Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

یا گرد و غبار نفسشان را تنگ می‌کند یا باید نگران آبگرفتگی باشند. زندگی روزمره مردم زیر آب رفته است و حالا نه تنها تردد در خیابان‌ها دشوار شده که برخی‌ از مردم مجبور به ترک خانه‌هایشان شدند. آن هم درست در بحبوحه بحران کرونا مردم اهواز و برخی از شهرهای دیگر خوزستان با سیلاب و آبگرفتگی هم دست به گریبان شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تجارت‌نیوز گفته می‌شود سیستم فاضلابی این منطقه با مشکل اساسی مواجه است و بارش باران باعث بالا آمدن فاضلاب‌های شهری شده است.

مشکلات آب سطحی و فاضلاب شهری این مناطق اما زیرساختی است و به سال‌ها پیش برمی‌گردد.  طبق آخرین بررسی‌های مرکز آمار ایران سهم استان خوزستان بیش از 14 درصد از تولید کشور در سال 94 بود و این یعنی رتبه دوم  تولید کشور از آن خوزستان است اما نوبت حل گرفتاری‌هایش که می‌رسد مسأله کمبود بودجه به وسط می‌آید.

هنوز پولی نگرفته‌ایم

امسال معادل ۵۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ملی برای اصلاح شبکه فاضلاب اهواز تخصیص یافت اما آنطور که استاندار خوزستان می‌گوید بحث جمع‌آوری آب‌های سطحی نیازمند ۴ هزار میلیارد تومان به قیمت سال ۹۸ است تا تکمیل شود.

این در حالیست که ماه گذشته شریعتی،  استاندار خوزستان گفته بود: «هنوز حتی یک ریال از ۵۰ میلیون یورو پروژه فاضلاب اهواز را دریافت نکرده‌ایم و هر چه در این خصوص هزینه کردیم از اعتبارات استانی است. سازمان برنامه و بودجه قصد دارد این میزان اعتبار را با ارز ۱۵۰ هزار ریالی یعنی در کل مبلغ هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به ما پرداخت کند که ما نپذیرفتیم.»

نماینده اهواز: شهرداری نمی‌تواند بهانه بیاورد

مجتبی یوسفی، نماینده مردم اهواز در مجلس هم مشکل را نه در بودجه که در مدیریت و برنامه‌ریزی می‌داند و می‌گوید: «چرا مسئولان مرتبط می‌گویند بودجه نیست؟ مشکل از برنامه ریزی و اولویت‌بندی‌هاست نه بودجه. برای مشکل آبگرفتگی و وضعیت پیش‌آمده از وزیر کشور و وزیر نیرو طرح سوال کردم.»

او با اشاره به اینکه سه ماه قبل به شهرداری هشدار داده شده، می‌گوید: « دیگر نمی‌توان بهانه بی‌اطلاعی از ماجرا را آورد. براساس قانون، حل مشکلات آب‌های سطحی با شهرداری است.»

این نماینده مجلس ادامه می‌دهد: «در سال 84  یا 85  بود که 149 میلیون دلار وام بانک جهانی برای فاضلاب اهواز اختصاص پیدا کرد اما چه شد؟ چه نظارتی شد؟»

یکی می‌گوید بودجه نیست و دیگری می‌گوید بودجه هست وبرنامه‌ریزی نیست. از آن سمت شهرداری اهواز پاسخگو نیست و تلاش‌های تجارت‌نیوز برای پیگیری ماجرا از شهرداری بی‌نتیجه ماند. این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که فصل بارش آغاز شده و شهروندان خوزستانی روزگار بغرنج کرونا را سخت‌تر از دیگر شهروندان ایرانی پشت سر می‌گذارند.

 

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: شبکه فاضلاب اهواز صندوق توسعه ملی شهرداری اهواز کرونا ویروس صراط فاضلاب اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۴۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان چیست؟

 به گزارش تابناک، تسنیم نوشت:  اعتبار در نظر گرفته شده برای یارانه نان در سال 1402 حدود56 هزار میلیارد تومان بوده است در حالیکه دولت از بودجه سال گذشته حدود 159هزار میلیارد تومان برای یارانه نان پرداخت کرده است.

این رقم نشان میدهد تا چه اندازه پیش بینی اعتبار در قانون بودجه سال گذشته خطا داشته و منجر به کسری تبصره هدفمندی شده است.

یارانه نان در لایحه سال جاری در حدود 143هزار میلیارد پیش بینی شده که نسبت به قانون سال گذشته 150درصد رشد داشته است.

علاوه بر آن اعتبار یارانه دارو در لایحه بودجه حدود 75هزار میلیارد تومان پیش بینی شده که نسبت به اعتبار 69 هزار میلیارد تومانی مصوب سال گذشته حدود 9درصد رشد را تجربه کرده است.

مرکز پژوهشهای مجلس در این خصوص تاکید دارد، چالش اصلی اعتبارات یارانه دارو از تبصره هدفمندی، تخصیص اعتبارات است که به نظر می رسد به دلیل کسری در منابع تبصره، یارانه دارو عملکرد مناسبی نداشته است.

دیگر خبرها

  • چهار فوتی در دو حادثه رانندگی در محور‌های خوزستان
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان چیست؟
  • اماندهی حریم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان
  • هوا در خوزستان گرم‌تر می‌شود
  • برگزاری ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت در اهواز+فیلم
  • پیش بینی بارش‌های پراکنده و افزایش دما در خوزستان
  • ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب و فاضلاب شهر ایلام اختصاص یافت
  • ۱۸ هزار میلیارد برای اصلاح مسیل و شبکه فاضلاب ایلام اختصاص یافته است
  • احتمال پس‌زدگی روان آب‌ها از شبکه فاضلاب خانگی یزد
  • ضروت تسریع در اجرای پروژه فیبرنوری در خوزستان