Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد مهدی زاهدی گفت: به منظور پیشبرد اهداف پژوهشکده تحقیقات راهبردی جنوبشرق ایران باید ارتباط تنگاتنگ با سیستم اجرایی در منطقه داشته باشیم؛ چرا که باید بدانیم چالش ها و مشکلات چیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ عصر امروز مراسم گرامیداشت سالگرد شهادت سپهبد شهید سلیمانی و آغاز به کار پژوهشکده تحقیقات راهبردی جنوبشرق ایران در محل دانشگاه باهنر کرمان با حضور مسئولان ارشد استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یاسر برخورداری با بیان اینکه آغاز به کار این پژوهشکده تحقیقاتی این نتیجه را نشان می دهد که به یک تغییر مناسب در فرآبند سیاست گذاری دست پیدا کرده ایم، گفت: این پژوهشکده با محوریت نظام مسائل استان های جنوب شرق کشور شکل گرفته است.

معاون پژوهشی پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ظرفیت بسیار بزرگ ایران و وجود نخبگان نقش آفرین در کشورمان بیان کرد: پنج گروه علمی اعم از آب، کشاورزی، حمل و نقل، گردشگری و ... به عنوان سرفصل در استان های جنوبشرق کشور مطرح شده است که می تواند هم افزایی را در بین استان ها ایجاد کند.

وی با تأکید بر حضور فعالین اقتصادی در پیشبرد راهبردهای پژوهشکده تحقیقات راهبردی جنوبشرق ایران تصریح کرد: اتفاق کالبدی افتتاح پژوهشکده است و اتفاق محتوایی تغییر در فرآیند و سبک سیاست گذاری است که با این رویکرد، ما می توانیم به روستاهای دور افتاده نیز ورود پیدا کنیم.

محمد مهدی زاهدی با اشاره به حضور سردار محسن رضایی در آغاز به کار پژوهشکده تحقیقات راهبردی جنوبشرق ایران گفت: ایشان از ذخائر انقلاب هستند و برای سردار رضایی توفیقات بیشتری را خواهانیم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه زمانی که از واژه راهبردی استفاده می شود، باید با احتیاط برخورد کنیم، ابراز کرد: همگان باید در جهت بیانیه گام دوم انقلاب حرکت کنیم.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این مهم را باید بدانیم که درهم آمیختگی بین مسائل داخل کشور و دنیا وجود دارد، اظهار کرد: از سال 2011 انقلاب صنعتی نسل چهارم بر اساس دنیا مجازی و الکترونیک ایجاد شده و اکثر کارهای دنیا بر اساس پلتفرم ها شکل گرفته است.

وی ادامه داد: به منظور پیشبرد اهداف پژوهشکده تحقیقات راهبردی جنوبشرق ایران باید ارتباط تنگاتنگ با سیستم اجرایی در منطقه داشته باشیم؛ چرا که باید بدانیم چالش ها و مشکلات چیست.

زاهدی با تأکید بر کمک مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی و مرکز استراتژیک ریاست جمهوری در این راستا خاطر نشان کرد: بیانیه گام دوم انقلاب باید هدف نهایی و غایی باشد و در راستای پیشبرد اهداف پژوهشکده تحقیقات راهبردی جنوبشرق ایران باید به صورت چند سناریویی عمل کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۴۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه هابل برای اولین بار با یک ماهواره ارتباط بلوتوثی برقرار می‌کند

اغلب ماهواره‌ها از فرکانس‌های رادیویی به‌منظور ارتباطات خود بهره می‌برند؛ اما شرکت هابل نتورک به‌تازگی اعلام کرده است که از فناوری بلوتوث برای برقراری ارتباط مستقیم با یک ماهواره کمک گرفته است. این برای اولین‌بار در تاریخ است که اتصال بلوتوث با یک ماهواره داخل مدار انجام می‌گیرد و می‌تواند نویدبخش کاربرد‌های متعدد در آینده نزدیک باشد.

برقراری اتصال بلوتوث ماهواره‌ای چه اهمیتی دارد؟

شرکت هابل نتورک در ماه گذشته اقدام به ارسال دو ماهواره به مدار زمین از طریق ماموریت مشترک Transporter ۱۰ اسپیس ایکس کرد و از آن زمان تاکنون، با موفقیت توانسته سیگنال‌های مبتنی بر تراشه ۳.۵ میلی‌متری بلوتوث را از فاصله ۶۰۰ کیلومتری سطح زمین، دریافت نماید. این شرکت ادعا دارد که طیف کاربرد‌های متصور برای اتصال بلوتوث ماهواره‌ای، بسیار وسیع است که از میان آنها می‌توان به خدمات لجستیک، پایش دام‌ها در مراتع، قلاده‌های هوشمند برای حیوانات خانگی، پایش وضعیت خاک در نقاط مختلف، ردیابی قطعات خودرو و حتی مراقبت بهتر و دقیق‌تر از کودکان اشاره کرد.

پایش مستمر موقعیت مکانی، به‌خصوص در مناطق دور افتاده یکی از اصلی‌ترین کاربرد‌های اتصال بلوتوث ماهواره‌ای است که می‌تواند برای صنایع مختلف، مفید واقع شود. پس از ارسال تمامی ماهواره‌های مورد نیاز به مدار زمین، کاربران با استفاده از دستگاه‌های فعلی و تنها با نصب یک فریمور می‌توانند از اتصال بلوتوث با ماهواره‌ها بهره‌مند شوند. گسترش دستگاه‌های متصل به شبکه و اینترنت اشیاء باعث شده است تا نیاز برای راه‌حلی بهینه با مصرف انرژی پایین جهت موقعیت‌یابی ایجاد شود. هابل نتورک امید دارد تا با ارائه خدمات آتی خود، بتواند خلاء موجود در این زمینه را از بین ببرد و نگرانی سایر شرکت‌ها در به‌کارگیری فناوری‌های نوین را برطرف سازد.

شرکت هابل نتورک در سال ۲۰۲۱ توسط الکس هارو، بنیان‌گذار Life۳۶۰ و بن وایلد، موسس Lotera تاسیس شد. البته در کنار این دو نفر، یک مهندس هوافضا به‌نام جان کیم در شکل‌گیری شرکت نقش مستقیم داشته است و یکی از هم‌بنیان‌گذاران به‌شمار می‌رود. الکس هارو اشاره دارد که ایده اتصال بلوتوث ماهواره‌ای در ابتدا بسیار دور از ذهن به نظر می‌رسید؛ مخصوصاً با توجه به اینکه حتی دستگاه‌های نزدیک به‌هم نیز در برقراری چنین اتصالی گاهاً با مشکل مواجه می‌شوند. این شرکت در ادامه توانست با نوآوری و توسعه نرم‌افزاری مخصوص برای برقراری اتصال بلوتوث با فواصل طولانی از طریق تراشه‌های رایج فعلی، قسمت عمده‌ای از چالش پیش‌روی خود را پشت‌سر بگذارند.

هابل نتورک جهت فراهم‌سازی بستر سخت‌افزاری مناسب برای اتصال بلوتوث ماهواره‌ای هم اقدام به طراحی آنتن خاصی کرد که امکان نصب آن روی ماهواره‌های کوچک وجود دارد. عملکرد آن تقریباً مشابه با ذره‌بین است و می‌تواند با تقویت سیگنال، ارتباط ماهواره‌ای با تراشه بلوتوث دستگاه‌های رایج را ممکن سازد. همچنین تیم توسعه اقدام به رفع موانع مرتبط با پدیده دوپلر کردند که موجب تداخلات فرکانسی می‌شد و بیشتر در دستگاه‌هایی با سرعت حرکت بالا رخ می‌دهد.

شرکت گفته شده درنظر دارد تا از طریق ماموریت Transporter ۱۱ اسپیس ایکس، اقدام به ارسال سومین ماهواره خود به مدار زمین نماید و ماهواره چهارم را هم کمی بعد به فضا بفرستد. این چهار ماهواره می‌توانند اتصال بلوتوث ماهواره‌ای به‌شکل محدودی را فراهم سازند؛ اگرچه کاربران نسخه آزمایشی از همین الان هم می‌توانند چنین اتصالی را تجربه کنند. هدف نهایی هابل نتورک، ارسال ۳۲ ماهواره تا اوایل سال ۲۰۲۶ است و می‌توانند ۲ الی ۳ ساعت اتصال در روز را ممکن کنند.

منبع: دیجیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • ۴ نفر در ارتباط با پرونده گم‌شدن دختر کلاله‌ای دستگیر شدند
  • برقراری نخستین ارتباط بلوتوثی با فضا/ مقرون به‌صرفه و کارآمد
  • اولین ارتباط بلوتوثی فضایی برقرار شد
  • برقراری اولین ارتباط بلوتوثی با زمین
  • ارتباط بلوتوثی شبکه هابل با یک ماهواره برای اولین بار
  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران
  • شبکه هابل برای اولین بار با یک ماهواره ارتباط بلوتوثی برقرار می‌کند
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • برگزاری جلسه کمیسیون راهبردی شورای اجرایی فناوری اطلاعات