Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا، عبدالحمید روزی‌طلب روز یکشنبه در نشست خبری آنلاین نمایشگاه ایران ایتکس مدعی شد: این  نخستین نمایشگاه مجازی درحوزه کسب و کارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات است که با شبیه سازی سه بعدی فضاهای مختلف، امکان ارائه محصولات و خدمات بر بستر فضای مجازی را برای شرکت ها و سازمان ها فراهم می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نمایشگاه ایران ایتکس با همکاری دانشگاه صنعتی شریف، معاونت فناوری ریاست جمهوری، سازمان فناوری اطلاعات و مرکز تحقیقات مخابرات برگزار می‌شود و در حوزه شناسایی افراد و استارتاپ های توانمند حوزه ICT و برقراری ارتباط آن ها با مجموعه های مرتبط فعال شده است.

وی گفت: شرکت ها همواره برای جذب نیرو و سرمایه انسانی با مشکل دستمزدهای بالای متخصصان روبرو بودند که این نمایشگاه کمک خواهد کرد با جذب افراد مستعد و آموزش های فشرده، دستمزدها کمتر شده و خروجی و بازده کارافزایش خواهد یافت.

روزی طلب در ادامه به مزایای نمایشگاه مجازی نسبت به نمایشگاه های حضوری اشاره کرد و گفت: در شکلتهران مجازی  محدودیت زمان و مکان نداریم و به صورت ۲۴ ساعته امکان بازدید برای علاقمندان وجود خواهد داشت.

وی امکان برگزاری کارگاه های اختصاصی داخل غرفه ها، صرفه جویی در رفت و آمد بازدید کنندگان ،کاهش هزینه های چاپ و تبلیغات و به تبع آن کمک به محیط زیست ، کاهش هزینه های غرفه سازی ، پذیرایی و هدایای تبلیغاتی را از جمله مزایای این نمایشگاه مجازی دانست.

مسوول برگزاری نمایشگاه ایران ایتکس در ادامه گفت: امسال امکان آنالیز دقیق و کامل بازدید کنندگان وجود دارد و شرکت ها می توانند به راحتی از میان بازدیدکنندگان نیروی انسانی مورد نیاز خود را جذب کنند و در مقابل امکان مذاکره مستقیم بازدیدکنندگان با مدیران شرکت ها نیز فراهم شده است.

 ۴ بخش اصلی نمایشگاه و نحوه عملکرد شرکت‌ها

روزی طلب خاطر نشان کرد: این نمایشگاه شامل ۴ بخش اصلی است که در بخش اول که سالن اصلی نمایشگاه است، امکان بازدید از غرفه‌های سازمان‌ها، شرکت‌ها و مجموعه‌های مختلف به‌صورت مجازی وجود دارد. بازدید از این سالن برای عموم آزاد است.

وی گفت: اما بخش دوم سالن استارت‌آپ‌ها و محل برگزاری رویداد استارت‌آپ تلنت است. در این سالن که به صورت یک ساختمان در شهر نمایشگاهی ایران ایتکس قرار دارد، در مرحله اول استارت‌آپ‌ها به ارائه محصولات و خدمات خود پرداخته و امکان برگزاری جلسات خصوصی با افراد مختلف را خواهند داشت. همچنین رویداد استارتاپ تلنت startup talent در این سالن برگزار خواهد شد.

روزی طلب ادامه داد:  در این رویداد هر کدام از استارت‌آپ‌ها پس از ثبت نام در سامانه و ارائه اولیه از محصولات خود، مورد بررسی مقدماتی قرار خواهند گرفت و پس از تایید ثبت نام و براساس برنامه زمانبدی، در روز برگزاری رویداد ۱۰ دقیقه به ارائه عمومی محصولات و خدمات خود می‌پردازند. سپس کمیته داوری رویداد که شامل سرمایه‌گذاران و افراد برجسته در این حوزه هستند به استارت‌آپ‌ها نمره داده و برترین‌ها انخاب می‌شوند. استارت‌آپ‌های برتر علاوه بر دریافت جوایز نقدی امکان جذب سرمایه گذار را خواهند داشت.

مسوول برگزاری نمایشگاه ایتکس افزود: سالن کارگاه‌ها بخش کارگاه‌های آموزشی و نشست‌های تخصصی نمایشگاه ایران ایتکس است که در آن شرکت‌های حاضر در نمایشگاه می‌توانند با هماهنگی تیم برگزارکننده کارگاه‌های آموزشی عمومی برگزار کنند
وی در ادامه گفت: همچنین قرار است هشتمین رویداد ITWeekend که هفت دوره آن از سال‌ ۱۳۹۵ تا کنون برگزار شده، باتوجه به شیوع کرونا، به صورت آنلاین و در کنار نمایشگاه ایران ایتکس برگزار شود.

مدیر گروه دانشگاه شریف ICT (فناوری اطلاعات)گفت: ITWeekend رویدادی است که در آن افراد سرشناس در حوزه فناوری اطلاعات تجربیات خود را در قالب سخنرانی‌های کوتاه با مخاطبان به اشتراک می‌گذارند.

وی افزود: در حاشیه این نمایشگاه، کارگاه های آموزشی مختلف، جشنواره فناوری اطلاعات و مسابقات استعدادیابی استارتاپ ها، بازی های سه بعدی به صورت مجازی برگزار می شود و در هر روز نمایشگاه دو سخنرانی تخصصی ، دو استارتاپ و یک کارگاه آموزشی برای بازدید کنندگان خواهیم داشت.

روزی طلب زمان افتتاحیه این نمایشگاه را تاریخ ۲۵ بهمن سال جاری دانست و افزود: علاقمندان به این حوزه تا تاریخ ۵ اسفند ماه به صورت ۲۴ ساعته امکان بازدید از نمایشگاه را خواهند داشت.

برچسب‌ها کسب و کارهای اینترنتی دانشگاه صنعتی شریف بهبود فضای کسب و کار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کسب و کارهای اینترنتی دانشگاه صنعتی شریف بهبود فضای کسب و کار کسب و کارهای اینترنتی دانشگاه صنعتی شریف بهبود فضای کسب و کار اخبار کنکور فناوری اطلاعات استارت آپ ها کارگاه ها روزی طلب شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۵۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پهپاد‌ انتحاری ایرانی ، ابزار کارآمد روسیه در جنگ اوکراین

به گزارش صدای ایران از یورونیوز، سرگرد ایلیا یولاش سخنگوی نیروی هوایی اوکراین می‌گوید نمی‌تواند روزی را بدون صدای پهپاد‌های «انتحاری» ایرانی  به یاد بیاورد.

به گفته وی از ماه اوت سال ۲۰۲۲ سربازان اوکراینی که با روسیه می‌جنگند مجبور شده‌اند با هواپیما‌های بدون سرنشین ایرانی معروف به «شاهد» مبارزه کنند؛ پهپاد‌هایی که به هنگام اصابت «همه چیز را نابود می‌کنند.»

آقای یولاش به یورونیوز می‌گوید: «اگر یک پهپاد شاهد به ساختمانی قدیمی و پر از آدم برخورد کند، آن را کاملاً ویران خواهد کرد.»

پهپاد‌های شاهد در حمله اخیر ایران به خاک اسرائیل نیز مورد استفاده قرار گرفتند. ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین، در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشته بود: «صدای پهپاد‌های شاهد، این ابزار‌های وحشت، در آسمان خاورمیانه و اروپا یکسان است».

او اضافه کرد: «این صدا باید به عنوان زنگ خطری برای جهان آزاد باشد و نشان دهد که تنها اتحاد و عزم ما می‌تواند جان انسان‌ها را نجات دهد و از گسترش وحشت در سراسر جهان جلوگیری کند.»



پهپاد شاهد چیست؟

پهپاد‌های شاهد، هواپیما‌های بدون سرنشین یکبار مصرف، دوربرد و دارای مهمات هستند. تا زمانی که اپراتور این پهپاد‌ها هدفی را برای منفجر کردن انتخاب کند، آنها می‌توانند در اطراف یک منطقه چرخ بزنند.

مقامات رسمی اوکراین می‌گویند چند نوع پهپاد شاهد وجود دارد که توسط روسیه در اوکراین استفاده می‌شود. از این مدل‌ها می‌توان به شاهد ۱۳۶ و شاهد ۱۳۱ اشاره کرد که پیشتر توسط ایران ساخته شده‌اند.

با این حال گفته می‌شود روس‌ها نام مدل جدید این پهپاد را به دلیل استفاده در اوکراین به «Geran-۲» تغییر داده‌اند، هرچند مشخص نیست تعداد آنها چقدر است.

جان هاردی، معاون بخش روسیه بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها، می‌گوید: «پهپاد‌های شاهد ۱۳۶ با سر جنگی ۴۰ کیلوگرمی برای روسیه جهت تخریب زیرساخت‌های حیاتی و دفاع هوایی اوکراین ارزان و مفید بوده‌اند.»

آقای هاردی می‌گوید قیمت ارزان به این معنی است که روس‌ها احتمالاً ۵۰ هزار دلار برای هر عدد از آنها می‌پردازند. این در شرایطی است که یک گزارش نیویورک تایمز به نقل از کارشناسان، قیمت آنها را تنها ۲۰ هزار دلار برآورد کرده است.

اولین حمله در کی‌یف با این پهپاد‌ها در ماه اوت ۲۰۲۲، چهار کشته برجا گذاشت و از آن زمان تا کنون سربازان اوکراینی در خط مقدم با شاهد‌ها درگیر بوده‌اند.

در یک گزارش اطلاعاتی ایالات متحده در اواسط سال ۲۰۲۲ آمده است: «پس از ته کشیدن شدید ذخایر مهمات هدایت دقیق روسیه در ماه‌های آغازین جنگ، ایران پهپاد‌هایی را برای پشتیبانی از مسکو جهت حمله به اوکراین در اختیار این کشور قرار داد.»

ایلیا یولاش می‌گوید روس‌ها به صورت گروهی از پهپاد‌ها استفاده می‌کنند و آنها را در جهات مختلف به کار می‌گیرند تا سیستم دفاع هوایی اوکراین را «خسته کنند». وی اضافه کرد: «آن‌ها همچنین ممکن است پنج روز از این پهپاد استفاده کنند و [در]روز ششم، نوع دیگری از پهپاد را پرتاب کنند.»

یوری ایهنات، که پیش از این در نیروی هوایی اوکراین خدمت کرده است، به رسانه ایندیپندنت کیف می‌گوید که پهپاد‌های شاهد معمولاً در امتداد بستر رودخانه‌ها و جاده‌ها حمله می‌کنند، زیرا برای رادار ضدهوایی اوکراین دشوارتر است که پهپاد‌ها را بر فراز آب تشخیص دهد و ردیابی کند. همینطور صدای پهپاد‌ها با صدای عبور خودرو‌ها خنثی می‌شود و به همین خاطر جاده‌ها مسیری بهتر برای آنها محسوب می‌شوند.

اوکراین به مرور زمان رادار‌های مختلفی را برای ردیابی نحوه عبور پهپاد‌ها از حریم هوایی خود به خدمت گرفته و با استقرار یک «واحد آتش سیار» از لیزر و استینگر برای سرنگونی پهپاد‌ها استفاده می‌کند.



آقای یولاش با بیان اینکه امروزه تقریباً تمام پهپاد‌های پرتاب‌شده به وسیله روسیه توسط ارتش اوکراین منهدم می‌شوند، می‌گوید از آنجایی که پهپاد‌ها بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتر در ساعت سرعت دارند ردیابی آن «بسیار ساده‌تر» از سایر سلاح‌ها است.

آقای هاردی می‌گوید پهپاد شاهد «مهمترین» کمکی است که ایران به ارتش روسیه کرده است، چرا که آنها توانسته‌اند خسارت عمده‌ای به اوکراین وارد کنند.

ایران ارسال یا ساخت پهپاد برای روسیه برای «جنگ علیه اوکراین» را تکذیب کرده است، با این حال آمریکا و اتحادیه اروپا شرکت‌های ایرانی سازنده پهپاد را تحریم کرده‌اند و می‌گویند که این کشور هواپیما‌های بدون سرنشین به روسیه داده است.

اورزولا فن‌د‌رلاین، رئیس کمیسیون اروپا، سال گذشته در بیانیه‌ای گفته بود «سپاه پاسداران ایران پهپاد‌های شاهد را برای حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی در اوکراین در اختیار روسیه گذاشته است.»

آقای هاردی می‌گوید که به طور کلی رابطه تهران و مسکو پس از تهاجم تمام‌عیار روسیه و با روی آوردن روسیه به ایران برای دریافت سایر کمک‌های نظامی عمیق‌تر هم شده است.

وی اضافه می‌کند در ابتدا ایران قطعات هواپیما‌های بدون سرنشین را به روسیه می‌فرستاد تا در آنجا مونتاژ شده و در خط مقدم مستقر شوند. اکنون، اما گزارش‌هایی وجود دارد که نشان می‌دهد ایران به روسیه کمک کرده تا کارخانه‌های خود را توسعه داده و پهپاد‌ها را به صورت محلی بسازد.

یک گزارش روزنامه واشنگتن پست در ماه اوت ۲۰۲۳ نشان داد که هدف روسیه تولید ۶ هزار پهپاد در داخل مرز‌های این کشور تا سال ۲۰۲۵ است. امری که به لطف یک «معامله تسلیحاتی میلیارد دلاری» با تهران قابل انجام خواهد بود.

دیگر خبرها

  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌ کشورهای اکو برگزار می‌شود 
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌های کشور‌های اکو برگزار می‌شود
  • بانک سامان میزبان صادرکنندگان در نمایشگاه اکسپو ایران
  • معرفی نیروی مستعدجویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران هلث
  • بازدید جمعی از معاونین و مدیران شرکت توزیع نیروی برق استان فارس از واحد‌های مختلف شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی 
  • معرفی نیروی مستعد جویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران‌هلث‌
  • نخستین نمایشگاه کار استان همدان برگزار می‌شود
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • پهپاد‌ انتحاری ایرانی ، ابزار کارآمد روسیه در جنگ اوکراین