Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@22:00:54 GMT

حذف دانشمند هسته‌ای، مقدمه‌ای بر تقویت خط مذاکره

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۶۸۶۲۸

حذف دانشمند هسته‌ای، مقدمه‌ای بر تقویت خط مذاکره

حذف واژه دانشمندهسته‌ای از شهید فخری‌زاده ،فرصت دیگریست تانیروهای انقلابی به این حذف متمرکز ومنسجم‌تر شوند تا خط أصلی را گم نکنند وگرفتار بازی رسانه‌ای و جنگ روانی دشمن نشوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، بعد از ترور شهید هسته ای، رسانه‌های معاند و دشمنان خارج کشور، از بی بی سی، من و تو، اینترنشنال و رسانه‌های جمعی آنها در شبکه‌های اجتماعی و پیاده نظام‌شان در داخل کشور، متاسفانه فشاری را بر صدا وسیما وارد کردند که هسته‌ای را از نام شهید حذف کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رسانه‌های جمعی طیف إصلاح طلب، ژرنال‌ها در شبکه اجتماعی دو کارمهم را انجام دادند،١-بحث دانشمند هسته ای را از این دانشمندبزرگ بر می‌دارند ولی نمی‌گویند که دانشمند بزرگ نیست بلکه دانشمندبزرگ هست دربحث دفاعی ونظامی کشور.

سعی می کنند بحث ترور را شخصی جلوه دهند، نمی‌گویند ترور کار اسرائیل بوده ؛ ثانیا اگر بگویند کار اسرائیل بوده، شخصی سازی‌اش می‌کنند می‌گویند کار نتانیاهو بوده، حواسمان باشد گرفتاراین جنگ روانی نشویم.

خط اصلی در ترورشهید فخری زاده احیانا استیضاح رییس جمهور یا برکناری فلان وزیر یا فلان مسئول نیست، خط أصلی در ترور انتقام سخت نیست بلکه آنها می‌گویند انتقام سخت باشه سخت‌ترش هم باشه، یادمان باشد ، اگر نزنیم دشمن می‌زند. کار استکبار و دشمن همینه، هرجا احساس کنند کم آوردیم به شدت دوباره حمله می‌کنند ،ترور می‌کنند.

مطالبه ما و اکثریت جامعه انتقام سخت است و این پویایی مردم ماست.

ولی انتقام سخت خط أصلی جریان إصلاح  طلب و وابستکان غرب نیست، خط أصلی‌شان خط مذاکره است ،چرا می‌گویند دانشمند هسته‌ای نبود!
برای ادامه بحث مذاکره ازسوی جریان إصلاح طلب، نیروی انقلابی باید بگوید مذاکره ممنوع، هرکس دم از مذاکره بزند در هر مقامی باشد باید تو دهانی بخوزد، مذاکره با قاتلین شهید سلیمانی ممنوع.

مگرآقای روحانی و جریان اصلاحات نگفته بودند با مذاکره جنگ را از سرمنطقه بر می‌داریم نه تنها برنداشتن  هیچ، از بغداد تا دماوند را ناامن کردند،عزت و امنیت را نه تنها به کشور برنگرداندن بلکه بی عزتی و ناامنی را برای کشور آوردند.

باید خط و موج مذاکره در کشور شکسته شود کسانیکه دغدغه انقلاب دارند باید خط مذاکره ممنوع را دنبال کنند زیرادشمنان از این خط فکری هراس دارند و جبهه إصلاحات ازاین تفکر وحشت دارد و تلاش براین است تا شهید فخری زاده را به توان دفاعی نظامی گره بزنند نه دانشمند هسته ای.

شیرزاد نبوی

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشمند هسته ای انتقام سخت خط أصلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۸۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید

امارات متحده عربی به‌زودی مناقصه‌ای را برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید راه‌اندازی خواهد کرد که تعداد رآکتورهای هسته‌ای در این کشور کوچک خلیج‌فارس را ۲ برابر خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.

به نقل از رویترز، منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.

این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیازهای انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.

مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.

سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوزها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.

امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.

امارات یکی از کشورهایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.

در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.

ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.

نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای برگزاری یادواره ملی شهدای ترور خراسان رضوی
  • مروری بر جنایات گروهک منافقین؛ترور یک نوجوان پیش چشمان مادر
  • آشنایی با قانون مدنی؛ مقدمه
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • تحریم نوعی جنگ است | با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • کارگران تقویت کننده پایه‌های اقتصادی کشور محسوب می‌شوند
  • اجرای طرحهای تحولی مقدمه جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی