Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، شرکت هوافضای سوئدی ساب روز دوشنبه اعلام کرد که ابوظبی سفارش خرید دو فروند هواپیمای گلوبال آی دیگر به ارزشی بالغ بر یک میلیارد دلار را به این شرکت ارائه کرده است.

طبق داده‌های شرکت ساب، این هواپیمای مجهز به سیستم‌های کنترل و هشدار اولیه هوابرد یک جت بمب افکن گلوبال ۶۰۰۰ بیزنس اصلاح شده با یک رادار دور برد و سایر سیستم‌های نظارتی الحاقی است و اینکه این هواپیما علیه حمله‌های الکترونیک مسلح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رادار هشدار اولیه هوابرد این هواپیما علاوه بر هواپیماها، موشک‌های بالستیک در حال پرتاب را در فاصله ۴۵۰ کیلومتری ردیابی کند.

مدیرعامل شرکت ساب در یک اطلاعیه خبری با ابراز اینکه از «اعتماد دوباره امارات به این شرکت مفتخر است» گفت که این نشان می‌دهد شرکت ساب همچنان بر لبه فناوری پیشرفته قرار دارد.

گفتنی است که امارات متحده عربی پیش تر در سال ۲۰۱۵ نیز سه فروند هواپیمای جاسوسی گلوبال آی را از شرکت ساب خریداری کرد که دومین فروند از این هواپیما در آوریل ۲۰۲۰ به امارات تحویل داده شد.

شرکت ساب همچنین پیش بینی کرد که این قرارداد جدید خرید هواپیما تا سال ۲۰۲۵ نهایی شود.

لازم به ذکر است که «جو بایدن» رئیس جمهور جدید آمریکا وعده داده است که به حمایت واشنگتن از ائتلاف سعودی در جنگ ویرانگر یمن پایان دهد و از این رو، اعضای این ائتلاف نظامی از جمله عربستان سعودی و امارات در رقابتی سخت تلاش می‌کنند که تا پیش از مراسم تحلیف بایدن در بیستم ژانویه خریدهای تسلیحاتی خود را تکمیل کنند.

کد خبر 5115247

منبع: مهر

کلیدواژه: امارات متحده عربی ائتلاف سعودی جو بایدن ایالات متحده امریکا جنگ 2015 یمن تسلیحات نظامی ایالات متحده امریکا قاسم سلیمانی عراق ایران رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ فلسطین عربستان سعودی لبنان روسیه ویروس کرونا انگلیس افغانستان جو بایدن شرکت ساب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۶۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر علیپور مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران در نشست خبری در نمایشگاه ایران اکسپو گفت: کنسرسیوم کشتی‌سازی داخلی با حضور سه شرکت بزرگ ایرانی با هدف اینکه نیازمندی‌های صنعت دریایی کشور را تأمین کند ایجاد شد. این کنسرسیوم با تجمیع نیازها و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و توان اعضا می‌تواند اقدامات گسترده‌ای را انجام دهد.

مدیرعامل شرکت صدرا، فاز اول را در همکاری تمامی دستگاه‌ها و متخصصان دانش‌بنیان و دانشگاه‌های دریایی برای تأمین نیازهای داخلی در مسیر تحقق جهش تولید عنوان کرد و گفت: فاز دوم این برنامه به بانک‌ها و مؤسسات مالی با کارفرمایان برای تجمیع منابع است. ضمن اینکه تجمیع فناوری نیز همواره مدنظر ما در تمامی مراحل کمک به تولید و تأمین نیازهای تجهیزاتی داخل در کنار واردات نیازها است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون قرارداد ۴ کشتی با ظرفیت‌های سه هزار و ۵۰۰ تنی و ۵ هزار تنی با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران منعقد شده که دو فروند به صورت «روروشیپ» و دو فروند مربوط به حمل کالاهای عمومی است که تا پایان سال دو فروند تحویل کشتیرانی می‌شود و دو فروند دیگر که فرایند مهندسی آن در حال طی‌شدن است.

علیپور خاطرنشان کرد: همچنین قرارداد ساخت ۵ فروند کشتی کشور با ظرفیت‌های ۴۰ تا ۷۰ هزار تن را با یک هلدینگ امضا شد و این ۵ کشتی در سبک‌های نفتکش، فله بر و کانتینر بر است.

وی در ادامه گفت: ما قانونی داریم که حداکثر استفاده از توان داخل است بر همین اساس مجاز نیستیم که تجهیزاتی که در داخل تولید می‌شود را از خارج تأمین کنیم؛ بنابراین تمام تلاش ما این است که شرکت‌های دانش بنیان و صنعت را فعال کنیم. البته بیشتر تجهیزات چه سیستم رانش چه سیستم ناوبری و مخابراتی در داخل کشور ساخته می‌شود و در تلاش هستیم که از ظرفیت‌های بخش غیرنظامی استفاده کنیم.

علیپور گفت: هلدینگ دریایی خاتم از مجموعه موسساتی تشکیل شده که کارهای مختلفی انجام می‌دهند. در بخش عمرانی ساخت اسکله‌ها، موج‌شکن‌ها، لایروب‌ها و خدمات لایروبی انجام می‌دهند که البته صدرا بخش کشتی سازی و فراساحلی را انجام می‌دهد.

کد خبر 6091409 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • فرود آمدن هواپیمای اسرائیلی در ریاض
  • یک هواپیمای اسرائیلی در ریاض فرود آمد
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی / تلویزیون اسرائیل: احتمالا این مقامات برای گفت‌و‌گو درباره عادی‌سازی روابط رفته باشند
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی | ماموریت صهیونیست ها در سفر به عربستان چیست؟
  • افزودن ۲ فروند بالگرد به ناوگان هوایی همدان
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • اضافه شدن ۲ بالگرد به ناوگان امدادی و آموزشی همدان
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان