Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، نشست مشترک هماهنگی ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا عصر سه شنبه دوم دی ماه با حضور رحمانی فضلی وزیر کشور و چند تن از اعضای هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا برگزار شد.

این نشست مشترک به منظور ایجاد هماهنگی های لازم میان ستاد انتخابات و وزارت کشور با هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، بررسی روند انتخابات گذشته و بررسی برخی موضوعات برای ممانعت از بروز مشکلات در اجرا، در راستای اتخاذ سیاست واحد از سوی این هیات و وزارت کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمانی فضلی وزیر کشور پس از شنیدن نظرات اعضای حاضر در جلسه هیات نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در خصوص برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی گفت: پیش از این در ۱۳۹ شهر انتخابات کاملا الکترونیکی برگزار کرده ایم و در انتخابات پیش رو هم می توانیم از این امکان استفاده کنیم.

وی افزود: انتخابات تمام الکترونیک در دوره های قبل در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، شورایاری ها، اصناف و حتی انتخابات مجلس شورای اسلامی مورد استفاده قرار گرفته است و در این مسیر مشکل خاصی نداریم.

وزیرکشور همچنین عنوان کرد: هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای شهر و روستا می تواند با جلب نظرات مشورتی ستاد انتخابات کشور، دستورالعملی در چارچوب قانون برای نظارت بر انتخابات شوراها تنظیم کند تا بر مبنای آن عمل شود.

رحمانی فضلی تصریح کرد: امیدواریم هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای شهر و روستا طوری برنامه ریزی کند که با زمان‌بندی مناسب، پیش از آغاز زمان تبلیغات، بررسی صلاحیتها نهایی و اعلام شود.

وزیر کشور با اشاره به اهمیت مشارکت فراگیر مردم در انتخابات گفت: انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا فضایی برای حضور همه مردم در عرصه است و این انتخابات احساس ملموس تری در مردم در راستای سهیم بودن در انتخابات ایجاد می کند، لذا باید تلاش کنیم مردم برای حضور در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا همانند سالهای گذشته شور و نشاط مضاعفی داشته باشند، بسترهای لازم را ایجاد کنیم تا مردم فعال شوند و همه اقشار وارد عرصه انتخابات شوند.

رحمانی فضلی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به همزمانی انتخابات شوراها با ریاست جمهوری گفت: با توجه به اینکه از ابتدا در جریان سیاست گذاری های مرتبط با انتخابات و برگزاری انتخابات ها بوده ام، باید بگویم ایده برگزاری همزمان چند انتخابات در راستای صرفه جویی اقتصادی کلان کشور، جلوگیری از درگیری کشور در دوره های مختلف با موضوع انتخابات و چالش های ناشی از آن و پیشگیری از اتلاف وقت و منابع شکل گرفت، لذا هر نوع تغییر در قوانین برگزاری انتخابات باید از تمامی جوانب سنجیده شود تا اخلالی در فرایند برگزاری انتخابات ایجاد نشود.

حمیدرضا کاظمی رئیس هیأت نظارت بر انتخابات شوراها در این نشست مشترک ضمن طرح دیدگاه ها، نقطه نظرات و درخواست های هیأت، محورهایی از جمله تلاش در جهت الکترونیکی کردن اخذ و شمارش آرا در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، شرایط ناظرین و ترکیب هیاتهای نظارت بر انتخابات شوراها در استانها، ثبت مهر هیئت نظارت در تعرفه های اخذ رای، کمک استانداری ها، فرمانداری ها و بخشداری ها برای تامین تجهیزات هیات های نظارت استانها، هماهنگی به منظور قراردادن پرونده داوطلبان و استعلامات هیات اجرایی در اختیار هیاتهای نظارت در راستای جلوگیری از دوباره کاری و طولانی شدن بررسی صلاحیتها و همچنین بررسی اعتبارات در نظر گرفته شده برای برگزاری این انتخابات از سوی اعضای هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای شهر و روستا را مطرح کرد که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در نشست مشترک امروز، مسئولان ستاد انتخابات کشور با اشاره به اینکه در این دوره از انتخابات، ثبت نام به صورت الکترونیکی خواهد بود، بر ترجیح استفاده از صندوق های اخذ رای الکترونیکی در کلانشهرها، لزوم ایجاد بسترهای لازم برای ثبت نام الکترونیکی انتخابات، پیش بینی هزینه ها و منابع لازم در جهت به کارگیری نیروهای مورد نیاز در شعب اخذ رای، هماهنگی تیم های فنی مجلس شورای اسلامی با تیم فنی ستاد انتخابات کشور تأکید کردند.

همچنین اعلام شد؛ در صورتی که با هماهنگی هیات نظارت شورای نگهبان و هیات نظارت مجلس شورای اسلامی، معتمدین هیاتها یکسان شود، روند اجرای انتخابات، تسهیل خواهد شد.

در این جلسه با اشاره به اینکه تمامی فرایندهای انتخابات به جز دو فرایند اخذ و شمارش آرا، الکترونیکی شده است، یادآوری شد: در انتخابات دور قبل شوراهای اسلامی شهر و روستا؛ در ۱۳۹ شهر، در ۲۸ استان اخذ و شمارش الکترونیکی آراء اجرایی شد که ۹۶۴۴ شعبه مجهز شد و ۸ میلیون و ۶۰ هزار نفر از این طریق رای دادند و در مجموع حدود ۲۰ درصد آرای دور قبل انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا به صورت الکترونیکی اخذ و شمارش شد. 

گفتنی است؛ سید نظام‌الدین موسوی، سیدمصطفی میرسلیم، محسن پیرهادی، صالح جوکار و حمیدرضا کاظمی بر اساس رای نمایندگان مجلس شورای اسلامی، به عنوان اعضای هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا انتخاب شده اند.

منبع: الف

کلیدواژه: نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای مجلس شورای اسلامی برگزاری انتخابات ستاد انتخابات رحمانی فضلی اخذ و شمارش نشست مشترک وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۴۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۹ اردیبهشت «روز شوراها»

به گزارش قدس خراسان به نقل از اداره روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، متن پیام یعقوبعلی نظری استاندار خراسان رضوی به مناسبت روز شوراها به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم 

وَ اَمرُهُم شُوری بَینَهُم

اصل ایجاد شوراهای اسلامی شهر و روستا در قانون اساسی، نشان‌دهنده اهتمام نظام جمهوری اسلامی ایران به مجموعه متنوع فکرها، مشورت‌ها و دیدگاه‌ها در اداره امور کشور است و این موضوع، نقطه مقابل نظام‌های ارتجاعی و استبدادی است.«مقام معظم رهبری» 

انقلاب شکوهمند مردم ایران پایه گذار نظامی شد که به عنوان جمهوری اسلامی بر تصمیم، نقش و قدرت مردم استوار شده و شوراهای مردمی به لطف این نظام شکوهمند، قوت و استحکام بی سابقه و تاریخی یافته و اراده مردم در قالب شوراهای گوناگون به ویژه شوراهای روستایی و شهری محقق شده است.

نهم اردیبهشت هر سال که در تقویم رسمی کشور به عنوان روز "شوراها" نامگذاری شده، یادآور مردم سالاری دینی و نقش بارز مردم در تعیین آینده و سرنوشت شهر و روستا بوده تا بر اساس آنچه در قانون اساسی آمده است بتوانند سرنوشت خود را به دست خویش رقم بزنند.

"شوراها" از یک سو بر آمده از خواست و اراده مردم هستند و از سوی دیگر زمینه ساز حضور فعال و پرثمر مردم در اداره امور شهر و روستا بوده و در طی چندین دوره فعالیت‌، این نهاد مردمی به پشتوانه سرمایه‌های اجتماعی و تخصصی که پیدا کرده جایگاه ویژه‌ای را در تحولات ساختاری و خدمت رسانی به جامعه بدست آورده است.

مشورت و همفکری از موضوعات مهمی است که در قرآن مجید و دین مبین اسلام بر جایگاه آن تأکید شده و از این روی، روز "شوراها" فرصتی است تا از تلاش‌های ارزنده و فعالیت‌های ثمر بخش این نهاد انقلابی که همواره در پی احقاق حقوق و توسعه و آبادانی شهرها و روستاها گام برداشته‌اند قدردانی شود.

بر خود لازم می‌دانم این روز مبارک را به تمامی اعضای محترم شوراهای اسلامی شهر و روستا در سراسر استان خراسان رضوی که در این جایگاه، خدمتگزار مردم منطقه خویش هستند تبریک عرض نموده و سربلندی و توفیق بیش از پیش همه اعضای خدوم شوراها را از خداوند متعال مسئلت نمایم.

دیگر خبرها

  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۹ اردیبهشت «روز شوراها»
  • ۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در پنج حوزه انتخابیه تهران
  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است
  • زمانبندی تبلیغات نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس
  • وزیر کشور: ایران، محیای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • وزیر کشور: ایران، محیای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • وزیر کشور: کشور آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس است