Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفری، با اشاره به‌ضرورت ایجاد حلقات بصیرتی و جهادی مشترک گفت: به هر میزانی که طلبه و دانشجو با نیات الهی در علم‌آموزی خود دقیق و پرتلاش گام بردارد، زمینه‌ساز ایجاد وحدت علمی در جامعه خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اکرم جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار سفیرافلاک ضمن گرامیداشت سالروز شهادت دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه اظهار داشت: یکی از دستاوردهای فرهنگی انقلاب اسلامی رفع تحجر فکری از سوی برخی حوزویان و طرد تفکر اتکاء به بیگانه از سوی برخی دانشگاهیان و نزدیک کردن این دو قطب اصیل علمی کشور به یکدیگر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: منظور از وحدت حوزه و دانشگاه، نه وحدتی فیزیکی و ساختاری، بلکه اتحادی فکری و اندیشه‌ای است که برخاسته از اهدافی مشترک در طول تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی است، هرچند سبک تلاش‌ها و روش‌ها متفاوت باشد.

مدیر حوزه علمیه ازنا با اشاره به اینکه قالب‌های تحقق این شعار متنوع است عنوان کرد: متفکرین حوزه و دانشگاه به‌عنوان پیشروان مهندسی مسیر اندیشه‌ انقلاب، در طراحی جایگاه نظام عادلانه اجتماعی سهم و نقش اساسی دارند.

وی تصریح کرد: تشکیل هیأت‌های اندیشه‌ورز و اتاق‌های فکر مشترک حوزویان و دانشگاهیان متعهد و متخصص، به شناسایی آسیب‌های جدی و دارای اولویت بررسی در سطح کشور همراه با ارائه راهکار رفع آسیب‌ها در عرصه‌های تربیتی، حقوقی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و… منتهی خواهد شد.

جعفری گفت: تاکنون بسیاری از مسائل به‌صورت مشترک در کرسی‌های حوزه و دانشگاه موردتحقیق و بحث بوده و راه‌حل‌های مؤثری از سوی نظریه‌پردازان ارائه‌شده است.

مدیریت حوزه علمیه نجمیه خاطرنشان کرد: در کنار فعالیت‌های علمی و پژوهشی توجه به زیرساخت تهذیب نفس و تخصص گرایی در دو نهاد حوزه و دانشگاه و تربیت طلاب و دانشجویان متدین و دانشمند بایستی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار باشد.

وی بیان کرد: تعمیم معنویت‌گرایی در بین دانشجویان و توجه به علوم روز و خاص در بین حوزویان، در تحقق عملی و عینی شعار وحدت حوزه و دانشگاه ضرورت دارد و ایجاد حلقات بصیرتی و جهادی مشترک بین طلاب و دانشجویان با توجه به نیازهای کشور نیز در کاهش نقاط اختلاف و هم‌گرایی بیشتر این دو عنصر فعال و مطالبه گر مؤثر است.

جعفری یادآور شد: تأکیدات دین اسلام بر خردپروری و جایگاه والای صاحبان خرد، حاکی از عدم شکاف بین حوزه و دانشگاه است و به هر میزانی که طلبه و دانشجو با نیات الهی در علم‌آموزی خود دقیق و پرتلاش گام بردارد، زمینه‌ساز ایجاد وحدت علمی در جامعه خواهد بود.

 انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: وحدت حوزه و دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۸۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله علیرضا اعرافی بعدازظهرشنبه در دیدار با اعضای هیات علمی دانشگاه حضرت معصومه (س) که در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: فلسفه، اخلاق و فقه سه عامل تحول آفرین در علم و دانش هستند و تحقق آنها مسلتزم اهتمام به لایه‌های عملیاتی می‌باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور بیان کرد: امروز متاسفانه در برخی از حوزه‌ها از جمله معماری و شهرسازی اسلامی از الگوی اسلامی علی رغم وجود افراد فرهیخته در تاریخ همچون شیخ بهایی بی بهره هستیم.

امام جمعه قم ابراز کرد: زن و خانواده را مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است ضمن اینکه انقلاب اسلامی منطق قابل اجرایی در جهان دارد.

این عضو شورای نگهبان تصریح کرد: انقلاب اسلامی الگوهایی را در موضوع زن خلق کرده و دشمنان نیز با تمرکز به این مسائل قصد کمرنگ نمودن یکسری دستاورها را دارد.

آیت الله اعرافی عنوان کرد: تعهد به ارزش‌ها و الگوهای مبنی بر اسلام و انقلاب منطق یک زن مسلمان می‌باشد و این الگوها باید در جامعه نهادینه شوند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور اذعان کرد: دانش فنی و بنیه علمی باید در دانشگاه حضرت معصومه (س) و سایر دانشگاه‌ها تقویت بشود ضمن اینکه حضور موثر حوزه علمیه و دانشگاه در عرصه‌های فرهنگی بسیار حائز اهمیت است.

کد خبر 6090460

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • وزیر علوم : موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • وزیر علوم از دلیل اخراج استادان دانشگاه پرده برداشت
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود