Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روزنامه دیلی میل، محققان دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد و بیمارستان عمومی ماساچوست در این مطالعه ۶۴ زن باردار را که در فاصله زمانی میان دوم آوریل و ۱۳ ژوئن به ویروس SARS-CoV-۲ مبتلا شده بودند، مورد پیگیری قرار دادند. 

نتایج این مطالعه نشان داد که این زنان ویروس کرونا را به جنین خود منتقل نکرده بودند، نتیجه آزمایش کرونای هیچ یک از این نوزادان متولدشده، مثبت نبود و همچنین هیچ ویروس کرونایی در جفت این زنان شناسایی نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که محققان دانشگاه هاروارد هشدار می دهند که به دلیل تعداد کم زنان باردار مورد بررسی در این مطالعه نمی توان انتقال کرونا از مادر به جنین را بطور کلی رد کرد اما این مطالعه نشان می دهد که دفاع طبیعی بارداری این ویروس را دفع می کند.

زنان باردار مورد بررسی در این مطالعه همگی در سه ماهه سوم بارداری قرار داشتند و ویروس کرونا در ریه ها، بینی و گلوی آنها وجود داشت اما در جریان خون یا جفت آنها وجود نداشت.

دکتر «دیانا بیانچی» از وزارت بهداشت آمریکا می گوید: این مطالعه تا حدودی اطمینان می دهد که عفونت های  SARS-CoV-۲ در سه ماهه سوم احتمالاً از جفت به جنین منتقل نمی شوند اما برای تأیید این یافته باید تحقیقات بیشتری انجام شود. 

محققان می گویند، سایر داده ها که شامل اطلاعاتی در مورد زنانی است که در اوایل بارداری خود به ویروس مبتلا شده اند، قرار است به زودی منتشر شود.

پیش از این مطالعه دیگری نیز نشان داده بود که جفت فاقد برخی مولکول‌های مهمی است که ویروس کرونا از آنها برای ایجاد عفونت استفاده می‌کند. این موضوع می‌تواند علت آلودگی نادر جنین‌ها و نوزادان زنان مبتلا به کرونا را توضیح دهد.

در این مطالعه گروهی از محققان آمریکایی متوجه شدند که غشای جفت فاقد پیام رسان RNA است؛ مولکولی که برای ساخت گیرنده ACE۲ لازم است. SARS-CoV-۲ - ویروسی که باعث بروز کووید-۱۹ می شود، از آن گیرنده سطح سلول برای ایجاد عفونت استفاده می کند.  

این مطالعه که توسط محققان موسسه های ملی سلامت آمریکا انجام شد، نشان داد که بافت جفت همچنین فاقد پیام رسان RNA مورد نیاز برای ساخت آنزیمی است که ویروس کرونا از آن برای حمله به یک سلول استفاده می کند.

برچسب‌ها ویروس کرونا کووید-19 بیماری های ویروسی بارداری جفت جنین بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 بیماری های ویروسی بارداری جفت جنین بهداشت و سلامت ویروس کرونا کووید 19 بیماری های ویروسی بارداری جفت جنین بهداشت و سلامت اخبار کنکور ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۳۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟

به گزارش مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلا به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰ هزار زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آن ها تشخیص اولیه سرطان سینه شان بین سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آن ها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلا به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد دیگر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلا به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در نخستین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای نخستین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلا به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است
  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • دامنیک میستریو مصدوم شد؛ احتمال غیبت 9 ماهه/ اخبار WWE
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟