Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرشته رحمتی گفت: متاسفانه جامعه به خصوص والدین، فرزندان را به صورت تک بعدی پرورش می دهند، که مهارت‌های اجتماعی را به خوبی نمی آموزند و مشکل از آنجا شروع می‌شود که فرزندان زمانی را برای رفتارها و مهارت های لازمه یک زندگی مشترک سالم را ندارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرشته رحمتی، دکترای روانشناسی تربیتی نیز در گفتگو با خبرنگار عصراترک  با بیان اینکه براساس آمارهای منتشر شده در سال های اخیر طلاق سیر صعودی پیدا کرده و آمارها نگران کننده است، گفت: این نگرانی ها به این دلیل است که فرهنگ ایران برخواسته از نظام خانواده محور است، بنابراین رشد آمار طلاق نه تنها نشانه ای از یک هشدار اجتماعی در کشور بلکه از نظر فرهنگی نیز زنگ خطر محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طلاق دلایل متعدد و در هم  پیچیده دارد اما آن چیزی که در حال حاضر مسئولان و کارشناسان طلاق را نگران کرده، این است که چرا طلاق در سالهای نخست زندگی مشترک به ویژه در ماه های نخست اتفاق می افتد و در حال افزایش هستند.

این مدرس کلاس های زوجین در آستانه طلاق در دادگستری گفت: زوجین در زمان بروز مشکل در زندگی مشترکشان بهتر است جهت رفع آن به افراد متخصص این حوزه مراجعه داشته باشند، زیرا گاهی اوقات واسطه گری های خانواده ها به دلیل دلسوزی هایی که دارند، نتیجه عکس خواهد داشت و به سمت طلاق سوق داده می شوند.

 وی یکی دیگر از عوامل مهم و موثر در طلاق ها را انتخاب های نادرست افراد مطرح کرد و گفت: انتخاب ها برمبنای عقل و احساس انجام می شود و چنانچه فرد با احساس تصمیم بگیرد بعد از رسیدن افراد به یکدیگر بعد اخلاقی و ویژگی های شخصیتی نمایان می شود که امکان ایجاد چالش خواهد بود.

 

پرورش تک بعدی فرزندان و عدم آشنایی با مهارت های زندگی

رحمتی اظهار داشت: متاسفانه جامعه به خصوص والدین، فرزندان را به صورت تک بعدی پرورش می دهند، که مهارت های اجتماعی را به خوبی نمی آموزند و مشکل از آنجا شروع می شود که فرزندان ما در مدارس باید تمام وقت شان را صرف کنکور و تبدیل شدن به یک تست زن ماهر کنند و زمانی برای رفتار ها و مهارت هایی که لازمه داشتن یک زندگی مشترک سالم است را ندارند.

دکترای روانشناسی تربیتی خاطرنشان کرد: نکته قابل توجه دیگر این است که افراد بعد از ازدواج تلاش دارند که طرف مقابلشان را تغییر دهند، در حالی که یکی از اصول مهم روانشناسی این است که ما نمی توانیم کسی را تغییر دهیم، بنابرین با این دیدگاه دچار مشکل خواهند شد.

وی یکی از ویژگی های اخلاقی در بحث پایداری زندگی زوجین را تاب آوری آنها عنوان کرد و گفت: فضایل و ویژگی های اخلاقی به مرور زمان کمرنگ شده اند زیرا ما در حال حاضر جامعه تاب آوری را نداریم و افرادی که صبر و شکیبایی بالا داشته باشند کمتر دیده می شوند، این افراد باید در خانواده ها پرورش داده شوند که تحمل روبرو شدن با مشکلات را داشته باشند.

 

 

مهارت‌های زندگی باید از مدرسه تا دانشگاه آموزش داده شوند

رحمتی نبود آموزشهای پایه ای سبک زندگی را کمبودی بزرگ عنوان کرد و گفت: باید مسئولان و کارشناسان در نظر داشته باشند که مهارت های زندگی را به صورت دقیق از مدرسه تا دانشگاه آموزش دهند.

این مدرس کلاس های زوجین در آستانه طلاق در دادگستری یادآور شد: متاسفانه سن طلاق پایین آمده است و بسیاری از طلاق ها در سال های نخست زندگی مشترک شکل می گیرند، که بسیاری از اختلافات به دلیل نداشتن مهارت های زندگی است.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه برگزاری کلاس های مشاوره چه میزان بر برگشت این افراد به زندگی می تواند موثر باشد، گفت: گاهی اوقات حرمت بین افراد به حدی شکسته شده است که خیلی نمی تواند موثر واقع شود، اما تمام تلاشمان از برگزاری این کلاس ها این است که حتی شده یک نفر هم به زندگی مشترک برگردد.

این کارشناس مسئول تاکیدکرد: باید آموزش ها از دوران ابتدایی متناسب با سن کودکان در اختیارشان گذاشته شود تا بتوانند در آینده زندگی مفیدی را داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مهارت های زندگی زندگی مشترک داشته باشند تک بعدی کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۹۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: طی دو سال گذشته، ۴۶ فضای آموزشی با اعتبار حدود ۵۰۰ میلیارد تومان افتتاح و عملیات ساخت ۵۵ مدرسه با ۶۰۰ میلیارد تومان در استان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از بوشهر، علی موحدی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۱۱۱ شهید معلم و ۴۷۱ شهید دانش‌آموز استان بوشهر اظهار کرد: به مناسبت هفته معلم برنامه‌های مختلفی در سراسر استان اجرا خواهد شد.

وی افزود: نواخته شدن زنگ سپاس معلم، غبارروبی گلزار شهدا با حضور رئیس سازمان بسیج فرهنگیان، و تجلیل از معلمان و مربیان پرورشی نمونه استانی و منطقه‌ای از مهم‌ترین برنامه‌هاست.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به نوسازی ناوگان خودرویی آموزش و پرورش استان پس از ۱۰ سال، عنوان کرد: خرید ۶۰ خودرو سواری و کامیونت و تعمیر و بازسازی بیش از ۶۰ خودرو باری و عمومی در طرح شهید زالی با اعتبار بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال انجام شده است.

موحدی با اشاره به افزایش ۲۵۰ درصدی درآمدهای اختصاصی آموزش و پرورش استان بوشهر طی ۲ سال و کسب رتبه برتر کشور اضافه کرد: ۲۸۸ میلیارد ریال تجهیزات آموزشی و اداری از محل طرح‌های تملک دارایی استانی و نفت و گاز توزیع شده است.

وی ادامه داد: اجرای طرح‌های روستا مرکزی و تجهیز مدارس ۴ شهرستان جنوبی استان از طریق طرح‌های آلایندگی و کمک‌های شورای راهبردی منطقه انرژی پارس به ارزشی بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال انجام شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با بیان اینکه در حوزه معاونت پرورشی و فرهنگی طرح دانش‌آموز تراز انقلاب اسلامی به یک گفتمان ملی تبدیل شده است، تاکید کرد: چهارمین دوره این طرح برگزار شده و ۱۳۰ دانش‌آموز تراز بر مبنای شاخص‌ها انتخاب می‌شوند.

موحدی از افتتاح ۴۶ فضای آموزشی با اعتبار حدود ۵۰۰ میلیارد تومان و آغاز عملیات ساخت ۵۵ مدرسه با اعتبار حدود ۶۰۰ میلیارد تومان با همکاری اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خبر داد و گفت: فردا هنرستان انقلاب اسلامی در بهمنی افتتاح و آغاز عملیات اجرایی یک مدرسه در منطقه تنگک با حضور رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه بوشهر مسئولیت سه دبیرخانه کشوری را بر عهده دارد، افزود: استان بوشهر میزبان ملی دبیرخانه‌های کیفیت بخشی فعالیت‌های پرورشی، جشنواره اردوهای برتر تدریس درس تفکر و درس زندگی و دبیرخانه امر به معروف و نهی از منکر است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر از صدور مجوز ۳۹ رشته محل جدید در هنرستان‌ها خبر داد و تصریح کرد: این رشته‌ها بر اساس بوم استان‌ها تقسیم‌بندی شده، به طوری که در شهرستان‌های ساحلی، رشته‌های دریا محور و نفت و گاز و سایر شهرستان‌ها در حوزه کشاورزی برنامه‌ریزی شده، همچنین سند چشم‌انداز پنج ساله توسعه آموزش متوسطه استان بوشهر تدوین شده است.

منبع: فارس

کد خبر 748813

دیگر خبرها

  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • برگزاری بیش از ۱۵ هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • برگزاری ۱۵هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری