Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: تعداد مراکز خدمات سلامت ۱۶ ساعته در شهر تهران با همکاری سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهیدبهشتی و ایران به بیش از ۱۰۰ مرکز رسیده است.

به گزارش برنا؛ بابک عشرتی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره افزایش تعداد مراکز خدمات سلامت ۱۶ ساعته در مناطق تحت پوشش این دانشگاه، افزود: ۱۸ مرکز خدمات سلامت ۱۶ ساعته در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران فعال بود که با اضافه شدن ۱۱ مجموعه در هفته های اخیر، تعداد این مراکز به ۲۹ مورد رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تاکید کرد: افراد حاضر در مراکز خدمات ۱۶ ساعته شامل پزشک، مراقب سلامت، پذیرش و نمونه گیر است. معاینه افراد، نمونه گیری، آموزش مبتلایان، ثبت اطلاعات بیماران، شناسایی و پیگیری محدود افراد در تماس با مبتلایان از جمله خدمات قابل ارایه در این مراکز است.

عشرتی درباره تعداد مراجعات به مراکز ۱۶ ساعته تحت پوشش این دانشگاه نیز گفت: قبل از پیک سوم کرونا، بار مراجعه به مراکز سلامت ۱۶ ساعته، در هفته ۲ هزار و ۵۰۰ نفر بود و باتوجه به افزایش تعداد و بیشتر شدن خدمات، آمار مراجعه کنندگان به بیش از ۷ هزار نفر رسیده است.

او در خصوص طرح شهید سلیمانی نیز اظهار کرد: در طرح شهید سلیمانی هم به صورت محله محور، خدمات تشخیصی و در صورت لزوم خدمات درمانی به کسانی که در تماس با مبتلایان ارایه می شود.

عشرتی ادامه داد: در این طرح افراد در معرض تماس با مبتلایان شناسایی و تحت نظر قرار می گیرند. اگر این افراد دارای علامت باشند به عنوان بیمار تلقی شده و از آنان خواسته می شود که به مدت ۱۴ روز در خانه بمانند.

او افزود: اگر این افراد علامتی هم نداشته باشند به نزدیک ترین پایگاه بهداشتی دعوت می شوند تا تست کرونا روی آنان انجام شود. در صورت نبود امکان مراجعه به پایگاه های بهداشت، همکاران برای انجام تست به محل زندگی آنان مراجعه می کنند. اگر نتیجه آزمایش این افراد هم مثبت باشد از آنها خواسته می شود در منزل بمانند و از تردد در سطح شهر خودداری کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: حمایت معیشتی و قرنطینه مناسب از مهمترین اقدامات دیگر طرح شهید سلیمانی است که به عهده نیروهای مردمی از جمله بسیج است. البته این مجموعه در نمونه گیری هم همکاران بهداشتی ما را کمک می کنند.

عشرتی بیان کرد: در محدود این دانشگاه در هفته گذشته حدود ۸ هزار نفر در تماس با بیمار شناسایی شدند و تست کرونا از آنها گرفته شد که این تعداد نسبت به هفته قبل تر افزایش داشته است.

طرح شهید سلیمانی از اول در کشور آغاز به کار کرد تا امکان ردیابی و شناسایی مبتلایان و افراد در تماس با آنها و همچنین قرنطینه سازی مناسب این افراد فراهم شود.

منبع:ایرنا

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مراکز خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران خدمات سلامت ۱۶ ساعته طرح شهید سلیمانی مراکز خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۵۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به استان خبر داد و گفت: مرکز رادیوتراپی یاسوج تا یک‌سال دیگر راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سعید جاودان سیرت، امروز_ یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دستگاه رادیوتراپی برای اولین بار وارد استان شده‌است، اظهار کرد: دستگاه رادیوتراپی با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان یکی از به‌روزترین، با کیفیت‌ترین و مجهزترین دستگاه‌های موجود در کشور است که اعتبار آن از محل اعتبارات سفر ریاست‌جمهوری تأمین شده‌است.

وی به نیاز مبرم مردم و ارائه خدمات مهم دستگاه رادیوتراپی، اشاره کرد و افزود: این دستگاه می‌تواند تعداد افراد مبتلا به سرطان‌هایی که با عمل جراحی بهبود پیدا نمی‌کنند را درمان کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان یاسوج گفت: یکی از مزیت‌های دیگر مرکز رادیوتراپی آن است که با توجه به تعداد زیاد جلسات رادیوتراپی بیماران، هزینه‌های گزافی در پی مراجعه به استان‌های هم‌جوار، بیمار متحمل می‌شد که با عنایت دولت و مقام عالی وزارت و نیز با پیگیری‌های صورت گرفته، این دستگاه برای ارائه خدمات به مردم شریف استان وارد شده‌است.

جاودان‌سیرت با اشاره به اینکه کلنگ ساختمان این مرکز شهریورماه ۱۴۰۲ با حضور وزیر محترم بهداشت در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج به زمین‌زده شده است، افزود: با توجه به اینکه سازه رادیوتراپی یک سازه منحصربه‌فرد است که باید ۱۰ متر در زیرزمین ساخته شود و قطر دیوارهای سازه باید سه متر باشد، از این رو پروسه‌ای زمان بر است و امیدواریم کمتر از یک‌سال دیگر به بهره‌برداری برسد.

کد خبر 748834

دیگر خبرها

  • ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد