Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: باید به فکر تولید بیشتر و انبوه‌سازی واکسن ایرانی کرونا باشیم؛ چرا که ایران علاوه بر تأمین واکسن کرونای داخلی توان صادرات این محصول به کشورهای منطقه را داراست.

دکتر یحیی ابراهیمی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماع شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اظهار کرد: امروز استکبار جهانی، رژیم صهیونیستی و کشورهای هم‌پیمان با آن‌ها هیچ‌گاه نمی‌خواهند پیشرفت ایران را ببینند و نخواهند گذاشت ما هم به‌جایی برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: درمجموع ما باید به سمت بومی کردن تمامی تکنولوژی‌ها و علوم روز حرکت کنیم؛ چراکه تمامی دانشمندان، محققان، پژوهشگران و پزشکان ما از دشمنان کمتر نیستند.


عضو گروه بهداشت و درمان مجلس با اشاره به توان بالای محققان و پژوهشگران ایرانی در دستیابی به واکسن کرونا، خاطرنشان کرد: محققان ما در همان روزهای نخست شیوع کرونا به علم تولید واکسن این ویروس دست پیدا کردند، اما این پژوهش‌ها به زیرساخت نیاز دارد که باید دولت به این پژوهشکده‌ها کمک کند تا بتوانند خدمات ارزنده‌ای را به مردم اعطا کنند.


وی با مهم توصیف کردن تولید واکسن ایرانی کرونا، افزود: خوشبختانه ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و برخی مؤسسات دیگر نیز به موضوع تولید واکسن ایرانی کرونا ورود پیدا کردند و این حرکتی بود که به دنیا نشان داد که ایران در حوزه علم هر ایده‌ای رامی تواند اجرایی کند.


این نماینده مجلس با انتقاد از عدم‌حمایت مسئولان از محققان کشور، تصریح کرد: مسئولان دولتی باید از توان محققان حمایت کنند، متأسفانه چند سال است که واکسن آنفولانزا وارد می‌کنیم، اگر همان روزهای نخست به فکر ساخت این واکسن در کشور بودیم مانند واکسن کزاز، واکسن  عقرب‌گزیدگی و ... که تولید داخلی هستند، می‌توانستیم واکسن آنفولانزا را تولید کنیم اما حمایت نکردند.


ابراهیمی با تأکید بر تلاش برای تولید انبوه واکسن ایرانی کرونا، عنوان کرد: اگر برای تمامی مردم در دوره یک‌ساله نیازمند تزریق دو نوبت واکسن ایرانی کرونا باشیم، حدود 165میلیون دُز واکسن در یک سال نیاز داریم و ازآنجایی‌که کشورهای تولیدکننده واکسن کرونا را به ایران نمی‌فروشند و مشکلات انتقال ارز وجود دارد، باید به فکر تولید بیشتر و انبوه‌سازی واکسن ایرانی کرونا باشیم که حرکت‌های مطلوبی دراین‌باره صورت گرفته که نشان از آن دارد با تلاش‌های انقلابی می‌توان در مسیر توسعه قرار گرفت.


وی با اشاره به تلاش برای صادرات واکسن ایرانی کرونا، تصریح کرد: ما در مسئله تولید و توزیع واکسن ایرانی کرونا علاوه بر تأمین نیاز کشور می‌توانیم شاهد صادرات واکسن کرونا به دیگر کشورها باشیم.


انتهای پیام/ا

منبع: دانا

کلیدواژه: واکسن ایرانی کرونا واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۱۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف

علی ابراهیمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: مرغداران کشور در راستای سیاست وزارت جهاد، جوجه ریزی را افزایش دادند که در نتیجه افزایش تولید موجب شد تا ماه های پرمصرف را بدون تنش پشت سر بگذرانیم.

به گفته او، علی رغم سرمایه گذاری بالا، مرغداران هیچ نفعی نبردند و همچنان در حال زیان هستند که با استمرار این روند تولید دچار مشکل خواهد شد.

ابراهیمی ادامه داد: با توجه به آنکه جریان تولید با هدف نمی توان عوض کرد، لذا برنامه ریزی باید به سمت صادرات باشد. کمااینکه اکنون مجوز صادرات ۵ هزارتن مرغ گرفته شده است که امیدواریم روند صادرات تسریع شود تا بازار به تعادل برسد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه امکان جمع آوری کل مرغ مازاد توسط پشتیبانی وجود ندارد، افزود: با وجود آنکه مرغ های جمع آوری شده از سوی پشتیبانی امور دام در مقطعی باید به بازار عرضه شود، از این رو صادرات مستمر موثرترین راهکار برای پایداری تولید مرغ محسوب می شود و از طرفی گام برداشتن به سمت کشورهای منطقه و خارج از منطقه علاوه بر فعال کردن ظرفیت تولید، ارزآوری هم در بردارد.

او با بیان اینکه پتانسیل صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزارتن مرغ وجود دارد، افزود: بنابر سیاست وزارت جهاد سالانه حداقل ۲۰۰ هزارتن مرغ می توان به بازارهای هدف صادر کرد.

ابراهیمی درباره آخرین وضعیت جوجه ریزی ها گفت: بنابر آمار در فروردین ماه حدود ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفت و تا ۱۰ اردیبهشت هم که تخم مرغ ها خوابانده می شود، نمی توان پیش بینی دقیقی داشت.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: در حال حاضر قیمت تمام شده مرغ زنده برای مرغداران بالای ۶۵ هزارتومان است که براین اساس تولیدکنندگان بیش از ۱۰ هزارتومان در فروش متضرر هستند، درحالیکه قیمت مرغ آماده به طبخ کاهش چندانی نداشته است که در این میان سودی هم عاید مصرف کننده نمی شود‌.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟
  • صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف