Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس- ایلام؛ اکبر یعقوبی: برخی مخاطبان فضای مجازی هفتم دی ماه از دیده شدن شی نورانی عجیب در آسمان ایلام خبر دادند که هنوز اطلاعات دقیقی از ماهیت این شی نورانی در دست نیست.

هرچند طی سال‌های گذشته شاهد دیدن این شی‌ نورانی در آسمان ایلام بوده‌ایم اما تا کنون توضیحات قانع‌کننده‌ای در خصوص چرایی این شی‌ نورانی از سوی نهادهای مربوطه اعلام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالی‌ست که بر اساس گفته‌ی دیگر هم‌وطنان این شی‌ نورانی در برخی از نقاط دیگر کشور و حتی در اقصی نقاط دنیا نیز مشاهده شده است.

پدیده پیکو بینو

خدادادی از اساتید زمین شناسی در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در ایلام گفت: پدیده روی داده در آسمان برخی از شهرهای استان که شاهد نور عجیب آن بودیم، پدیده پیکو بینو است.

وی افزود: این پدیده با بروز سردی هوا، ساکن بودن هوا، پوشش ابر در آسمان و بازتاب نور فلر که می‌تواند از چاه‌های نفت و گاز متصاعد شود به وقوع بپیوندد.

این زمین شناس ادامه داد: این اتفاق یک رخداد طبیعی است و این نور قرمز رنگ از سمت چوار و پالایشگاه گاز ایلام قابل رؤیت است.

پیگیری تخصصی موضوع 

مسوول پدافند غیرعامل استان ایلام در این خصوص گفت: این موضوع باید در حوزه‌های تخصصی مربوطه مورد مطالعه و پیگیری قرار گیرد.

وی افزود: تاکنون اطلاعات مشخصی از آن در دسترس نیست.

بروز نورهای آسمانی قبل از زلزله!

مشاهده چنین نوری در سال ۹۶ قبل از زلزله کرمانشاه و همچنین در دیگر نقاط کشور از جمله مشهد، اهواز، سمنان و... ابهامات را برای بسیاری از مردم به دنبال داشته است.

این در حالی است که بر اساس گفته‌ی برخی کارشناسان قبل از وقوع زمین لرزه در آسمان نورهایی به وجود می‌آید که نشان دهنده‌ی وقوع زلزله است؛ این نورها در رنگ‌های مختلفی پدیدار می‌شوند و حاکی از آن هستند که قرار است زمین لرزه‌ای رخ دهد.

 یکی از فیزیکدانان سازمان ناسا در سال ۲۰۰۳ بیان کرده؛ نورهای قبل از زلزله در اثر فعالیت‌های الکتریکی در صخره‌ها ایجاد می‌شوند.

طی دهه‌های اخیر نیز برخی از افراد این ادعا را کرده که قبل از وقوع زمین لرزه، نورهایی در آسمان دیده‌اند که برای مدت چند ثانیه نمایان بوده و سپس از بین رفته‌اند و این تابندگی در برخی موارد برای چندین ثانیه قابل مشاهده بوده؛ اما عده‌ای نیز مدعی بودند که مدت طولانی‌تر تا ده دقیقه و بیشتر هم مشاهده این نورها به طول انجامیده است.

بی‌شک ارائه نظراتی از قبیل بازتاب نور فلر و... نمی‌تواند به رفع ابهامات در خصوص این نور بینجامد زیرا بارها چنین نورهایی در سایر مناطق کشور و جهان ایجاد شده در حالی که در سایر مناطق پروژه نفت، گاز و پتروشیمی وجود نداشته است! 

دروازه‌های زمانی و موجودات ماورایی، عامل نورهای آسمانی هستند!

تمامی موضوعات و فرضیه‌های مطروحه در حالی است که برخی از کارشناسان معتقدند چنین نورهایی مربوط به گشایش دروازه‌های زمانی و تردد موجوداتی مانند اجنه است.

جروزالم پست نوشت: عیشید که به پدر برنامه فضایی اسرائیل مشهور است و بین سال‌های 1981 تا 2011 رئیس اداره فضایی وزارت جنگ رژیم صهیونیستی بود در گفت‌وگویی با این روزنامه عبری زبان گفت: موجودات فضایی درخواست کردند که سفرشان به کره زمین محرمانه باقی بماند.

به زعم این ژنرال صهیونیست دونالد ترامپ تا آستانه‌ی افشای این راز هم پیش رفت، اما این موجودات درخواست کردند که صبر کند و اجازه بدهد مردم در آرامش زندگی کنند؛ زیرا آنها نمی‌خواهند نوعی از هیجان روانی دسته جمعی بر مردم حاکم شود؛ به هر شکل باید ابتدا این مسئله را بپذیریم و بعد با آن روبرو شویم.

عیشید در ادامه ادعاهای خود افزود: موجودات فضایی قصد ندارند حضور خود را در زمین علنی کنند و این کار را به زمانی موکول کرده‌اند که بشریت فهم کاملی از ماهیت فضا و فضاپیماها پیدا کند.

وی مدعی شد که این موجودات توافقنامه‌ای را هم با دولت آمریکا برای انجام آزمایشاتی در زمین امضا کرده‌اند.

این ژنرال در ادامه سخنان عجیب و غریبش مدعی شد یک پایگاه در زیر سطح مریخ وجود دارد که نمایندگانی از موجودات فضایی و چند فضانورد آمریکایی در آن حضور دارند.

وی که ظاهرا خودش نیز سخنانش را باور ندارد گفت: اگر این سخنان را پنج سال پیش می‌گفتم مرا به تیمارستان منتقل می‌کردند اما امروز ظاهرا مردم به شکل دیگری فکر می‌کنند!

این اظهارات نمی‌تواند برگرفته از وهمیاتی باشد که خیلی از انسان‌ها باوری به آن ندارند، چرا که از چند سال اخیر چنین پدیده‌هایی در دنیا زیاد شده به نحوی که طبق اظهار برخی از دانشمندان معتقدند که پروژه سرن در نزدیکی مرز فرانسه نیز در تلاش است تا دروازه‌ای اینچنینی به سوی موجودات ماورایی و اجنه بگشاید.

دروازه‌ای که به محض ایجاد شدن آن تمامی وسایل الکتریکی از کار خواهند افتاد

سرن یا سازمان اروپایی پژوهش‌های هسته‌ای، بزرگ‌ترین آزمایشگاه فیزیک ذره‌ای جهان است که در سال ۱۹۵۴ در بخش شمال‌ شرقی شهر ژنو در کشور سوییس در مجاورت مرز فرانسه ایجاد شد.

در حال حاضر بیست کشور اروپایی عضو این سازمان بوده و بیش از ۲۶۰۰ کارمند به طور تمام وقت و همچنین در حدود ۷۹۳۱ دانشمند و مهندس(به نمایندگی ۵۸۰ دانشگاه و موسسه‌ی تحقیقاتی از ۸۰ کشور جهان) در آن مشغول به کارند.

فعالیت اصلی سرن ساخت تجهیزات شتاب دهنده‌ی ذرات و دیگر زیربناها و تجهیزاتی است که برای تحقیقات فیزیکی در انرژی‌های بالا استفاده می‌شوند. 

 

انتهای پیام/9708

منبع: فارس

کلیدواژه: ایلام فضای مجازی زلزله کرمانشاه زلزله خدادادی استاد زمین شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۹۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های اخیر ایران محصول ابردزدی و بارورسازی ابرها است؟

همشهری آنلاین- زهرا رفیعی: بر اساس گزارش وضعیت اقلیمی آسیا در سال ۲۰۲۳، ۸۰ درصد مخاطرات آب و هوایی در آسیا مرتبط با سیل و طوفان بوده است. کشور ما نیز طی ماه‌های اخیر بارها با این مخاطره دست و پنجه نرم کرده است. رخداد پدیده‌های حدی مثل سیل تغییر اساسی کرده است. در چهار پنج سال اخیر مانند سیل اسفند ۹۷ و فروردین ۹۸ شاهد سیل‌هایی بوده‌ایم. ۵ میلیارد دلار خسارت مستقیم ناشی از سیل است که عدد درشتی است. پیش بینی پذیری رخداد سیل در تابستان با عدم قطعیت بیشتری همراه است. به طور مثال در ایستگاه آب و هواشناسی روستای پیوشک استان هرمزگان به طور متوسط سالانه ۶۵.۶ میلیمتر بارش ثبت می‌شود این در حالیست که فقط در یک شبانه روز ۲۳۴ میلیمتر ثبت شده است و یا در بخش‌هایی از استان سیستان و بلوچستان ۲۱رکورد جدید بارشی در ثبت و حدود ۴۰ درصد بارش یک ساله زراعی در اواخر فروردین از آسمان دریافت شده است. سازمان هواشناسی نشست علمی برگزار کرد که طی آن توضیح دهد که آنچه در این منطقه از آسیا در هفته‌های اخیر رخ داده و همچنان ادامه دارد، ناشی از چه پدیده‌های علمی هواشناسی است.

ساده سازی اصطلاحات علمی پیچیده هواشناسی

برای اینکه توضیح کارشناس هواشناسی را متوجه شوید اول باید بدانید اصطلاحات به کار برده شده یعنی چه

بندال امگا:

بندال اصلاحی است که در علوم جوی برای انسداد پیشروی معمول چرخندها و واچرخندهای مهاجر از غرب به شرق استفاده می‌شود. بندال‌ها در عالم هواشناسی چندین نوع دارد و آنکه در خور حال منطقه ماست بندال از نوع امگا است. در بندال امگا جریان طبیعی غرب به شرق از مسیر خود خارج می‌شود و به سمت شمال یا جنوب می‌رود عمدتا در مرکز بندال وضعیت جوی خوب با هوای خشک و باد ملایم همراه است اما وضعیت جوی در اطراف آن ابری، بارانی و توفانی است.

چرخند و واچرخند:

چرخند منطقه‌ای است از هوای کم فشار و تقریبا دایره‌ای شکل که قطر آن ممکن است به صدها کیلومتر برسد. این منطقه از هوا در نیمکره شمالی در خلاف جهت عقربه‌های ساعت و در نیمکره جنوبی در جهت حرکت عقربه‌های ساعت در چرخش می‌باشد؛ در چنین ناحیه‌ای کمترین مقدار فشار جوی در مرکز بوده و در امتداد شعاع و به طرف خارج از مرکز مقدار فشار افزایش می‌یابد؛ در واقع چرختند یا سیکلون یک مرکز کم فشار است.

مناطق پرفشار، مدور و غیرمنظم را که جهت حرکت آنها در جهت حرکت عقربه‌های ساعت است، واچرخند یا آنتی سیکلون می‌نامند از آنجا که جهت حرکت باد در آنتی سیکلون‌ها بر خلاف جهت حرکت باد در سیکلون‌ها می‌باشد بنابراین به آن حرکت، واچرخندی و چنین سیستمی را سیستم واچرخندی می‌گویند.

رودباد

رودباد یا جت استریم به بادهایی با سرعت بیش از ۳۰ متر بر ثانیه گفته می‌شود که در داخل یک مسیر باریک در اتمسفر عبور می کند. رودبادها مانند رودخانه ای از باد در اتمسفر زمین می‌وزند.

نمونه یک رودباد ابرهای بندال در حاشیه خلیج فارس چه کار می کنند؟

صادق ضیاییان، رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی: مدل‌های هواشناسی، وقوع بارندگی شدید جنوب کشور و کشورهای حاشیه خلیج فارس را از قبل پیش‌بینی کرده بودند. از آنجایی‌که مدل‌های هواشناسی هیچ گونه اطلاعاتی از دخالت در افزایش یا کاهش بارش نظیر بارورسازی ابرها را ندارند. وسعت شکل‌گیری این سامانه و علل وجودی آن چنان پهناور بود که چندین هزار کیلومتر را در تراز میانی جو و سطح زمین پوشش می‌داد. ایجاد چنین سامانه پیچیده‌ای نیاز به صرف انرژی بسیار زیاد دارد که از دست بشر خارج است. علت بارش سنگین در جنوب و جنوب شرق کشور را می‌توان شکل‌گیری بندال امگا با مراکز کم ارتفاع واقع در اروپا و منطقه جنوب کشور، شکل‌گیری رودباد با سرعت پایین (این نوع رودباد می تواند هوای مرطوب را برای مدت بیشتر در منطقه نگهدارد) به همراه استقرار واچرخند در غرب اقیانوس هند و چرخند روی شبه جزیره عربستان دانست که سبب تغذیه خوب رطوبتی از روی شمال غرب اقیانوس هند، دریای عمان دریای عرب دریای سرخ و خلیج فارس به جنوب کشور شد. عوامل توپوگرافی منطقه نیز در انباشت و صعود مکانیکی رطوبت نقش مهمی داشتند. ما سه روز قبل از بارش اقدام به انجام این کار کردیم که ریسک بزرگی بود. به غیر از ایران فقط کشور قطر از بین کشورهای حاشیه خلیج فارس اقدام به انجام این کار کرد. احتمال داشت برخی از پیش‌بینی‌ها به وقوع نپیوندد اما چون اولویت اول سازمان هواشناسی نجات جان انسان‌هاست، ما اقدام به صدور این هشدار کردیم. استان سیستان و بلوچستان ۲۷۰ میلیمتر فارس ۹۱.۵ میلیمتر هرمزگان ۱۲۳ میلی‌متر کرمان ۷۹ میلی‌متر و بوشهر۵۶ میلیمتر بارش دریافت کردند. در کل بارش‌های دریافت شده عدد درشتی بوده است.

کد خبر 847585 برچسب‌ها خلیج فارس آب و هوا - ایران سازمان هواشناسي خاورمیانه

دیگر خبرها

  • بارش‌های اخیر ایران محصول ابردزدی و بارورسازی ابرها است؟
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • غیبت قمری آنتارس چه زمانی رخ می‌دهد؟
  • چگونه می‌شود خورشید زمین را روشن کند اما فضا تاریک باشد؟
  • زمین‌های خیابان حکمت اصفهان چه زمانی تحویل داده می‌شود؟ + فیلم
  • چرا بارورسازی ابرها بحث برانگیز است و چگونه انجام می‌شود؟
  • کشف نشانه‌ای تازه در مریخ برای اثبات وجود موجودات فضایی
  • انعکاس به موقع رسانه‌ها در پاسخ سخت ایران به اسراییل