Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ «زهرا صدراعظم نوری» رئیس کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران  درباره چرایی عدم موفقیت در منشایابی بوی نامطبوع در تهران گفت: در چند سال اخیر انتشار بوی نامطبوع در زمان مشخصی از سال منتشر می‌شود و اکثرا زمان‌هایی است که بارندگی صورت می‌گیرد و منجر به انتشار این بو می‌شود.

او ادامه داد: طی بررسی‌های به عمل آمده در سال‌های گذشته موارد متعددی پیش بینی می‌شد، اما آنچه امسال بیشتر مورد توجه قرار گرفته، به ویژه با توجه به متصاعد شدن بو در زمان بارندگی بیشتر محتمل است که منشا بوی نامطبوع حاصل از فاضلاب باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نوری با تاکید بر اینکه مسئله فاضلاب تهران باید جدی‌تر گرفته شود، افزود: رسیدگی و ساماندهی و اتصال فاضلاب تمام واحد‌ها به اگو شهری و شبکه فاضلاب از اقدامات مهمی است که باید هرچه سریعتر انجام و وزارت نیرو و سازمان آب منطقه‌ای اقدامات سریعتر و موثرتری انجام دهند.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات با اشاره به جلسه با وزارت نیرو برای پیگیری منشا بوی نامطبوع در تهران گفت: در شورای شهر به دنبال این هستیم که طی جلسه‌ای با وزرات نیرو و آب منطقه‌ای مساله انتشار بوی نامطبوع در تهران را از طریق شبکه فاضلاب پیگیری کنیم و مشخص شود که اکنون دقیقا چه اقدامات موثری می‌توان انجام داد. اداره کل محیط زیست و معاونت خدمات شهری شهرداری تهران نیز مسئول رسیدگی به این مساله هستند و باید پیگیری دقیق‌تری داشته باشند.

او در پاسخ به این سوال که با توجه به تزریق سوخت مازوت به نیروگاه‌ها و کارخانه‌های اطراف تهران در این فصل تا چه اندزه مازوت در انتشار بوی نامطبوع چقدر مورد بررسی قرار گرفته است؟ اظهار کرد: گمانه زنی‌های متعددی وجود دارد، اما تا مستندات کافی وجود نداشته باشد نمی‌توان با قطعیت از علت اصلی سخن گفت. بحث سوخت مازوت سال گذشته نیز مطرح شد و آمار‌هایی مبنی بر استفاده نیروگاه‌ها و پالایشگاه‌ها در یک بازه زمانی قابل توجه از مازوت اعلام شد، اما این مساله نفی شد و سازمان حفاظت محیط زیست نیز آن را تکذیب و اعلام کرد تنها چند روز و نه در بازه زمانی طولانی‌تری از مازوت استفاده شده است.

نوری در ادامه گفت: در نتیجه اکنون گزینه استفاده از مازوت را نمی‌توان به عنوان یک عامل اصلی مدنظر قرار داد. احتمال بیشتر اکنون بر روی فاضلاب مطرح است، چرا که گاوداری‌ها، دامداری‌ها و در مجموع خروجی صنایع حاوی پساب می‌تواند عامل موثری باشند و در روز‌های بارانی و همزمان با بالا آمدن آب‌های سطحی این بو بیشتر خود را نشان می‌دهد و در هوا متصاعد می‌شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران ضمن تاکید بر ورود و همکاری شرکت آب و فاضلاب در بررسی این مساله اضافه کرد: با شرکت آب و فاضلاب در حال پیگیری موضوع هستیم و در گزارش آب منطقه‌ای پیشرفت حدودا ۷۰ درصدی در توسعه و احداث شبکه فاضلاب در کل تهران را اعلام کردند و باید مجددا این مساله پیگیری و بررسی شود تا همه احتمالات موجود درباره نقش فاضلاب در انتشار بوی نامطبوع در تهران مشخص شود.

او در پاسخ به این سوال که آیا در وزارت نیرو و شرکت آب منطقه‌ای تیمی در حال بررسی وضعیت ساختار‌های زیرسطحی و شبکه فاضلاب در منشایابی بوی نامطبوع است یا خیر گفت: از چگونگی عمل در آن تشکیلات خبر ندارم، اما به عنوان دستگاهی که مسئول فاضلاب شهر است، آن‌ها را خطاب قرار می‌دهیم تا هرچه سریعتر منشایابی بوی نامطبوع در تهران به نتیجه برسد. لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 تهران بوی نامطبوع تهران ویروس کرونا در ایران بوی نامطبوع در تهران انتشار بوی نامطبوع شبکه فاضلاب آب منطقه ای محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۹۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی نظرزاده در دیدار با حجت الاسلام ذوالنوری نماینده قم در خانه ملت به تشریح وضعیت آب و فاضلاب در شهر قم پرداخت و فقدان شبکه فاضلاب در برخی نقاط شهر را یکی از معضلات اصلی شهر قم دانست و با بیان اینکه در این زمینه عقب‌افتادگی حدود ۱۰ ساله نسبت به متوسط کشور داریم، اظهار داشت: در حال حاضر ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است در حالی که متوسط کشور در این زمینه ۵۴ درصد است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به انجام مطالعات طرح فاضلاب شهر قم، بر ضرورت تحقق اعتبارات فاضلاب مصوب سفر اول رئیس‌جمهور تأکید و خاطرنشان کرد: برای رفع معضل فاضلاب در شهر حدود هزار کیلومتر شبکه و دو باب تصفیه‌خانه فاضلاب نیاز داریم تا بتوانیم وضعیت فعلی را سروسامان دهیم.

نظرزاده با اشاره به پروژه اجرای ۲۱ کیلومتر خط انتقال فاضلاب پردیسان و بخش شرقی قم و احداث تصفیه‌خانه فاضلاب پردیسان اظهار داشت: ۶ کیلومتر از این خط انتقال توسط شرکت آب و فاضلاب در حال اجراست و مابقی نیز توسط سرمایه‌گذار بخش خصوصی اجرا خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم یادآور شد: با اجرای این خط انتقال و تصفیه‌خانه امکان بهره‌مندی از خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب برای بیش از ۴۰۰ هزار نفر از شهروندان به ویژه در مناطق با تراکم ساختمانی زیاد فراهم خواهد شد.

وی در ادامه انعقاد قرارداد سرمایه‌گذاری با بخش خصوصی را از جمله اقدامات صورت گرفته در راستای کاهش بخشی از مشکلات فاضلاب عنوان کرد و گفت: سرمایه‌گذار با اجرای ۴۰ کیلومتر خط انتقال و احداث یک باب تصفیه‌خانه، بخشی از فاضلاب پردیسان را تصفیه و برای مصارف صنعت و فضای سبز محور سلفچگان و نیزار منتقل خواهد کرد.

کد خبر 6090925

دیگر خبرها

  • ۴ مصدوم در اثر انفجار در پارک پرواز تبریز
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • کارواش های منطقه یک تهران زیر ذره بین بازرسان
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • لزوم یادآوری اهمیت صنعت بازیافت از طریق آموزش/ سوخت‌ مازوت برای کره زمین سمّ است
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • انتصاب مدیرعامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی
  • اطلاعیه قطع آب در هفتکل 
  • محتمل‌ترین زمان برای برگزاری انتخابات فدراسیون دوومیدانی