Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهاد کشاورزی در نامه ای به معاون اقتصادی رئیس جمهوری خواستار حمایت از واحدهای تولیدی پرورش گل و گیاه از طریق متعادل سازی بازار محصولات گل و گیاهان زینتی با افزایش تولید و تقاضای گل در جامعه شد.

به گزارش ایسنا در متن نامه کاظم خاوازی به نهاوندیان آمده است:

همانگونه که مستحضرید شیوع ویروس کرونا اثرات منفی بر کلیه فعالیت‌های اقتصادی از جمله بخش کشاورزی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با در نظر داشتن این مساله و به منظور حمایت از کسب و کارهای کوچک آسیب دیده، هیئت محترم وزیران و شورای پول و اعتبار تسهیلات حمایتی ویژه را برای رسته کسب و کارهای آسیب دیده از بیماری کرونا و از جمله رسته چهاردهم بخش کشاورزی، مشتمل بر «واحدهای پرورش مرغ گوشتی و مرغ مادر گوشتی، مراکز تولید محصولات گلخانه‌ای سبزی و صیفی‌جات و مراکز تولید و عرضه گل و گیاهان زینتی و ماهیان زینتی» منظور نمودند.

فعالیت پرورش گیاهان شاخه بریده و زینتی را می‌توان از جمله فعالیت‌های بسیار خسارت دیده از بیماری کرونا در بخش کشاورزی عنوان نمود. با شیوع بیماری کرونا، بازارهای مصرف داخلی گل و گیاه در مراکز تفریحی و مناسبتی (جشن‌های تولد، عروسی و عزاداری) کاهش یافته و تولید کنندگان نیز به لحاظ بسته شدن مرزها نتوانستند محصولات پرورشی خود را صادر نمایند. بنابراین با از دست دادن بازار و عدم امکان ذخیره‌سازی تولیدات به لحاظ فساد پذیری آن، تولید کنندگان واحدهای خود را تعطیل و متحمل آسیب شدید اقتصادی شده‌اند. از طرفی پرداخت تسهیلات ویژه کرونا برای بنگاه‌های تولیدی برحسب تعداد، اشتغال رسمی و غیررسمی جوابگویی خسارات وارده به گل و گیاه زینتی نبوده و تعداد کم واحدهای استفاده کننده از تسهیلات ویژه کرونا نیز بیانگر ضروری بودن تغییر سیاست در این زمینه می‌باشد.

لذا این وزارتخانه خواستار حمایت از واحدهای تولیدی پرورش گل و گیاه از طریق متعادل سازی بازار محصولات گل و گیاهان زینتی با افزایش تولید و تقاضای گل در جامعه می‌باشد. بدین لحاظ خواهشمند است دستور فرمایید اقدامات ذیل را برای فعال سازی و کاهش خسارات وارده به واحدهای پرورش گل و گیاه مبذول و از نتیجه اقدامات، این وزارتخانه را آگاه نمایید:

۱_ بازارهای گل و گیاه و واحدهای گل فروشی از محدودیت‌های فعالیت مشاغل اعمال شده توسط ستاد کرونا مستنثنی شده و ساعات کاری آنها نیز افزایش یابد.

۲_ مبلغ ۱۰۰۰۰ میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش ارزان قیمت از محل منابع بسته حمایتی مقابله با کرونا، برای تامین نهاده‌های تولید در واحدهای تولیدی گل و گیاه زینتی، در قالب دستورالعمل‌ اجرایی که به طور مشترک توسط وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی تهیه خواهد شد، در اختیار پرورش دهندگان گل و گیاه زینتی قرار گیرد.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت جهاد كشاورزي گل و گياهان زينتي پرورش گل و گیاه واحدهای تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۷۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود

استاندار مازندران گفت: جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بخش کشاورزی محقق می‌شود و باید زمینه رشد دانش بنیان‌ها را فراهم کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، استاندار مازندران با همراهی بابک مؤمنی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان، مهدی داودی فرماندار گلوگاه، رییس جهاد کشاورزی شهرستان و دیگر مسوولان از مراحل مختلف کشتار و بسته‌بندی گوشت مرغ در مجموعه تولیدی ساوانا شهرستان گلوگاه بازدید کرد.

یوسف نوری استاندار مازندران  ضمن تبیین و تقدیر از جایگاه کارگران در عرصه‌های تولیدی اظهار داشت: مجموعه‌های تولیدی به واسطه ایجاد زنجیره تامین، ارزش آفرینی بسیار خوبی داشته‌اند و در مازندران نیاز به گسترش مجموعه‌های ارزش آفرین داریم.

نوری با اشاره به شعار سال و جهش تولید با مشارکت مردم اظهار کرد:  مجموعه تولیدی در گلوگاه 40 هزار تن در سال تولید دارد و امسال با مشارکت مردم نیز 60 هزار تن هدف گذاری تولیدی کردند . 

وی با اشاره به ویژگی‌های شاخص مجموعه‌های تولیدی افزود: با جدیت و پیگیری مدیران و با برنامه‌ریزی، زنجیره تأمین بصورت کامل در گلوگاه ایجاد شده و تا انتهای زنجیره حتی از پساب برای ورود به زنجیره بعدی بهره گیری می‌کنند.
  
استاندار مازندران با بیان اینکه صنعت دام و طیور از اهمیت بالایی در اقتصاد مقاومتی برخوردار است افزود: با توجه به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم، این مجموعه هم مواد اولیه جوجه یک روزه، خدمات بهداشتی، خوراک دام مورد نیاز و خرید تضمینی را از تولیدکننده اصلی و بخش مردمی تأمین می‌کنند. 

استاندار مازندران با اشاره به موانع پیش روی گفت: قیمت‌های دستوری و صادرات برای مجموعه‌های تولیدی وجود دارد که باید بطور جد پیگیر باشیم تا زمینه صادرات این مجموعه‌ها فراهم شود و استانداردها و معیارهای کنترل کیفیت جهانی را دریافت کند، و زمینه را فراهم نماییم و همچنین در بحث نیازهای ارزی و دریافت ارز برای خرید تجهیزات اقدام سریع داشته باشند.

وی اظهار کرد‌: گسترش مجتمع‌های دام و طیور اهمیت دارد و با مشارکت مجموعه‌ها، تلاش می‌شود تا در صنعت دام و طیور که در حال حاضر استان مازندران رتبه اول و تأمین کننده است، نقش بهتری داشته باشیم.

نوری با برشمردن ظرفیت‌ها و مزیت‌های کشاورزی استان و قابلیت صادرات گسترده محصولات تولیدی مازندران به خارج از کشور، خواستار برنامه‌ریزی دقیق برای تحقق شعار سال همراه با رفع موانع تولید و تسهیل در امر جهش تولید محصولات کشاورزی استان و نیز جهش در صادرات محصولات کشاورزی استان شد.

استاندار مازندران همچنین به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی استان تاکید کرد و گفت: جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بخش کشاورزی محقق می‌شود و باید زمینه رشد دانش بنیان‌ها را فراهم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • بوی خوش گیاهان بهاری درسفره گروسی‌ها/۱۳۵ نوع گیاه خوراکی در بیجار
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان