Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش روز سه شنبه گروه فرهنگی ایرنا از اداره ارتباطات و امور بین‌الملل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، در مراسم امضای این تفاهم‌نامه با حضور حجت الاسلام حبیب رضا ارزانی رئیس ستاد فهما و سیدصادق پژمان مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، حجت الاسلام ارزانی با اشاره به عضویت بیش از دو میلیون نفر در بیش از ۲۵ هزار کانون فرهنگی هنری مساجد تصریح کرد، این ظرفیت حضور فعال‌تر ما در حوزه بازی‌های ویدئویی را ضروری می‌ساخت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد فهما در مراسم امضاء این تفاهم‌نامه گفت: بسیار خوشحال هستیم که امروز این تفاهم‌نامه امضا می شود تا با همکاری و هم‌افزایی یکدیگر بتوانیم هم در حوزه آموزش و هم در حوزه تولید محتوا در زمینه بازی‌های ویدئویی قدم‌های مهمی برداریم. وظیفه ما صرفا به فعالیت در حوزه مساجد محدود نیست و ما باید به عرصه بازی‌های ویدئویی که امروز جایگاه بسیار مهمی در کشور دارد، وارد شویم.

استفاده از ظرفیت‌های بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای برای آموزش بازی‌سازی که در ادامه می‌تواند منجر به تربیت نیروی کار و کسب درآمد شود، برای اعضاء کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور بسیار ارزشمند است. ضمن اینکه ارائه آموزش‌های آنلاین در حوزه بازی‌سازی موجب تسری موضوع عدالت اجتماعی برای ناطق دورافتاده و محروم کشور که امکان دسترسی به چنین فضاهای آموزشی را ندارند، خواهد شد.

حجت الاسلام ارزانی همچنین در حوزه تولید بازی‌های ویدئویی از آمادگی این ستاد برای همکاری مشترک با بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در خصوص تولید محصولات فاخر خبر داد و افزود: در میان کانون‌های فرهنگی هنری مساجد پتانسیل و ظرفیت بسیار خوبی برای حضور در این عرصه وجود دارد و امیدارم این تفاهم‌نامه کمک کند که این اتفاق مبارک زودتر شکل بگیرد.

آمادگی بنیاد برای آموزش‌بازی‌سازی به اعضاء کانون‌های فرهنگی هنری مساجد

مدیر عامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در مراسم امضاء این تفاهم‌نامه نیز گفت: وجود بیش از ۲۵ هزار کانون فرهنگی هنری مساجد در سراسر کشور نشان‌دهنده سرمایه و پشتوانه مردمی محکمی برای انجام اقدامات فرهنگی است. شبکه نیروی انسانی در سراسر کشور در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، ظرفیت بسیار مناسبی است که بنیاد برای پیشبرد اهداف خود در حوزه فرهنگ‌سازی برای مصرف بازی‌های دیجیتال به شدت به آن نیاز دارد.

سیدصادق پژمان تصریح کرد: به موضوع بازی‌های دیجیتال می‌توان با رویکردهای متفاوتی چون ابعاد صنعتی، هنری، فرهنگی، ترویجی و  رسانه‌ای آن نگاه کرد. تعداد و طیف سنی کاربران بازی‌های دیجیتال نشان می‌دهد که عموم مردم به نحوی درگیر این حوزه هستند و با توجه به حضور بیشتر کودکان، نوجوانان و جوانان در این عرصه ما نیازمند کار فرهنگی و تربیتی بیشتر در این زمینه هستیم. به نظر می‌رسد در شرایط کنونی مساجد و دستگاه‌های فرهنگی ما نیاز به استفاده بیشتر از این ابزار برای پیشبرد اهداف تربیتی و فرهنگی هستند.

او افزود: در کنار تمام مشکلاتی که بازی‌ها می‌توانند برای کسانی که آموزش لازم برای مواجه‌سازی با این رسانه را ندیده‌اند، ایجاد کند ظرفیت‌های موجود در آن به لحاظ مولفه‌های فرهنگی، ترویجی و ارزشی در هیچ رسانه دیگری به این وسعت وجود ندارد. اگر بخواهیم صنعت بازی‌های دیجیتال را از بعد مخاطب، گردش مالی، ضریب نفوذ و طیف سنی با رسانه صنعت سینما که مورد استقبال مردم هم هست مقایسه کنیم، حتما با اختلاف چشمگیری کفه ترازو به سمت بازی‌های ویدئویی سنگینی خواهد کرد. بنابراین لازم است این ظرفیت امروز بیشتر از قبل شناسایی شود. از این جهت ما علاقمند هستیم که تمام دستگاه‌های فرهنگی نسبت به موضوع بازی‌های دیجیتال حساس باشند و از همکاری آنها با بنیاد و استفاده از ظرفیت‌های آنها استقبال می‌کنیم.

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با اشاره به محدودیت‌ها و مشکلات آموزش بازی‌سازی در کشور، گفت: طی ۱۰ سال گذشته بخش عمده آموزش‌های ما در این حوزه در شهر تهران متمرکز بوده؛ اما قبل از شیوع کرونا ظرفیت‌های آموزش‌های مجازی در بنیاد ایجاد شد که بعد از آن زیرساخت‌های آن توسعه پیدا کرد و امروز توانایی ارائه آموزش‌های بازی‌سازی به سراسر کشور برای استعدادیابی و ارتقاء سطح فنی فعالان این حوزه را داریم. ارائه این آموزش‌ها از سویی می‌تواند کمک مهمی به مهارت آموزی و افزایش ظرفیت‌های اشتغال در علاقمندان به این حوزه کند و از سوی دیگر با توجه به فقر نیروی انسانی در مجموعه اکوسیستم بازی‌های ویدئویی می‌توانیم از این آموزش‌ها برای تربیت نسل جدید نیروی انسانی متخصص بهره بگیریم.
سید صادق پژمان تصریح کرد: در این راستاد طی تفاهم‌نامه میان بنیاد با معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش کانال مدرسه بازی‌سازان فردا با رویکرد ارائه آموزش‌های بازی‌سازی به دانش‌آموزان سراسر کشور ایجاد شده و استقبال خوب دانش‌آموزان نشان می‌دهد که تشنگی و عطش زیادی در این حوزه وجود دارد. این مدل را می‌توانیم با کانون‌های فرهنگی هنری مساجد نیز ادامه دهیم. گشایش این مسیر می‌تواند علاوه بر آموزش، منجر به آموزش‌های بزرگتری در این حوزه مانند نحوه مواجهه کاربران با بازی‌ها، معرفی ظرفیت‌های بازی‌های ویدئویی و تغییراتی که می‌توانند در سبک زندگی ایجاد کنند، شود.

مدیرعامل بنیاد با تاکید بر استفاده از ظرفیت بازی‌های جدی برای پیشبرد اهداف مورد نظر در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد از آمادگی بنیاد برای تولید بازی‌هایی با این رویکرد خبر داد و افزود: این اتفاق می‌تواند باعث توسعه بازی‌های جدی در میان کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در شهرهای مختلف شود. در حوزه سواد بازی نیز می‌توان در قالب کارگاه‌ها خانواده‌ها و کاربران بازی‌ها را با موضوع سواد بازی‌های ویدئویی آشنا کرد که این رویکرد در معاونت هدایت فرهنگی و آموزش بنیاد دنبال می‌شود. در خصوص برگزاری مسابقات نیز این ظرفیت وجود دارد که با همکاری بنیاد و ستاد مسابقاتی در سطح کانون‌ها برگزار شود تا علاوه بر وجه سرگرمی آن، از دل این مسابقات بازیکنان حرفه‌ای نیز شناسایی شوند.

پژمان پیش از امضاء این تفاهم‌نامه همچنین تاکید کرد: رویکرد ما در این بنیاد کار عملیاتی است و  صرفا به دنبال امضای یک تفاهم نامه نیستیم، بلکه نگاه کاربردی داریم. تلاش داریم امضای این تفاهم نامه روی کاغذ نماند و از زمانی که موضوع این تفاهم‌نامه در بنیاد مطرح شد، به صورت جدی درباره برنامه‌های مختلف این تفاهم نامه و نحوه اجرایی کردن آن برنامه‌ریزی شده است. 

برچسب‌ها معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش کانون فرهنگی هنری مساجد بنیاد ملی بازی های رایانه ای

منبع: ایرنا

کلیدواژه: معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش کانون فرهنگی هنری مساجد بنیاد ملی بازی های رایانه ای معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش کانون فرهنگی هنری مساجد بنیاد ملی بازی های رایانه ای اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۸۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران

«محسن اسلامی» ، با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: انتخابات در برخی از حوزه‌ها به دور دوم کشیده شده است. حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

وی اضافه کرد: در این حوزه‌های انتخابیه ۹۰ نفر برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به شیوه برگزاری انتخابات در مرحله دوم، تصریح کرد: انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود. در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی را در شعب مشاهده نکنیم و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آموزش لازم به دست اندرکاران انتخاباتی داده شده است

اسلامی اظهار کرد: آموزش لازم به همکاران ما در ستاد انتخابات و ۲۲ حوزه انتخابیه داده شده است و تربیت مدرس، آموزش لازم را دریافت و طی ۱۰ روز گذشته به مدرسان استانی آموزش داده‌اند و آنها (مدرسان استانی) در حال آموزش باقی همکاران در استان‌ها هستند.

وی اعلام کرد: گرچه رأی دادن در شیوه الکترونیکی بسیار ساده است، اما یک ویدئوی آموزشی از سوی کمیته فناوری ستاد انتخابات کشور تهیه شده است که برای آموزش همگانی به صداوسیما و ستاد‌های انتخابات ارسال شده است. در برخی از مراکز عمومی مثل نماز جمعه و یا نمایشگاه کتاب، آموزش‌های لازم به مردم داده می‌شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با تأکید بر اینکه کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند، گفت: رأی‌دهنده با این پیش فرض وارد شعبه می‌شود و با ارائه هریک از مدارک هویتی پنج‌گانه (کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت)، احراز می‌شود. برای فرد یک کارت رأی دادن صادر شده و در اختیار او قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

اسلامی با بیان اینکه سپس کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درمی‌آید، اظهار کرد: کد هر نامزدی که وارد شود، اطلاعات او در صفحه به نمایش درمی‌آید. نهایتاً رأی‌دهنده اتمام رأی دهی را ثبت می‌کند و پرینتی از رأی، رأی‌دهنده از زیر صندوق الکترونیکی قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت تعرفه را به منشی ما در شعبه، تحویل می‌دهد و سرانجام کارت شناسایی خود را دریافت می‌کند. فرآینده رأی‌دهی الکترونیکی ساده و در یک وقت بسیار کم صورت می‌گیرد.

۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است

وی گفت: در حوزه‌هایی که اشاره کردم ـ حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه داریم ـ که شامل شعب شهری، روستایی، ثابت و سیار می‌شود. براساس تجربه‌ای که در مرحله دوم وجود دارد، تعداد شعب مرحله دوم نسبت به مرحله اول، کمتر است. البته در این دوره، نظر هیأت‌های اجرایی حوزه‌های انتخابیه را دریافت کردیم و نظر آنها ملاک اصلی ما بود. اگر هیأت اجرایی در آن حوزه انتخابیه تشخیص داده بود که هیچ حوزه‌ای کم نشود، ما همان را اعمال کردیم.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور یادآور شد: عوامل اجرایی در کل ۲۲ حوزه انتخابیه مشخص شده و تا ۱۳ اردیبهشت در سامانه جامع انتخابات نهایی خواهد شد.

اسلامی با بیان اینکه در خصوص تبلیغات انتخاباتی نامزد‌ها و سامانه شفافیت به نامزد‌ها اطلاع‌رسانی شده است که حتما تبلیغات و هزینه‌های خود را وارد کنند، خاطر نشان کرد: تبلیغات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۸ صبح ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغات که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود. البته امکاناتی در استان‌ها از ناحیه دستگاه‌های اجرایی در اختیار نامزد‌ها قرار گرفته که می‌توانند استفاده کنند.

استان‌ها تعرفه‌های انتخاباتی را از فردا دریافت می‌کنند

وی گفت: صداوسیما هم قرار است مناظراتی را در شبکه‌های استانی برای ۹۰ کاندیدا تنظیم کند که همگی در حال ضبط است و از تاریخ اعلام شده، پخش خواهد شد.

دبیر ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد: در استان تهران، صرفا حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس الکترونیکی خواهد بود و در حوزه انتخابیه ورامین و قرچک ثبت رأی به صورت تعرفه است. تعرفه‌ها هم چاپ شده و در حال ارسال است. استان‌ها تعرفه‌ها را از فردا دریافت می‌کنند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیدا‌های حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزد‌ها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.


منبع : ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • نوای ساز ارکستر سمفونیک تهران در قلعه فلک‌الافلاک می‌پیچد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • امضای تفاهم نامه طرح فیبر نوری در بیرجند
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • ایران و پاکستان در اجرایی کردن توافقات همکاری دوجانبه مصمم هستند
  • امضا تفاهم نامه همکاری میان جهاد کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان