروم و فرودست در دستورکار است.

نقاط داغ کرونا در نقاط محروم، کم برخوردار و حاشیه تهران

دکتر زالی با بیان این که طبق آمار آلودگی و نقاط داغ کرونا بیشتر مربوط به نقاط محروم، کم برخوردار و حاشیه تهران است، تامین زیرساخت‌های بهداشتی و توزیع بسته‌های معیشتی، را برای کاهش موارد ابتلا و مرگ و میر ضروری ذکر کرد.

ارائه خدمات به سالمندان با استفاده ازظرفیت‌های بسیج و محلات از دیگر مواردی بود که دکتر زالی خبر از اجرای آن خبر داد و تاکید کرد: در مناطق ۲۲ گانه تهران مدل سازی مدون اجرای طرح‌های حمایتی انجام می‌شود.

وی با اشاره به نگرانی برخی از صاحبان مشاغل از اعمال محدودیت‌ها دوهفته‌ای در تهران، ایجاد سازوکار‌هایی برای تسهیل شرایط، مشاغل را ضروری ذکر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در جلسه ستاد فرماندهی مقابله با ویروس کرونا که با حضور مقامات انتظامی و سپاه و نمایندگان دستگاه‌های نظارتی و بهداشتی تهران، شهرداری و شورای شهر تهران برگزار شد، مواردی نظیر ضرورت تامین اقلام ضروری به خانواده‌هایی که درگیر بیماری کرونا شده‌اند، نحوه توزیع بسته‌های معیشتی، شناسایی روش‌های کنترل بحران، توجه به بخش معیشتی اقشارآسیب پذیر، استفاده از ظرفیت‌ها کمک‌های مردمی، تقویت دولت الکترونیک و ضرورت اجرای قوانین بازدارنده و جدی‌تر برای مهار کرونا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: کرونا زالی علیرضا زالی ستاد مقابله با کرونا صراط دکتر زالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۰۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی

روابط عمومی بانک مرکزی با تشریح اقدامات این بانک برای کنترل نقدینگی، از کاهش قدرت خلق پول بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز خبر داد.

به گزارش مشرق، روابط عمومی بانک مرکزی در واکنش به برخی ادعاها درباره مدیریت نقدینگی اعلام کرد: روند صعودی رشد نقدینگی و ثبت ارقام بی‌سابقه این متغیر در پایان سال ۱۳۹۹ و نیمه اول سال ۱۴۰۰ مسئله‌ای بس نگران کننده بود که تداوم آن می‌توانست اقتصاد کشور را با معضلات و مخاطرات گوناگونی مواجه سازد و ضمن افزایش نااطمینانی‌ها در تصمیمات خرد فعالان اقتصادی کشور، آثار مخربی بر متغیرهای کلان اقتصای به وجود آورد.

حال که حدود دو سال از آن مقطع نگران کننده گذشته است، ‎متغیرهای پولی کشور در وضعیت نسبتاً پایداری قرار گرفته‌اند و آمارها حاکی از تحقق اهداف بانک مرکزی در کنترل رشد نقدینگی و قرار گرفتن در محدوده‌های تعیین شده دارد.

مرور مسیر طی شده نشان دهنده آن است که نرخ رشد دوازده‌ماهه نقدینگی از ۴۲.۸ درصد در پایان مهرماه ۱۴۰۰ طی یک روند نزولی به ۳۱.۱ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ و متعاقبا به ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسیده است.

ارقام فوق به خوبی بیانگر توفیق بانک مرکزی در اجرای سیاست کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها و دستیابی به اهداف کنترل رشد کل‌های پولی و مدیریت رشد نقدینگی در محدوده هدف تعیین شده برای سال ۱۴۰۱ (۳۰ درصد) و سال ۱۴۰۲ (۲۵ درصد) می‌باشد.

البته در سال ۱۴۰۳ نیز همچنان هدف کنترل رشد نقدینگی از طریق استفاده از مجموعه ابزارهای سیاست پولی از جمله کنترل رشد ترازنامه بانک‌ها با قدرت بیشتری پیگیری خواهد شد و بر این اساس هدف رشد نقدینگی ۲۳ درصد با دامنه نوسان مثبت و منفی ۲ درصد در راستای دستیابی به هدف مهار تورم تا نقطه مطلوب و نیز کمک به رشد اقتصادی تعیین شده است.

لازم به ذکر است که در دوره اخیر، بانک مرکزی توجه ویژه‌ای به کنترل ‎خلق پول بانک‌ها داشته و دستاورد مهم بدست آمده در زمینه کاهش رشد نقدینگی به طور مشخص از طریق تنظیم و اعمال جدی سیاست کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها حاصل شده است.

در این چارچوب، ‎بانک مرکزی در راستای کنترل رشد خلق پول بانک‌ها و موسسات اعتباری، در سال ۱۴۰۱ ضوابط ناظر بر کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها را تکمیل و اصلاح نمود و علاوه بر کنترل دارایی‌ها، کنترل بدهی‌های ترازنامه بانک‌ها (به ویژه بانک‌های ناتراز و ناسالم) را در دستور کار قرار داد.

همچنین در سال ۱۴۰۱ بانک مرکزی در جهت دستیابی به هدف رشد نقدینگی تعیین شده با پیگیری جدی سیاست کنترل مقداری رشد ترازنامه بانک‌ها و موسسات اعتباری و جریمه بانک‌های متخلف از طریق افزایش نسبت سپرده قانونی و همچنین افزایش ۰.۵ واحد درصدی نسبت سپرده قانونی بانک‌های تجاری اقدامات موثری را در جهت کنترل و کاهش قدرت خلق پول بانکها و در نهایت کاهش رشد نقدینگی انجام داد.

در دی ماه سال ۱۴۰۲ نیز بانک مرکزی با هدف مدیریت رشد نقدینگی و اطمینان از تحقق اهداف تعیین شده در رابطه با کنترل کل‌های پولی اقدام به افزایش ۰.۵ واحد درصدی سپرده قانونی بانک‌ها و موسسات اعتباری نمود.

با توجه به مطالب ذکر شده و بررسی آمارهای مربوطه ملاحظه می‌شود که مدیریت رشد نقدینگی در اقتصادی کشور در دوره اخیر، در وضعیتی کاملا با ثبات و برخلاف ادعاهای مطرح شده توسط برخی رسانه‌ها و افراد بوده است.

دیگر خبرها

  • رئیسی: رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل است
  • استمرار روند کاهشی تورم، رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و مراقبت جدی است
  • استمرارروند کاهشی تورم، رشدنقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و است
  • استمرار روند کاهشی تورم و قیمت ارز نیازمند مراقبت جدی است
  • تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است
  • اجرای بیش از ۲۰ طرح آبخیزداری در استان اصفهان
  • ببینید | آشنایی با فواید خرما
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود