Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد و مسئولان شهرستانی راهکارهای توسعه گردشگری در روستای آرند شهرستان چرام بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛ مجید صفایی در بازدید از روستای آرند با بیان اینکه توسعه گردشگری روستایی از برنامه های مهم این اداره کل است تصریح کرد: بافت تاریخی روستای آرند ظرفیت بالایی برای جذب و تو سعه گردشگری در ین منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: برنامه ریزی های مناسب برای حمایت از  ایجاد واحد های بومگردی  توسط مردم بومی در این روستا صورت می گیرد.

مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه روستای آرند بهترین مکان برای سرمایه گذاری در حوزه طبیعت گردی است،اظهار کرد: هرگونه سرمایه گذاری در حوزه گردشگری روستایی در این منطقه سود آور است.

صفایی بیان کرد: طبیعت بکر، چشمه سارهای فراوان، محصولات فراوان باغی مانند انار و وجود آثار باستانی متعدد از مهم ترین جاذبه های گردشگری در روستای آرند است.

روستای تاریخی آرند در هشت کیلومتری جنوب شرقی شهرستان چرام در استان کهگیلویه و بویراحمد واقع شده و این روستا از زیباترین و تاریخی ترین روستاهای شهرستان چرام است.

این روستا بجا مانده از دوره صفوی و قبل از آن است که درسال 1382 توسط اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گردشگری کهگیلویه و بویراحمد شهرستان چرام روستای آرند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۷۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کوچ عشایر به مناطق ییلاقی کهگیلویه و بویراحمد

مدیر کل امور عشایر استان گفت: بازگشایی جاد‌ه های عشایری ، آبرسانی سیار ، تامین امنیت مسیر کوچ از جمله اقدامات امور عشایر استان در سال جدید برای کوچ عشایر می‌باشد.   آذرفر افزود: کهگیلویه و بویراحمد در مسیر کوچ عشایر استان‌های فارس، خوزستان، اصفهان و چهارمحال و بختیاری واقع شده است.   از جمعیت ۷۰۰ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد ، ۷۲ هزار نفر عشایر هستند. باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • آغاز کوچ عشایر به مناطق ییلاقی کهگیلویه و بویراحمد
  • اولین دستگاه رادیو تراپی وارد کهگیلویه و بویراحمد شد
  • جزئیات اجلاس ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد
  • جزئیات اجلاسیه ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد
  • کوهنوردان کهگیلویه و بویراحمد بر فراز کوه خامی
  • بهره برداری از سردرب دانشگاه یاسوج
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس در بویراحمد
  • اجلاسیه شهدای ارتشی کهگیلویه و بویراحمد‏