Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی( ایسکانیوز)، جلسه بررسی فرآیندهای کاری حوزه آزمایشگاهی و کارگاهی به ریاست عبدالله محمدی مدیرکل آزمایشگاه ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی و به منظور تبیین راهبردها و سیاست های اداره کل آزمایشگاه ها و مراکز تحقیقاتی به صورت ویدئو کنفرانس با حضور رؤسای مراکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی استان های دانشگاه آزاد اسلامی امروز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدی در این جلسه با اشاره به ابلاغ آیین نامه اجرایی مراکز خدمات و شبکه های آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هدف از ابلاغ این آیین نامه افزایش حداکثر بهره وری، کاهش هزینه ها و ارائه خدمات پیشرفته آزمایشگاهی و تحقیقاتی به دانشجویان، استادان، پژوهشگران و صنایع کشور است.

وی ادامه داد: ایجاد بستری مناسب برای ارائه خدمات با کیفیت به پژوهشگران، استفاده بهینه از ظرفیت های موجود و افزایش رضایتمندی کاربران، افزایش پویایی واحدهای پژوهشی با استفاده از ظرفیت های نرم افزاری و سخت افزاری استان، استفاده بهینه از سرمایه انسانی و شناسایی افراد خلاق و کارآفرین، شناسایی و مدیریت ظرفیت های ساختاری و تجهیزاتی دانشگاه در پاسخگویی به نیازهای جامعه، صنعت و دولت، استقرار الزامات استانداردهای ملی و بین المللی در حوزه های مدیریتی، فنی و ایمنی آزمایشگاه ها و ... از دیگر اهداف ابلاغ آیین نامه اجرایی مراکز خدمات و شبکه های آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی است.

مدیرکل آزمایشگاه ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: در واقع سعی داریم با ابلاغ آیین نامه اجرایی مراکز خدمات و شبکه های آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی شبکه و زنجیره ای از ظرفیت های عظیم ساختاری و تجهیزاتی واحدهای این دانشگاه در سطح کشور ایجاد کنیم، چرا که هر کدام از واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی دارای امکانات و پتانسیل های عظیمی در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی، کارگاهی و .. هستند که نباید از این ظرفیت غافل بمانیم.

 محمدی به تشکیل چهارمین کنسرسیوم انرژی های نو و تجدیدپذیر با محوریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر اشاره و تصریح کرد: تاکنون سه کنسرسیوم گیاهان دارویی با محوریت واحد بروجرد، امنیت غذایی با محوریت واحد اراک و فناوری نانو با محوریت واحدهای شیراز، تبریز، تهران جنوب و مرودشت در دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه مراکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی باید در کنسرسیوم ها فعالیت مستمر داشته باشند، افزود: توسعه و افزایش توانمندی مراکز آزمایشگاهی در حوزه های تعریف شده از اهداف مهم ایجاد کنسرسیوم ها در دانشگاه آزاد اسلامی است.

مدیرکل آزمایشگاه ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان اظهار داشت: فاز دوم سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد (ساها) نیز بهمن ماه به بهره برداری می رسد که این فاز بیشتر جنبه عملیاتی و کاربردی دارد.

در این جلسه زهره بهشتی پور رئیس مرکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد و محمدمهدی فروغی رئیس مرکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان به ارائه گزارشی از روند اجرایی امور مرکز خدمات آزمایشگاهی در استان پرداختند.

انتهای پیام/

حمید انصاری کد خبر: 1083328 برچسب‌ها عبدالله محمدی پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی سامانه ساها

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی عبدالله محمدی پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی سامانه ساها آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی آزمایشگاه ها و مراکز تحقیقاتی خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی مراکز خدمات آیین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۳۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به ظرفیت‌های خدمات‌رسانی مشهد به صورت ویژه پرداخته شود

معاون وزیر کار گفت: مشهد در اصل به عنوان کلانشهر شناخته می شود، اما به سبب ظرفیت های مذهبی و گردشگری موجود در این شهر باید از آن به عنوان جهان‌شهر یاد کرد و ظرفیت‌های خدمات رسانی آن نیز باید به صورت ویژه ارائه شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، علی حسین رعیتی‌فرد امروز در بازدید از شرکت بهره برداری قطار شهری مشهد در جمع خبرنگاران گفت: مشهد دارای نگاه مذهبی و گردشگری است که سبب شده این شهر نقطه ای برجسته در جهان اسلام و کشور شناخته شود، بنابراین ظرفیت‌هایی که برای خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران موجود است باید به صورت ویژه مورد بهره برداری قرار بگیرد.

معاون روابط کار وزارت کار تصریح کرد: اقداماتی که توسط مدیریت شهری در حوزه خدمت رسانی به زائران و مجاوران انجام می گیرد ویژه است.

وی عنوان کرد: خدمت رسانی به تعداد کثیری از شهروندان در حوزه حمل و نقل عمومی کار بسیار سختی است اما تلاش‌های زحمت‌کشان مترو مشهد سبب شده تا سهولت، اصل اول استفاده و بهره مندی در حمل و نقل عمومی مشهد باشد.

رعیتی فرد افزود: مترو مشهد پس از تهران یکی از ظرفیت های خوب در کشور است که به خوبی دغدغه استفاده از حمل و نقل عمومی را در بین مردم کاسته است.

معاون روابط کار وزارت کار ادامه داد: در بازدید صورت گرفته تلاش های مجموعه بهره برداری شهرداری مشهد در حوزه های آموزش، تعمیر و نگهداری، توسعه و بومی سازی قطعات و تکنولوژی‌های مورد نیاز کاملا مشهود بود.

وی خاطرنشان کرد: امید است مترو مشهد و اقدامات آن بتواند الگویی برای سایر شهرها باشد و شهرها با استفاده از این تجارب به توسعه بیشتری دست پیدا کنند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • بهره برداری از پایگاه اورژانس ۱۱۵ در اردل
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی
  • انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۰ اردیبهشت
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • به ظرفیت‌های خدمات‌رسانی مشهد به صورت ویژه پرداخته شود