Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام استارتاپ صنایع دستی و دوختنی‌های سنتی در حوزه‌های لباس محلی، سوزن دوزی، لباس با هویت ایرانی و صنایع دستی با حضور 28 تیم در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام در فضای مجازی برگزار شد.

«شهریار رستمی»  مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام، در این رویداد اظهار کرد: رویداد شتاب صنایع دستی و دوخت های سنتی با توجه به پتانسیل و ظرفیت استان برای اولین بار در استان اجرا می شود به طوری که این رویداد قصد دارد در حوزه صنایع دستی و دوخت های سنتی برای استان ارزش آفرین باشد و گامی برای حرکت به سمت ایجاد اشتغال های نوآورانه در زمینه صنایع دستی و دوخت های سنتی بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اهداف این رویداد را  ایده پردازی و خلق ایده های ناب، معرفی روشهای تامین سرمایه در حوزه صنایع دستی و دوخت های سنتی،  شناسایی و معرفی نوآوری ها در حوزه صنایع دستی و دوخت های سنتی، بومی سازی ایده های اجرا شده و خلق ارزشی نو ، ایجاد امکان مذاکره رو در رو و جسورانه و تعامل موثر و کارامد صاحبان ایده با سرمایه گذاران  عنوان کرد و گفت: ارتقا توانمندی فعالان حوزه صنایع دستی و دوخت های سنتی در استان در استفاده از روش‌های نوین را هدف دیگر این رویداد عنوان کرد.

رئیس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام معرفی ظرفیت های حوزه صنایع دستی و دوخت های سنتی در ایجاد کسب و کارهای نوپا، تجاری نمودن فرآورده های جدید حوزه صنایع دستی و دوخت های سنتی، شناسایی فعالان و صنعتگران حوزه های مرتبط با صنایع دستی و دوخت های سنتی و ترویج فرهنگ کارآفرینی را از دیگر اهداف این استارتاپ عنوان کرد.

وی با قدردانی از آقایان «شنبه زاده» ، «اسماعیلی» و «علیشائی  »    مدیران کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و شرکت شهرک‌های صنعتی استان ایلام و  ورزش و جوانان استان  به خاطر حمایت از این  رویداد قدردانی کرد.

به گزارش ایسنا، در این رویداد ، ایده پردازان به به مدت ۵ دقیقه ارائه کردند و  و پس از آن به مدت 3 دقیقه داوران پرسش و پاسخ داشتند و در نهایت ارائه دهنده در  ۲ دقیقه به سوالات داوران پاسخ داد.

این رویداد با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، شرکت شهرک‌های صنعتی استان، اداره کل ورزش و جوانان استان، مرکز نوآوری و شتابدهی  جوانان استان، مرکز رشد گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی جهاددانشگاهی  استان و جهاددانشگاهی استان ایلام برگزار شد.

در پایان این استارتاپ  ایده زینب یاری با عنوان مانتو طرح خاتون اول شد و ایده‌های فاطمه مرادی با موضوع کیف و کفش سنتی  و زهرا تباشیر با موضوع مانتو طرج مسجد جامع یزد رتبه های دوم  و سوم را به دست آوردند.

این تیم‌ها در مرکز نوآوری صنایع دستی جهاددانشگاهی مستقر شده و با تهیه بوم مدل کسب و کار، توسعه بازار ، سرمایه گذاری و اتصال به شبکه سرمایه‌گذاران ، در زمینه توسعه کسب و کار یاری می‌شوند.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی منطقه ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۵۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالای صنایع دستی مازندران

معاون سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با اشاره به برندسازی ۱۷ محصول در حوزه صنایع دستی از نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالا و پنج کالا در سطح بین‌المللی مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، احسان محمدی _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ - تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حوزه صنایع دستی برای ۱۷ محصول برندسازی شده است، اظهار کرد: در همین زمینه، نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالا و همچنین پنج کالا در سطح بین‌المللی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۲۰۰ پروژه نیمه‌تمام بخش خصوصی با سرمایه‌گذاری بیش از ۴۵۰ هزار میلیارد ریال در مازندران وجود دارد، افزود: با بهره‌برداری از این پروژه‌ها شاهد توسعه ظرفیت‌های گردشگری استان خواهیم بود.

معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با اعلام اینکه در این نمایشگاه مازندران با ۱۰ زنجیره ارزش در حوزه‌های کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی و سایر بخش‌ها حضور پیدا کرده است، گفت: در بحث زنجیره ارزش، زنجیره ارزش گردشگری و صنایع دستی به عنوان یکی از دو زنجیره ارزش مورد توجه در مازندران قرار گرفته است.

محمدی از صدور مجوز حدود ۱۹۰ موافقت اصولی در سال گذشته برای متقاضیان تأسیسات گردشگری در مازندران مطرح و بیان کرد: این تعداد ۱۵ مورد در حوزه گردشگری ساحلی و دریایی است که به توان افزایی در این بخش یاری می‌رساند.

وی با بیان اینکه ۸۱ هزار نفر گردشگر خارجی سال گذشته در استان حضور داشته‌اند، خاطرنشان کرد: امیدواریم با لغو روادید گروهی با روسیه و تسری آن به کشورهای دیگر، شاهد حضور شمار بیشتری از گردشگران در استان مازندران باشیم.

کد خبر 749020

دیگر خبرها

  • هدف دولت سیزدهم تقویت گردشگری در استان‌های غربی است
  • موفقیت هنرمندان سیرجانی در کسب ۲۱ مهر اصالت ملی صنایع‌دستی
  • سقوط فرش دستباف؛ صادرات به ۴۰ میلیون دلار رسید
  • مرزهای جغرافیایی صادرات فرش باید توسعه پیدا کند
  • فرش دستباف هنر مادر است
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • دریافت نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالای صنایع دستی مازندران
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری