Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی (ایسکانیوز)، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود از اختراع «شناور کنترل کننده فاکتورهای شیمیایی و حیاتی آب برای ماهی ها» توسط دانشجوی این دانشگاه خبر داد.
دکتر سید احمد ابوالقاسمی فر با بیان اینکه این اختراع توسط آقای مقداد ابراهیم زاده شرمه دانشجوی مقطع دکتری علوم سیاسی و روابط بین الملل این واحد دانشگاهی  و عضو انجمن مخترعین کشور  به ثبت رسیده و توسط سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به ثبت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بیان نحوه کار کرد این دستگاه گفت: "این دستگاه از هوش مصنوعی بهره گیری می کند و با کمک سنسور تعبیه شده روی دستگاه اطلاعات مورد نظر را دریافت کرده و سپس با استفاده از منطق فازی و اکسپرت سیستم ها تصمیم گیری توسط دستگاه انجام می شود."

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در خصوص کاربردهای این دستگاه اظهار کرد: "این اختراع یک سیستم هوشمند برای کنترل پارامترها محسوب می شود و دستگاهی است که هم در حوزه کشاورزی و هم در صنعت و همچنین برای کنترل شرایط محیطی اتاق بیمار در بیمارستان ها کاربرد دارد."

ابوالقاسمی فر در خصوص نحوه عملکرد و توضیح بیشتر کاربردهای این دستگاه ابراز کرد: "شناور کنترل کننده فاکتورهای حیاتی یک دستگاه هوشمند می باشد که با استفاده از سنسورهای تشخیص پارامترهای محیطی، اطلاعات محیطی را دریافت و با استفاده از هوش مصنوعی تصمیم گیری های لازم را به صورت دستور انجام می دهد. در این اختراع از یک منطق فازی برای تصمیم گیری استفاده شده است. اولین کاربرد این دستگاه در یک شناور بدون سرنشین برای صنعت شیلات بوده است. همچنین، این دستگاه حلقه گمشده بسیاری از صنایع کشاورزی است که به کنترل پیوسته وابسته هستند که می تواند دقت، کیفیت و بهره وری را به میزان چشمگیری افزایش دهد."

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در خصوص دیگر اختراعات این دانشجو گفت: " اختراع دوم ابراهیم زاده شناور خودکار بدون سرنشین است که برای سازمان بنادر و دریانوردی کاربرد دارد و قابلیت عکس برداری و گرفتن فیلم تا ۳۰۰ متر زیر آب و ارسال همزمان به ساحل را دارد و سومین اختراع این جوان موفق که مراحل پایانی خود را پشت سر می‌گذارد و سال آینده از آن رونمایی خواهد شد، سوند غیر تهاجمی خودکار برای شستوی جانبازان و معلولان است که به دلیل عدم توان حرکتی دچار زخم بستر شده اند."

وی در پایان با بیان اینکه مقداد ابراهیم زاده هم اکنون دانشجوی ترم اول مقطع دکتری رشته علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود است تأکید کرد: "این دانشجوی موفق علاوه بر این دارای مدرک مهندسی تکنولوژی نرم افزار نیز است، تاکنون پیشنهادهایی از چند کشور خارجی برای فروش امتیاز تولید اختراعاتش داشته اما قصد دارد اختراعاتش را با استفاده توان شرکت‌های داخلی به تولید انبوه در بازار برساند.

انتهای پیام /
 

حمید انصاری کد خبر: 1086685 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۱۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سیدجواد جعفری، مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در نشست منطقه‌ای برنامه‌ریزی چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در مشهد با تأکید بر نگاه آسمانی به این جشنواره اظهار کرد: کاری که برای اهل‌بیت انجام می‌گیرد باید نگاه آسمانی داشته باشد. تقوا زمینه گشایش، بالندگی و رشد است؛ بنابراین نمی‌شود گفت به دلیل اینکه پول و امکانات نداریم کار فرهنگی انجام ندهیم. اگر کار برای خدا و اهل‌بیت باشد گشایش‌ها و برکات حاصل خواهد شد.

وی افزود: ماه‌های مبارک رجب و شعبان ذاتاً ماه‌های با برکتی بوده به فرمایش مقام معظم رهبری ماه‌های رجب و شعبان بهار معنویت است. صرف‌نظر از عظمت این ماه‌ها، میلاد برگزیدگان الهی نیز در این ماه‌ها قرار گرفته؛ بنابراین ماه رجب و شعبان برای برگزاری جشنواره امامت و مهدویت به‌صورت هوشمندانه انتخاب شده است.

مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: میلاد امام زمان چهار پیام دارد. نخست اینکه امام زمان داعیه بوده؛ یعنی دعوت‌کننده به خدا، دوم توجه به امام زمان ایجاد امید به آینده است یعنی باور داشته باشیم که این خورشید روزی طلوع خواهد کرد، سوم باید بدانیم که منتظر و مترصد هستیم و انتظار یعنی حرکت نه سکون و ایستایی و چهارم اینکه این انتظار به عمل ما بستگی دارد.

جعفری عنوان کرد: تاکنون سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت به دست با کفایت استادان و کارکنان برگزار شده و در آستانه ورود به چهارمین دوره قرار داریم؛ بنابراین آنچه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در چهارمین دوره این جشنواره از ما انتظار دارد اولاً جامعه هدف این دوره از جشنواره با ۱۵۰ هزار نفر تحت پوشش قرار گرفته و دوم شعار امسال زیارت جامعه کبیره باشد یعنی همه فعالیت‌های جشنواره حول محور و مفاهیم زیارت جامعه کبیره قرار گیرد.

وی تأکید کرد: امسال در کنار شورای سیاست‌گذاری جشنواره‌ها، کمیته‌های تخصصی با حضور علمای حوزه علمیه و استادان گروه معارف تشکیل شود تا مفاهیم زیارت جامعه کبیره را بازآفرینی کنند و به دست شعرا و گروه‌های سرود بسپارند. همچنین از شعرا بخواهیم درباره زیارت جامعه کبیره شعر تولید کرده تا این اشعار تبدیل به نجوای مردم بشود.

جشنواره امامت و مهدویت، شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی نیز با بیان اینکه سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت بر اساس سند تحول و توسعه دانشگاه آزاد با موفقیت پشت سر گذاشته شد،‌ گفت: دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دو اتفاق را به‌عنوان شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد به‌خوبی تبیین کرده‌اند. جریان امامت و مهدویت و مسئله تقریب مذاهب.

احمد ناطق گلستان بیان کرد: جشنواره امامت و مهدویت همه ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان در اتمسفر فضای فرهنگی در کل کشور توسط دانشگاه آزاد اجرا می‌شود که این کار ویژه و نو در کشور بوده و مورد تحسین داخل و خارج کشور قرار گرفته، پس معلوم می‌شود خلأ جدی در این حوزه داشتیم. در آسیب‌شناسی تربیتی تشیع، رویکرد شادی و سرور اهل‌بیت نگاهی بوده که دانشگاه آزاد در این زمینه داشته است.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر تقریب مذاهب را داریم که یکی از حوزه‌های جدی در دانشگاه آزاد بوده که توسط قریب به ۳۰ دفتر تقریب مذاهب در کشور با نگاه تقریبی و وحدتی صورت می‌گیرد و به فرمایش دکتر طهرانچی این دو اتفاق در کنار هم جریان اسلام را به معنای واقعی نشان می‌دهند و یک اتفاق میمون و مبارک است.

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی مطرح کرد: به جشنواره امامت و مهدویت به‌عنوان کار فرهنگی فاخر نگاه کنیم و به آن ملزم باشیم. برکتی که انجام این برنامه‌های فاخر فرهنگی به همراه دارد می‌تواند چشمه‌های ویژه‌ای را برای دانشگاه در زمینه‌های اقتصادی باز کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آزادی بیان در غرب کذب محض است
  • نصب یک هزار و ۹۲۶ کنتور هوشمند برق در شاهرود
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • بابل قهرمان مسابقات بدمینتون منطقه ۳ دانشگاه آزاد شد
  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی
  • تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس
  • فیلم و عکس | تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین
  • عملیات کنترل آفت در ۵۰۰ هکتار از تاغزارهای شاهرود آغاز شد
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مهمان «بی واسطه» شد +فیلم