Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@15:26:50 GMT

آلودگی اقیانوس ها تهدیدی برای سلامت انسان ها است

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۱۷۳۸۷

آلودگی اقیانوس ها تهدیدی برای سلامت انسان ها است

به گزارش خبرنگار مهر، اقیانوس‌های زمین برای حفظ حیات در این سیاره بسیار مهم هستند. آنها نقش اصلی در افزودن اکسیژن به جو و جذب دی اکسید کربن دارند و به تثبیت اثرات گرمایش جهانی کمک می‌کنند.

اما در حال حاضر اقیانوس‌های جهان عمدتاً به دلیل اقدامات انسانی در معرض تهدید هستند. با تخریب سلامتی اقیانوس‌ها، سلامتی انسان‌ها به ویژه آن دسته از افرادی که در نزدیکی آنها زندگی می‌کنند نیز در معرض خطر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان در این مطالعه دریافتند اقدامات انسانی عامل اصلی این آسیب هستند. یک مثال اصلی در این مورد تغییرات اقلیمی ناشی از عملکرد انسان است.

با افزایش دمای کره زمین، میزان ذوب شدن یخ‌های دریا افزایش می‌یابد. این باعث انتشار انواع جلبک‌ها و باکتری‌های مضر در آب‌های غیرآلوده می‌شود.

سطح دریاها بالا می‌رود و طوفان‌های ساحلی که به طور فزاینده ای رو به افزایش است، سلامتی جمعیت ساحلی را تهدید می‌کند. افزایش سطح دی اکسیدکربن اتمسفر باعث اسیدی شدن اقیانوس‌ها می‌شود که نتیجه آن، از بین رفتن پایه‌های مهم زنجیره‌های غذایی اقیانوس‌ها است.

«فیلیپ لاندریگان»، عضو تیم تحقیق از کالج بوستون، در این باره می‌گوید: «به زبان ساده: آلودگی اقیانوس‌ها یک مشکل بزرگ جهانی است، در حال گسترش است، و مستقیماً بر سلامت انسان تأثیر می‌گذارد. مردم درباره آلودگی پلاستیک در اقیانوس‌ها شنیده اند، اما این تنها بخشی از آن است. تحقیقات نشان می‌دهد که اقیانوس‌ها با مجموعه پیچیده‌ای از سموم از جمله جیوه، آفت کش‌ها، مواد شیمیایی صنعتی، ضایعات نفتی، رواناب‌های کشاورزی و مواد شیمیایی موجود در پلاستیک تخریب می‌شوند.»

وی در ادامه می‌افزاید: «این مواد سمی موجود در اقیانوس‌ها عمدتاً از طریق خوردن غذاهای دریایی آلوده، وارد بدن انسان می‌شوند.»

این مطالعه نشان می‌دهد که گرمایش جهانی و افزایش درجه حرارت دریاها ناشی از آن، همراه با آلودگی اقیانوس‌ها، باعث افزایش شیوع باکتری‌های ایجاد کننده وبا و افزایش شیوع جلبکی مضر می‌شود.

کد خبر 5095119

منبع: مهر

کلیدواژه: اقیانوس آلودگی زیست محیطی گرمای شدید ویروس کرونا کووید 19 آمار کرونا دیابت سیما سادات لاری ستاد ملی مقابله با کرونا واکسن کرونا پروتکل های بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تست کرونا چاقی سعید نمکی محدودیت های کرونایی شیوع کرونا اقیانوس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۷۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاوش در فلک‌الافلاک / سکونت انسان قبل از عصر مفرغ تأیید شد

عطا حسن‌پور مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان امشب در جمع خبرنگاران با اشاره به پایان کاوش‌های جدید در تپه قلعه فلک‌الافلاک، گفت: این کاوش‌ها نخستین لایه‌نگاری به روش نوین، علمی و هدفمند در این قلعه است.

او اضافه کرد: با کاوش‌های جدید در لرستان سکونت انسان قبل از عصر مفرغ در تپۀ فلک‌الافلاک تأیید شد و قدمت این تپه به ۴۵۰۰ سال پیش بازمی‌گردد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان بیان کرد: عرصه‌ای به‌طول ۲۵ متر و عرض دو متر در کاوش‌های اخیر تپۀ فلک‌الافلاک مورد بررسی قرار گرفت و بقایای سکونت انسان در چندین دوره تاریخی کشف شد.

حسن‌پور اعلام کرد: پروندۀ قلعه فلک‌الافلاک و دره خرم‌آباد برای ثبت جهانی به‌عنوان سهمیه ۲۰۲۴ ایران به سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد، یونسکو، ارسال شده‌است.

او خاطرنشان کرد: کاوش هدفمند و علمی با شناخت لایه‌های دقیق باستان‌شناسی برای پیوست تاریخی و علمی پروندۀ ثبت جهانی فلک‌الافلاک بسیار حائز اهمیت است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • معرفی ۶ نفر از عاملان آلودگی محیط زیست کرج به مراجع قضایی
  • کشف خطر جدید میکروپلاستیک‌ها بر سلامت
  • (ویدئو) ماجرای سرقت لول‌های تریاک در سریال آینه عبرت | مواد مخدر آتقی واقعی بود!
  • کاوش در فلک‌الافلاک / سکونت انسان قبل از عصر مفرغ تأیید شد
  • کاوش‌ در «فلک‌الافلاک»/ سکونت انسان قبل از عصر مفرغ تأیید شد
  • پاکسازی گلسنگ‌ها از چهره تخت جمشید + فیلم
  • جلوگیری از توزیع مواد غذایی فاسد در مهریز
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آن‌ها را کند
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آنها را کند