Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@02:47:00 GMT

برگزاری جشنواره مشترک انار بهشهر و ساوه ‏

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۷۰۲۴۷

برگزاری جشنواره مشترک انار بهشهر و ساوه ‏

شهردار بهشهر گفت: با امضای تفاهم نامه خواهرخواندگی، جشنواره انار بهشهر و ساوه به صورت ‏مشترک برگزار می‌شود.‏

پوریا میرزازنجانی در گفت و‬ گو با خبرنگار‬ ایمنا با عقد تفاهم نامه خواهرخواندگی بین دو شهر بهشهر و ساوه تأثیر ‏چشم‌گیری در ارتباط با برخورداری از تشابه‌های اقلیمی، جغرافیایی، فرهنگی و تاریخی بین دو شهر را ‏شاهد خواهیم بود، اظهار‬ کرد: در راستای شناخت هرچه بهتر و تشریک مساعی متقابل و دوستی بین دو شهرستان، نظر به اراده و تمایل موجود فی ما بین در خصوص تقویت روابط اقتصادی و مبادلات ‏‏سودمند فرهنگی و گردشگری، دو شهرداری بهشهر و ساوه تمایل به برقراری روابط خواهر خواندگی بودند که این امر انجام ‬شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این خواهرخواندگی توسعه مبادلات گسترده محصولات به ویژه در خصوص برگزاری ‏‏جشنواره انار بین دو شهر به منظور دوستی و تعمیق روابط شهروندان، عقد تفاهم‌نامه‌های فرهنگی و ‏‏هنری در حوزه مرتبط، برگزاری رویدادهای برگزاری نمایشگاه‌ها و رویدادهای اقتصادی و کارآفرینی مشترک ‏‏فرهنگی و علمی در دو شهر با توجه به اشتراکات باغداری در ترویج انار و مبادلات آموزشی و مطالعاتی ‏‏ویژه نحوه کاشت و صادرات آمده است.‏

شهردار بهشهر اضافه کرد: ساخت و نامگذاری نمادها و المان‌های هویتی میان دو شهر، افزایش تعاملات گردشگری علمی و احداث پارک‌های علمی و پژوهشی با توجه به قابلیت‌های موجود جغرافیایی ‏‏در پرورش انار و گسترش پیوندهای اقتصادی و تبادلات تجاری بین دو شهر در راستای توسعه اقتصادی ‏‏بهشهر و ساوه انعقاد شده است.‏

میرزازنجانی با‬ بیان‬ اینکه‬ ایجاد فرصت‌های سرمایه گذاری، توسعه زمینه‌های تجاری، بازرگانی و صنعتی بین‬ دو‬ شهرداری‬ در حوزه ‏‏شهری از دیگر عناوین این تفاهم‌نامه است، گفت: تبادل خدمات، دانش و تجربیات موفق میان دو ‏‏شهر، فراهم کردن‬ فرصت عرضه کالا و خدمات بومی، افزایش تعاملات سازنده در زمینه رسانه و فناوری‌های نوین، برگزاری نشست‌ها و رویدادهای مشترک خبری با‬ حضور‬ خبرگزاری‌ها، رسانه‌های مکتوب و دیداری دو‬ شهر جهت افزایش ‏‏شناخت و تعاملات میان شهروندان از دیگر مفاد‬ این تفاهم نامه است.‏

میرزازنجانی با بیان اینکه قرارداد از روز امضا به مدت ۱۰ سال معتبر بوده و در صورت تمایل طرفین قابل ‏‏تمدید است، تصریح کرد: مطابق تبصره ۱ این‬ معاهده‬ هر گونه تغییر در بندهای همکاری در توافق آتی امکان‌پذیر است.‏

کد خبر 458815

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران مدیریت شهری حقوق شهروندی مشارکت شهروندان فرهنگ شهروندی شهرداری بهشهر ساوه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تفاهم نامه بین دو شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۰۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است

ایسنا/لرستان مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان گفت: مهم‌ترین هدف از برگزاری چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن گسست و شکاف‌های بین نسلی است.

محمدکریم خورشیدوند در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین، اظهار کرد: جشنواره ملی اقوام ایران زمین رویدادی فراملی است و ماهیت فرهنگی دارد و هدف آن نیز حفظ میراث فرهنگی اقوام ایرانی و نمایش وحدت و انسجام ملی است.

وی ادامه داد: این جشنواره در سال ۱۳۸۴ برای اولین بار در استان گلستان به همت بنیاد ایران‌شناسی برگزار شد و در فهرست رویدادهای سازمان گردشگری جهانی نیز به ثبت رسیده است.

خورشیدوند بیان کرد: لیست برخی برنامه‌های اجراشده در آن زمان نمایشگاه صنایع دستی، هنرهای سنتی و سوغات، اجرای موسیقی سنتی و آیینی و بخش‌های روستایی بود که سیاه‌چادرهای مختلف از اقوام مختلف برپا شد، چون به رسم و رسوم و تاریخ و تمدن اقوام مختلف ایران زمین اشاره داشت.

او تأکید کرد: برگزاری این رویداد فرهنگی باعث می‌شود مطالعه ما نسبت به اقوام ایران زمین و تاریخ سرزمین‌مان بیشتر شود.

وی افزود: اگر بخواهیم تعریف اقوام ایران زمین را بگوییم به مردمی می‌گویند که در زمان باستان در حیطه قلمرو شاهنشاهی در زمان‌های مختلف زندگی می‌کردند و دارای حکومت و تمدن بودند، چه در دوره هخامنشی، اشکانیان و ساسانیان که تاکنون تغییرات و رویکردهای مختلفی داشتند؛ اما آنچه از تاریخ مطالعه می‌کنیم وجه اشتراک بین این اقوام مختلف است که در دولت‌های حکومت‌های مختلف زندگی می‌کردند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان بیان کرد: اقوام ایران زمین در عصر هخامنشیان به ایران و انیران تقسیم شدند که لقب‌های دوران هخامنشی و ساسانی بودند، امیران به غیر آریایی‌ها می‌گفتند و ایران نیز به کسانی که اصالتاً آریایی بودند، فهرستی از اقوام مختلف در این قلمرو هخامنشی در سنگ‌نوشته‌های تخت جمشید و دیگر جاها آمده است.

وی گفت: زبان محاوره‌ای اقوام ایران زمین در ایران باستان، پهلوی یا همان پارسی میانه بوده که این قلمرو باعث نزدیکی بیشتر زبانی در اقوام شده است، شاید امروزه بیش‌ از ۳۲۰ میلیون نفر وجه اشتراک زبانی با ما دارند و جزء اقوام ایرانی محسوب می‌شوند و اقوامی در طول تاریخ کشورهای مختلفی بودند که از ایران جدا شدند.

خورشیدوند با اشاره به اینکه در تعریف خانواده داریم که خانواده‌ها اجزای سازنده یک جامعه هستند، ادامه داد: یعنی کودک در خانواده و کانون آن هم جامعه‌پذیر و هم تربیت می‌شود، این جامعه‌پذیری و تربیت انسان درون کانون خانواده متأثر از قومیت است و همین تنوع قومیت‌ها باعث شده خرده‌فرهنگ‌ها به‌عنوان رنگین‌کمان فرهنگی در ایران شکل بگیرد.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان گفت: مهم‌ترین هدف برگزاری این رویداد فرهنگی هنری پر کردن گسست و شکاف‌های بین نسلی است و پیدا کردن هویت واقعی ملی که امروزه تحت عنوان فرهنگ غنی ایرانی اسلامی می‌شود از آن یاد کرد. همچنین معرفی ظرفیت‌های موجود و جاذبه‌های گردشگری به‌ویژه در لرستان از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی بیان کرد: جهاد دانشگاهی لرستان چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین را در سه بخش علمی، فرهنگی و هنری به همت همه دستگاه‌های فرهنگی برگزار خواهد کرد که از همین جا از همه دستگاه‌های فرهنگی از جمله میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری، دانشگاه لرستان، بنیاد ایران شناسی، دانشگاه‎های استان، علوم پزشکی، فنی و حرفه‌ای، مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان، شهرداری، شورای اسلامی شهر خرم‌آباد و همه دستگاه‌های فرهنگی انتظار داریم کمک کنند تا بتوانیم به واسطه وجود این جشنواره لرستان را بیشتر از پیش معرفی کنیم.

او گفت: لرستان ظرفیت‌های خوبی دارد و مهمتر از همه اینکه ما سرزمین فراوانی بوده‌ایم و هستیم و این فراوانی بیشتر غنای فرهنگی ماست ولی آن‌طور که باید تبلیغ نکردیم و می‌توانیم از ظرفیت این جشنواره استفاده کنیم تا رابطه بین اقتصاد و فرهنگ نیز در این‌گونه جشنواره‌ها تبلور پیدا کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • امضای تفاهم‌نامه و رونمایی از پوستر برگزاری آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی
  • برگزاری هفتمین جشنواره ملی اشکواره حسینی در مازندران
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز
  • مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم نامه توسعه رسته کفش دانسفهان