Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان سمنان،  مؤسس و بنیانگذار مؤسسه خیریه فرهنگی آموزشی نور مُبین گفت: جایزه اول موسسه جهانی دیزین با عنوان بهترین «خانه مدنی» از آن جهت به این مدرسه تعلق گرفت که از نگاه داوران بیشترین توجه به دانش آموزان یا به تعبیری «انسان» ها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین فرزین نیا افزود: با وجود رقبای قوی در سطح طراحی جهان، کسب عنوان اول برای مدرسه بسیار ارزشمند است و امیدواریم که در این فضا افرادی به معنی واقعی انسان و مسلمان رشد و تعالی یابند.

وی بیان کرد: مدرسه مبین با رویکرد رشد و تعالی دانش آموزان اقدام به طراحی و ساخت بخشی از فضای آموزشی خود کرده است.

وی افزود: مدرسه یک موجود زنده است. متولّد می شود، تغذیه می کند، نفس می کشد، رشد می کند و هدف دارد. موجودی با پیچیدگی های زیاد و به عظمت همۀ انسان های درونش.

فرزین نیا تاکید کرد: مدرسه باید محیطی برای کمک به تربیت انسان هایی باشد که پایبند به اصول اخلاقی، دارای اعتماد به نفس، خلاق و طبیعی هستند، و با کمک مدرسه علوم زمان خویش را نیز فرا می گیرند.

فرزین نیا ادامه داد: هدف این نهاد مهم، کمک به بارور شدن تمامی استعدادهای اعضای خویش است، و نه فقط رشد ذهنی آنها، بدیهی است که این هدف را نباید تنها در انتقال اطلاعات به دانش آموزان خلاصه کرد. مسألۀ دانش آموزان در فرایند رشد، یک مسألۀ فردی نیست. مسائل انسان ها، تحت تأثیر جنبه های زیستی آن ها، محیط خانوادگی، همسالان و جامعۀ محلّی شان شکل می گیرد. وی تاکید کرد: بنابراین مدرسه برای کاهش یا رفع مشکلات دانش آموزان یا اصلاح رفتارشان، قبل از هر تلاشی برای حل آن مشکل، باید به بررسی میزان تأثیر این عوامل و تحلیل آن ها بپردازد.

 مؤسس و بنیانگذار مؤسسه خیریه فرهنگی آموزشی نورمُبین بیان کرد: نظام مدرسه باید به گونه ای طرّاحی شده باشد که انسان های درون آن، به دور از تحقیر و توهین، به تجربیّات زندگی خود وسعت ببخشند و توانایی ها را در کنار دانایی ها بیاموزند.

هیأت داوران جایزه جهانی دیزین در سال ۲۰۲۰ با بررسی پروژه‌های برتر طراحی و معماری امسال از میان ۳۰۲ پروژه راه یافته به مراحل اولیه و نیمه نهایی، ۶۴ پروژه مطرح از سراسر جهان را در ۱۲ بخش شامل بهترین خانه شهری، خانه روستایی، پروژه مسکن، پروژه تولد مجدد مسکونی، ساختمان‌های مدنی، ساختمان‌های فرهنگی، ساختمان‌های تجاری، بهترین ساختمان گردشگری-اقامتی، پروژه تولد دوباره، ساختمان‌های کوچک، پروژه‌های منظره و پروژه‌های زیرساختی برای رقابت در مرحله نهایی انتخاب کردند. معیارهایی چون نوآوری، سودمند بودن برای مردم و همچنین توجه به محیط زیست، شرایط اقلیمی و استفاده از عناصر بومی، مواردی است که جایزه دیزین در داوری پروژه‌ها به آن توجه داشته است.

در بخش ساختمان های مدنی، پروژه ساختمان مدرسه مبین بسطام حایز رتبه برتر شد. این آموزشگاه که برای موسسه خیریه نورمبین و یک سازمان غیر دولتی است در شهر بسطام از توابع استان سمنان طراحی شده است که موفق شده تا برای دانش آموزان فضای آموزشی متفاوتی را بر مبنای آخرین متدهای آموزشی در جهان فراهم کند تا در محیط آن، معلم و دانش آموز هردو در کنار هم «زندگی» کنند و «انسان خوب بودن» یا «شهروند خوب بودن» را بیاموزند.

این پروژه دارای یک طرح جامع و شامل توابع مختلفی است که در کنارهم مجتمع آموزشی نور مبین را شکل می‌دهند.

 فضای مشخص برای یک بلوک این مدرسه ۷ هزار متر مربع است که ۲۲۰۰ متر آن برای ساختمان سه دوره ابتدایی با کارگاه‌های چندمنظوره، آزمایشگاه در نظر گرفته شده است.

برچسب‌ها مدارس سمنان بسطام معماری دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس سمنان بسطام معماری دانش آموزان مدارس سمنان بسطام معماری دانش آموزان اخبار کنکور دانش آموزان پروژه ها انسان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۴۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ماست/ مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش آموزان

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین تاریخی در مراسم اختتامیه رویداد روایت دختران ایران گفت: رسانه‌های دشمن همواره به دنبال ایجاد یاس، ناامیدی و ترس در دل مردم ایران هستند؛ شاید برای برخی از افراد عجیب باشد، اما در حوادث یک ماه اخیر و به دنبال شرارت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، برخی از دانش آموزان اعلام کردند که در مدرسه با فضای ترس مواجه بودیم؛ آن‌ها به شدت ترسیده بودند که نکند اسرائیل حمله کند و جنگ بشود؛ حتی تعدادی از دانش‌آموزان هم به مدرسه نیامده بودند.

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد و هر کس که در ایران زندگی می‌کند را مایوس و ناامید کند.

وی با اشاره به حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ گفت: کسانی بودند که ناشی از تلاش دشمن در رسانه‌ها، به کف خیابان آمدند و جان خود را از دست دادند. این‌ها نتیجه تلاش‌های دشمن در تشویش و گمراهی اذهان عمومی است. امروز در حالی که همه کشور‌ها از اقتدار ایران می‌گویند و دفاع ایران را مشروع می‌دانند؛ رسانه‌های دشمن کاری کرده بودند که در محیط مدرسه دانش آموزان از پاسخ اسرائیل می‌ترسیدند.

تاریخی با بیان اینکه آینده نوجوانان و جوانان ما به شدت مورد حمله ناجوانمردانه قرار گرفته است؛ گفت: اگر لطف الهی نبود؛ ممکن بود ما هم مورد حمله رسانه‌های دشمن قرار بگیریم؛ فکر ما آشفته شود و یا به خیابان‌ها برویم؛ برای جلوگیری از این حوادث ما نیازمند تبیین اهداف و برنامه برای مردم هستیم؛ تبیین هم نیاز به کمک و روایت کردن دارد.

گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاورد‌هایی رسیدیم

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: ما باید در جایی که امکان رو در رو شدن با دانش‌آموزان را داشته باشیم روایتگری کنیم. جایی که می‌توانیم با او به تبادل نظر و گفتگو بپردازیم؛ حتما این کار را بکنیم و این فرصت را غنیمت بشماریم. شاید نتوانیم در فضای مجازی به خوبی دشمن عمل کنیم، اما مدرسه جایی است که در دست ماست. جایی که می‌توانیم به صورت هنرمندانه با مخاطبان نوجوان خود ارتباط برقرار کنیم. مدرسه یکی از جدی‌ترین فرصت‌های ماست که می‌تواند تعیین کننده باشد.

وی با اشاره به اینکه گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاورد‌هایی رسیدیم؛ افزود: اسرائیل از ابتدای طوفان الاقصی تاکید می‌کند همه کاره ایران است؛ آمریکا و اروپا دائما بر قدرت ایران تاکید کردند؛ اما باز هم کسانی هستند که قدرت دفاعی و نظامی ایران را دست کم می‌گیرند؛ این ندیدن قدرت داخلی آفتی بوده که صد‌ها سال است در ایران وجود داشته است. دشمن هم بر این نقطه ضعف تمرکز دارد.

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان خاطر نشان کرد: دشمن دائماً به فکر این است که از تفرقه‌های بین ما استفاده کند؛ و ما باید هشیار باشیم و بهانه‌های واهی برای تفرقه افکنی را به دشمن ندهیم.

دیگر خبرها

  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • (ویدئو) دانش آموزان با سوخت‌بر‌ها به مدرسه می‌روند!
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ما است
  • تاریخی: مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان است
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ماست/ مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش آموزان