Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ گفت: پرونده‌های خصوصی سازی در این کمیسیون تشکیل شده که به نوبت در حال بررسی هستند؛ پرونده هپکو نیز در همین حوزه پیگیری می‌شود.

نصرالله پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص بررسی مشکلات شرکت هپکو در این کمیسیون، اظهار کرد: درباره خصوصی سازی پرونده‌هایی در کمیسیون اصل ۹۰ تشکیل دادیم و یکی از پرونده‌های ما مساله هپکو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پژمانفر افزود: پرونده‌های خصوصی سازی در حال بررسی هستند و یکی پس از دیگری به مشکلات و مسائل پیرامون آن‌ها رسیدگی می‌شود.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم با سرعت به موضوعات و مسائل شرکت‌های خصوصی سازی شده به ویژه هپکو رسدیگی کنیم.

وی تأکید کرد: خصوصی سازی فرصت بسیار خوبی برای رشد اقتصادی کشور بود که با سوءمدیریت تبدیل به یک تهدید و نقطه‌ای برای تاراج بیت المال شد.

پژمانفر خاطرنشان کرد: امیدواریم روند خصوصی سازی اصلاح شود و به مسیر اصلی آن بازگردد.   بیشتر بخوانید: چرا با وجود تخلفات محرز در هپکو و هفت تپه، مشکلات این غول‌های صنعتی هر روز بیشتر می‌شود؟ واگذاری هپکو نهایی شد / دیگر اجازه حیف و میل در هپکو را نمی‌دهیم چرا هنوز هپکو به ایمیدرو واگذار نشده است؟ / حسابرسی از سهامداران پیشین راهگشای آینده خصوصی‌سازی حسابرسی هپکو از خواسته‌های اصلی کارگران است سهام واقعی هپکو در شرکت معدن مس طارم حسابرسی می‌شود
سازمان خصوصی سازی در سال ۸۵ روند خصوصی سازی هپکو را آغاز کرد. در سال ۸۶ حدود ۶۰ درصد سهام هپکو به عطاریان، مالک شرکت واگن سازی کوثر واگذار شد؛ اما پس از حدود ۱۰ سال، عطاریان از مالکیت هپکو خلع ید و این شرکت به اسدالله احمدپور واگذار شد. اما او هم در سال ۹۷ از مدیریت هپکو استعفا کرد. بیش از یک دهه تسلط بخش خصوصی بر هپکو، بدهی حدودا هزار میلیارد تومانی برای این شرکت به بار آورده است که باعث خدشه دار شدن اعتبار هپکو نزد بانک‌ها و سرمایه گذاران شده است. اکنون یکی از مطالبات اصلی کارگران، حسابرسی از مالکان پیشین هپکو است تا مشخص شود این میزان بدهی به چه صورت هزینه شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرونده هپکو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی حسابرسی هپکو کمیسیون اصل ۹۰ خصوصی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۷۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: جداول بودجه برای نخستین بار به رای گذاشته می‌شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن زنگنه در تذکری گفت: نمایندگان تا ساعت ۲۳ امشب فرصت طرح پیشنهاد درباره بودجه را دارند، اما موضوع عجیبی اتفاق افتاده است، دوستان کمیسیون تلفیق اصل گزارش بودجه را ارائه نکردند و ما باید در خلأ پیشنهاد دهیم، نباید برخورد با مجلس به گونه‌ای باشد که بعد‌ها اگر کسی خواست خلاف آیین‌نامه اقدامی انجام دهد، زبان ما بسته باشد. در فایل مربوط به گزارش فقط نوشته شده مبلغ پیشنهادی کسر می‌شود و اضافه می‌شود.

  نماینده مردم تربت حیدریه، مه‌ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس ماده ۱۸۲ آیین‌نامه داخلی، کمیسیون تلفیق باید گزارش را به نمایندگان ارائه دهد، با این شرایط ما چگونه می‌توانیم پیشنهادات خود را ارائه دهیم؛ به عنوان مثال بنده اگر به دنبال طرح پیشنهادی درباره درآمد‌های اختصاصی استانم باشم باید از وضعیت سایر استان‌ها اطلاع داشته باشم.   وی با بیان اینکه کمیسیون تلفیق فایلی به ما نمی‌دهد، تصریح کرد: طی این ۴ سال، امسال اوج غیرشفاف بودن بودجه است. آقای مفتح که پیشنهاد اصلاح آیین‌نامه را مطرح کردند با این هدف بود که نمایندگان نسبت به جداول اشراف داشته باشند. اکنون ما اصلاً جدولی نمی‌بینیم. نمی‌دانیم کمیسیون تلفیق چه اقدامی انجام داده است. ما منتظر هستیم تا جداول را بارگذاری کنند و ما پس از ملاحظه این جداول پیشنهادات خود را مطرح کنیم.   زنگنه افزود: خواهش می‌کنم به دوستان تذکر دهید در ساعات باقی مانده فایل جداول را برای نمایندگان ارسال کنند تا ما بدانیم چه اتفاقی در تلفیق رخ داده است.   محمدباقر قالیباف در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: خواهش من این است که اگر نقدی هم دارید این نقد را منصفانه بیان کنید. در چهل و اندی سال گذشته چه زمانی جداول بودجه در صحن مجلس بررسی شده و نمایندگان تک به تک به جداول رأی داده‌اند که شما امروز می‌فرمایید غیرشفاف‌ترین بودجه است.   رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نباید به مجلس ظلم شود، بیان کرد: مجلس ماده ۱۸۲ آیین نامه را تصویب و بند (الف) و (ب) برای آن در نظر گرفت؛ هیچ زمانی تک تک نمایندگان جداولی که تصویب می‌شود را نمی‌دیدند و کمیسیون تلفیق به تنهایی این کار را انجام می‌داده، در تاریخ مجلس شورای اسلامی نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان گذاشته است که اگر نمایندگان پیشنهادی دارند مطرح کنند. از یک طرف بیان می‌کنند که هیأت رئیسه به مجلس بها نمی‌دهد، مهمترین بها همین اقدام است.   وی افزود: البته مجلس این تصمیم را گرفت و هیأت رئیسه نیز با آن همراهی کرد، برخی از دوستان نیز با این اقدام که جداول در صحن بررسی شود مخالف هستند و در حال حاضر پیشنهاد اصلاح مجدد این موضوع مطرح شده است؛ بنابراین از واژه غیرشفاف استفاده نکنید.   رئیس قوه مقننه با بیان اینکه بند (ب) ماده (۱۸۲) آیین نامه داخلی مجلس فقط درباره جداول بودجه است، بخش مربوط به احکام و تبصره‌ها تصویب شده و به قانون تبدیل شده است و در اختیار شما قرار دارد، ادامه داد: جداول بر اساس احکام تنظیم شده است؛ من امروز به صورت خاص گزارش را نگاه می‌کنم که اگر اشکالی وجود داشته باشد این نقد را برطرف کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قالیباف: جداول بودجه برای نخستین بار به رای گذاشته می‌شود
  • برای اولین بار قرار است «جداول بودجه» در صحن مجلس بررسی شود
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • محمودزاده: پرونده چای دبش لاپوشانی شد، در پرونده کاظم صدیقی هم کوتاهی شد /چرا تا قبل از عذرخواهی صدیقی ورودی به پرونده زمین خواری در ازگل نشد؟
  • محمودزاده: موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود