Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ علی‌محمد نمازی، عضو حزب کارگزاران در خصوص هجمه‌های اخیر رئیس مجلس به دولت و بانک مرکزی اظهار کرد: از اظهارات اخیر آقای قالیباف که دلیل گرانی‌ها را به پاستور و بهارستان و باب همایون و میرداماد مرتبط کرده و گفته است که مشکلات به جورجیا و میشیگان و آریزونا ربطی ندارد، تعجب کردم، چون عامل اصلی گرانی عدم تناسب بین عرضه و تقاضاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که عرضه کم و تقاضا زیاد باشد، شاهد افزایش قیمت خواهیم بود که راهکار مقابله با آن افزایش تولید داخلی و ایجاد روابط تجاری است تا کالای مورد نیاز بازار تأمین شود که در این راستا تجارت باید سهل شود و ارز مورد نیاز نیز باید تخصیص یابد.

این فعال سیاسی اصلاح طلب افزود: در دنیای امروز حتی پیشرفته‌ترین کشور‌ها نیز همه کالا‌های مورد نیاز خود را تولید نمی‌کنند بلکه برخی از کالا‌ها را از سایر کشور‌ها خریداری می‌کند. هر کشوری مزیت‌های برتری دارد که در تولید باید به آن مزیت‌های برتر توجه شود.

وی با بیان اینکه چاره‌ای جز واردات برخی از کالا‌های اساسی نیست و مانع واردات، تحریم است، گفت: اداره کشور بودجه کافی لازم دارد که ستون درآمد بودجه سالانه از محل‌های مختلفی تأمین می‌شود و مهمترین آن صادرات نفت است که امروز با تحریم روبرو است و بخش عمده‌ای از درآمد کشور تأمین نمی‌شود. راهکار دوم فروش اوراق قرضه است که از آن نیز استقبال نمی‌شود. راهکار سوم اخذ مالیات از کسب و کار است که در این شرایط کرونایی کسب و کاری وجود ندارد که مالیات از آن‌ها اخذ شود؛ بنابراین ما از لحاظ تأمین کالا و خدمات و تأمین بودجه نیاز به تجارت خارجی داریم و تا تحریم‌ها برداشته نشود، مشکلات حل نمی‌شود.
بیشتر بخوانید: شکایت‌بازی دولت و مجلس / تعداد شکایت دولتی‌ها از نمایندگان مجلس از تعداد انگشتان دو دست تجاوز کرد؟عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی گفت: سؤالی که مطرح می‌شود این است که آقای قالیباف چگونه قصد دارد از طریق دولت و مجلس و بانک مرکزی مشکلات را حل کند؟ جز برداشته شدن تحریم، راهکار دیگری وجود ندارد.

وی ادامه داد: آقای روحانی نگفته که با آمریکا مذاکره کنیم و رابطه بر قرار کنیم بلکه می‌گوید باید تحریم‌ها لغو شود. چه کسی در این شرایط کشور با لغو تحریم‌ها مخالف است؟ وقتی راهکاری برای حل مشکلات نداریم و به مردم قول اصلاح امور را بدهیم یعنی به مردم آدرس غلط داده‌ایم.

نمازی با بیان اینکه باید پای منافع ملی ایستاد و از آن دفاع کرد، اظهار کرد: موضوعی که در کشور به ویژه در میان جناح‌های سیاسی به آن توجه نمی‌شود این است که تفاوتی بین منافع ملی و منافع جناحی قائل نیستند در صورتی که حساب منافع ملی باید از منافع جناحی و حزبی جدا باشد. حتی سران قوا حق ندارند منافع ملی را فدای دعوا‌ها و مسائل خود کنند.

وی در پایان تأکید کرد: آقای قالیباف آدرس غلط داده است؛ مشکل اصلی کشور تحریم است و این تحریم‌ها باید لغو شود. منبع: ایلنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 قالیباف روحانی انتخابات 1400 انتخابات آمریکا منافع ملی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۷۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی

در دیدار روسای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه اوفای روسیه، قرارداد همکاری مشترک با هدف گسترش همکاری‌های آموزشی و پژوهشی به امضای روسای دو دانشگاه رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وادیم زاخاروف رئیس دانشگاه علم و فناوری اوفای روسیه با همراهی ریتا فیلیپووا معاون بین‌الملل دانشگاه و امینا اوزاوا رئیس دانشکده تاریخ و روابط بین‌الملل این دانشگاه، با حضور در دانشگاه علامه‌طباطبائی با عبدالله معتمدی رئیس این دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار که به منظور بحث و تبادل نظر درخصوص همکاری‌های مشترک آموزشی و پژوهشی میان دو دانشگاه انجام شد، قرارداد برنامه آموزشی شبکه‌ای کارشناسی ارشد مطالعات منطقه‌ای بین دوطرف امضا شد که بر اساس این قرارداد دانشگاه «اوفا» درس‌های تعیین شده‌ای را برای دانشجویان رشته مطالعات منطقه‌ای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه علامه‌طباطبائی دروس مشخصی را برای دانشجویان رشته روابط بین‌الملل دانشگاه «اوفا» به منظور بهره‌مندی از توان علمی استادان هر دو دانشگاه ارائه می‌دهند.

معتمدی در این دیدار با اشاره به همکاری‌های علمی و سیاسی میان ایران و روسیه گفت: زمینه‌های مشترک همکاری‌ها و وحدت‌نظر در مورد مناسبات بین‌المللی در راستای منافع دو کشور، زمینه‌ساز توسعه همکاری‌های روزافزون شده است.

وی با اشاره به همکاری‌های دانشگاه‌های روسیه با دانشگاه علامه‌طباطبائی در سال‌های گذشته بیان کرد: درخصوص تبادل استاد و دانشجو و برگزاری برنامه‌های مشترک آموزشی و پژوهشی تجربه خوبی با دانشگاه‌های روسیه داشته‌ایم. امیدواریم بتوانیم تعاملات نزدیک‌تری در راستای منافع ملی و بین‌المللی دو کشور داشته باشیم.

در ادامه رئیس دانشگاه «اوفا» نیز توضیحاتی در خصوص ظرفیت‌های این دانشگاه بیان کرد و گفت: سال گذشته تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه علامه‌طباطبائی را امضا کردیم و بسیار خرسندیم که در مدت کوتاه این قرارداد همکاری مشترک به مرحله اجرا رسیده است.

وادیم زاخاروف گفت: دانشگاه «اوفا» انجمن‌های دوستی بسیاری با دانشگاه‌های خارجی دارد و در این خصوص ایران نخستین جایگاه را در بین کشور‌های دوست با روسیه دارد. او با بیان این که جمهوری باشقیرستان یکی از جمهوری‌های روسیه است که به لحاظ زبان و فرهنگ، نزدیکی زیادی با زبان و ادبیات فارسی دارد. این موضوع خود زمینه همکاری‌های بیشتر با دانشگاه‌های ایران، به‌ویژه دانشگاه علامه‌طباطبائی به عنوان دانشگاه تخصصی علوم انسانی و اجتماعی را فراهم کرده است. امیدوارم این قرارداد نیز زمینه خوبی برای توسعه همکاری‌های مشترک باشد.

نرگس سنائی رئیس میز روسیه و رئیس گروه گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه نیز به اهمیت تقویت روابط علمی و فرهنگی ایران و روسیه در شرایط کنونی اشاره و تاکید کرد: امضای قرارداد برنامه‌های مشترک آموزشی شبکه‌ای گام نوینی در روابط دانشگاهی ایران و روسیه محسوب می‌شود.

سعید شکوهی رئیس موسسه آموزش عالی بیمه اکو و مهدی خانمحمدی مدیر سنجش، نظارت و ارزیابی آموزشی دانشگاه نیز در این نشست حضور داشتند.

گفتنی است دانشگاه «اوفا» یکی از دانشگاه‌های مهم روسیه است که در جمهوری باشقیرستان واقع شده است. این دانشگاه در حال حاضر ۴۸ هزار دانشجو دارد و نیز بیش از ۳ هزار دانشجو از ۶۰ کشور جهان در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. ۳۰ درصد از رشته‌های تحصیلی این دانشگاه در حوزه علوم انسانی و اجتماعی است.

دیگر خبرها

  • رکابزنی ۱۸۰ کیلومتری با شعار «ارتش فدای ملت»
  • سفر وزیر خارجه بحرین به سوریه پس از ۱۳ سال
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح، امنیت و مبارزه با تروریسم است
  • ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح و امنیت است
  • کنعانی: ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح، امنیت و مبارزه با تروریسم است
  • برداشته شدن سدهای صخره‌ای هتل صخره‌ای