Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس شورای حوزه‌های علمیه استان تهران در بخشی از این پیام، ضمن تبریک به رهبر فرزانه انقلاب، و رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) محمد مخبر، وزیر بهداشت و درمان، و دانشمندان مؤمن و انقلابی‌ای که این اتفاق ارزشمند علمی را رقم زده اند، تاکید کرده است: این فتح و فیروزی فخرآور، بیهودگی تحریم‌های ضدانسانی و جائرانه جبهه جبار و جنایت‌پیشه‌ی غرب غدار را برای چندمین بار به منصه اثبات نشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن پیام آیت الله رشاد به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر محمد مخبر (مازال موفقاً)

رئیس محترم ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (قدّه)

خبر غرورانگیز موفقیت آن نهاد مبارک، در تولید واکسن ایرانی را دریافت کردم. این کامیابی درخور مباهات را، به رهبر فرزانه‌ی انقلاب اسلامی (دام ظلَّه الوارف) که هادی و حامی اصلی این جهاد پیروز هستند، و به جناب مستطاب عالی، و وزیر دلسوز بهداشت و درمان جناب آقای دکتر سعید نمکی، و همه‌ی دست‌اندرکاران و همکارانتان، به ویژه دانشمندان مؤمن و انقلابی‌ای که با مدیریت و روحیه‌ی جهادی این اتفاق بزرگ را رقم زدید، از عمق جان و صمیم دل تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

این تلاش علمی موفق، «اعتماد به نفس ملی» را در عموم مردم، «روحیه‌ی مدیریت جهادی» را در نهادهای کشور، و «باور به پیشرفت علمی بومی» را در پژوهشگران و دانشمندان دین‌باور و انقلابی ارتقا بخشید.

این فتح و فیروزی فخرآور، بیهودگی تحریم‌های ضدانسانی و جائرانه‌ی جبهه‌ی جبار و جنایت‌پیشه‌ی غرب غدار را برای چندمین بار به منصه‌ی اثبات نشاند.

این کمترین، ضمن تقدیر از همه دست‌اندرکاران این جهاد علمی، و از باب قدرشناسی عملی، با کمال اطمینان، آمادگی خود، و همه‌ی مسؤولان، مدیران، مدرسان و طلاب حوزه‌ی عریق و عظیم تهران را برای تزریق واکسن ملی اعلام می‌داریم.

امید می‌رود دولت محترم و مبادی امور نیز، با پشتیبانی جدی و مؤثر از این موفقیت، و تسهیل دسترسی مردم و اقشار حائز اولویت درمانی به این محصول، کشور را از واردات واکسن‌های مشکوک و اهدایی! بیگانگان بی‌نیاز سازند.

علی‌اکبر رشاد
۱۱/ ۱۰/ ۱۳۹۹

کد خبر 5109620

منبع: مهر

کلیدواژه: آیت الله رشاد ویروس کرونا پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی قاسم سلیمانی معرفی کتاب رادیو مقاومت ترجمه انتشارات سروش پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی انتشارات سوره مهر سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تجدید چاپ تازه های نشر موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران انقلاب اسلامی ایران نقد کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۳۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، میلیاردها سال طول می‌کشد تا الماس‌های طبیعی در نتیجه فشار لایه‌های زمین و دمای شدید در اعماق زمین شکل بگیرند. فرم‌های مصنوعی را می‌توان خیلی سریع‌تر تولید کرد؛ با این وجود برای این کار نیز دست‌کم باید چند هفته منتظر ماند.

دانشمندان به تازگی روش جدیدی را برای ساخت الماس کشف کردند که در چهارچوب آن، ترکیبی از فلزات مایع می‌تواند یک الماس مصنوعی را در عرض چند دقیقه بدون نیاز به فشاری عظیم تولید کند.

البته برای این کار، هنوز به یک دمای بالای ۱۰۲۵ درجه سانتیگراد نیاز است تا یک قطعه الماس در ۱۵۰ دقیقه تشکیل شود. این معادل فشاری است که ما در سطح دریا احساس می‌کنیم و ده‌ها هزار بار کمتر از فشاری است که معمولاً برای تولید الماس نیاز است.

تیم سازنده این الماس جدید، پژوهشگران موسسه علوم پایه در کره جنوبی هستند که امیدوارند با این شیوه بتوانند انقلابی در تولید الماس‌های مصنوعی ایجاد کنند.

تکنیک حل کردن کربن در فلز مایع برای ساخت الماس کاملاً جدید نیست و جنرال الکتریک نیم قرن پیش فرآیندی مشابه را با استفاده از سولفید آهن مذاب به جهان معرفی کرد؛ اما برای این کار نیز نیاز به ایجاد فشاری معادل ۵-۶ گیگا پاسکال و یک «دانه» الماس است تا کربن به آن بچسبد.

پژوهشگران این تیم در مقاله‌ای درباره روش جدید نوشتند: «ما روشی برای تولید الماس در فشار ۱ اتمسفر و در دمای متوسط، با استفاده از آلیاژ فلزهای مایع کشف کردیم.»

آنها در این روش از مخلوط دقیقی از فلزات مایع گالیم، آهن، نیکل و سیلیکون استفاده کردند و یک سیستم خلاء در داخل یک محفظه گرافیتی ساختند تا فلز را در حالی که در معرض ترکیبی از متان و هیدروژن قرار می‌گرفت، به سرعت گرم و سپس خنک کنند.

این کار باعث شد تا اتم‌های کربن متان در سراسر فلز ذوب شده پخش شوند و به عنوان دانه الماس عمل کنند. 

تنها پس از ۱۵ دقیقه، قطعات کوچکی از کریستال‌های الماس از فلز مایع جدا و نمایان شدند و پس از گذشت مدت دو ساعت و نیم نیز یک لایه پیوسته الماس شکل گرفت.

تحقیقات درباره این فرآیند هنوز در مراحل اولیه است؛ با این وجود اعضای تیم تحقیق معتقدند که این روش پتانسیل زیادی دارد و می‌توان به کمک آن، فلزات مایع دیگری را برای رسیدن به نتیجه مشابه یا حتی بهتر ترکیب کرد.

شیوه‌ای که در حال حاضر برای تولید اکثر الماس‌های مصنوعی استفاده می‌شود، چندین روز طول می‌کشد و به فشار بسیار بیشتری نیاز دارد.

اگر این تکنیک بتواند همچنان توسعه یابد، فرایند ساخت الماس بسیار سریع‌تر و بسیار آسان‌تر خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فیلم| دیمه، چشمه‌ای که زاینده رود را زندگی می‌بخشد
  • رسالت معلمان ارتقای علمی و معنوی دانش آموزان است
  • چگونه دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند
  • با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • علم گرفتار سانسور و تبعیض رسانه‌ای/ وقتی اسمی از دانشمندان آسیایی و آفریقایی به میان نمی‌آید
  • تحریم نوعی جنگ است | با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!