Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نشست رونمایی از کتاب «درگاه این خانه بوسیدنی است» به قلم زینب عرفانیان که به خاطرات حاجیه خانم فروغ منهی، مادر شهیدان خالقی پور می‌پردازد، پنجشنبه شب در مجتمع فرهنگی سرچشمه برگزار شد.
در این نشست که با حضور حجت الاسلام قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، حاج حسین یکتا، سیداحمد عبودتیان مدیرعامل بنیاد خاتم الاوصیا، خانم فروغ منهی و زینب عرفانیان برگزار شد، حسین یکتا گفت: من به این جلسه آمده‌ام که متبرک بشوم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاجیه خانم خالقی پور به همان اعتبار که شهدا ستاره‌های آسمان ملت‌اند، در زمره معدود انسان‌هایی هستند که نور چشم جامعه محسوب می‌شوند.
وی گفت: در بسیاری مواقع، افراد ایثارگری هستند که بر گردن ما دِین دارند اما گاهی اوقات افرادی هستند که بر گردن ما دیون کثیری دارند. مادر شهیدان خالقی پور از آن جهت که سه فرزند شهید را تربیت کرد و نیز سختی حضور همسر در جبهه‌های نبرد در بوسنی و لبنان را کشید و پس از آن نیز منزلشان به روی هر گروهی گشوده بود در دسته همین افراد قلیلی هستند که نه یک دِین بلکه دیونی بر گردن ما دارند.
راوی کتاب گفت: به نظرم زحمتی که نویسنده کتاب درگاه این خانه بوسیدنی است انجام داده است باید امتداد داشته باشد و بخش اتفاقاتی که در منزل شهیدان خالقی پور و با علمداری مادر شهیدان صورت گرفت و مربوط به بعد از شهادت فرزندان بود نیز نوشته بشود.
وی گفت: دیونی که انسان‌های بزرگی نظیر مادر شهیدان خالقی پور بر عهده ما دارند از جنس دیون عالَم والاست و به سادگی قابل جبران نیست لذا نشست‌هایی از این دست صرفاً در زمره ادای احترام قلمداد می‌شوند.
در ادامه این نشست، زینب عرفانیان گفت: خدا را شاکرم که در ابتدای مسیر نویسندگی، پایم به بیت الشهدا گشوده شد و توفیق نگارش کتاب رسول مولتان برایم حاصل شد. پس از کتاب مربع‌های قرمز، به مدفن‌الشهدای خالقی‌پور هدایت شدم. مدفن الشهدای خالقی‌پور عالَمی است جدای از عالَمی که ما می‌بینیم و در آن شناوریم.
نویسنده کتاب درگاه این خانه بوسیدنی است با بیان مضمون کتاب، گفت: این کتاب روایتی است از زندگی کوتاه برادرانم داوود، رسول و علیرضا که تکرار نشدنی‌ترین روزهایم را در خانه پدری‌شان و کنار مادرشان برایم رقم خورد. بیان مادر شهیدان خالقی پور همانطور که خودشان متذکرند بدین صورت است که ایشان راحت تعریف می‌کنند و مخاطبان نیز راحت می‌شنوند.
حاجیه خانم منهی، مادر شهیدان خالقی پور در ادامه این نشست گفت: زبان بنده اَلکن بود و هر چه در کتاب به رشته تحریر درآمده است زحماتی است که خانم عرفانیان کشیدند. هنگامی که فرزندانم شهید شدند و بنا بود با پدرشان که به تازگی از صحنه‌های نبرد بازگشته بود مواجه بشوم، همواره از حضرت حق با تضرع درخواست می‌کردم که به اندازه چند لحظه از صبر حضرت زینب (س) به بنده عطی کند تا آشوب‌های درونم را در ظاهر متجلی نکنم.
مادر شهیدان خالقی‌پور گفت: هنگامی که در زندگی بین دو فرد، انسجام و محبت برقرار باشد، به تحقیق فرزندان سالمی در آن خانواده تربیت می‌شوند و گذشت و ایثار برای یکدیگر و برای ارزش‌های مقدس، مرارت‌های زندگی را با صبر قابل تحمل خواهد کرد.
وی گفت: ثبات قدمی که جوانان انقلابی ما در دوران کنونی دارند متکی و حاصلِ ثبات روحی است که در سال‌های دفاع مقدس رقم خورد. از پسرانی که خداوند به بنده عطا کرد، سه فرزندم به شهادت رسیدند و اکنون تنها یک فرزندم در قید حیات است و خدا را شاکرم که در همان مسیر متعالی برادران و پدر شهیدش پیش می‌رود.
در انتهای این نشست ضمن قرائت اشعاری از سوی ولی الله کلامی زنجانی در مدح اهل بیت عصمت و طهارت و شهدای دفاع مقدس، از کتاب درگاه این خانه بوسیدنی است رونمایی به عمل آمد.

کد خبر 5117328 مصطفی وثوق کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: انتشارات شهید کاظمی شهیدان خالقی پور حسین یکتا حجت الاسلام محمد قمی قاسم سلیمانی معرفی کتاب اولین سالگرد شهادت حاج قاسم نمایشگاه مجازی کتاب ترجمه جشنواره صنعت چاپ انتشارات سروش رادیو گفتگو انتشارات علمی و فرهنگی سازمان سمت تازه های نشر شورای نظارت بر اسباب بازی موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران عراق مادر شهیدان خالقی پور شهیدان خالقی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۶۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ماست/ مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش آموزان

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین تاریخی در مراسم اختتامیه رویداد روایت دختران ایران گفت: رسانه‌های دشمن همواره به دنبال ایجاد یاس، ناامیدی و ترس در دل مردم ایران هستند؛ شاید برای برخی از افراد عجیب باشد، اما در حوادث یک ماه اخیر و به دنبال شرارت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، برخی از دانش آموزان اعلام کردند که در مدرسه با فضای ترس مواجه بودیم؛ آن‌ها به شدت ترسیده بودند که نکند اسرائیل حمله کند و جنگ بشود؛ حتی تعدادی از دانش‌آموزان هم به مدرسه نیامده بودند.

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد و هر کس که در ایران زندگی می‌کند را مایوس و ناامید کند.

وی با اشاره به حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ گفت: کسانی بودند که ناشی از تلاش دشمن در رسانه‌ها، به کف خیابان آمدند و جان خود را از دست دادند. این‌ها نتیجه تلاش‌های دشمن در تشویش و گمراهی اذهان عمومی است. امروز در حالی که همه کشور‌ها از اقتدار ایران می‌گویند و دفاع ایران را مشروع می‌دانند؛ رسانه‌های دشمن کاری کرده بودند که در محیط مدرسه دانش آموزان از پاسخ اسرائیل می‌ترسیدند.

تاریخی با بیان اینکه آینده نوجوانان و جوانان ما به شدت مورد حمله ناجوانمردانه قرار گرفته است؛ گفت: اگر لطف الهی نبود؛ ممکن بود ما هم مورد حمله رسانه‌های دشمن قرار بگیریم؛ فکر ما آشفته شود و یا به خیابان‌ها برویم؛ برای جلوگیری از این حوادث ما نیازمند تبیین اهداف و برنامه برای مردم هستیم؛ تبیین هم نیاز به کمک و روایت کردن دارد.

گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاورد‌هایی رسیدیم

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: ما باید در جایی که امکان رو در رو شدن با دانش‌آموزان را داشته باشیم روایتگری کنیم. جایی که می‌توانیم با او به تبادل نظر و گفتگو بپردازیم؛ حتما این کار را بکنیم و این فرصت را غنیمت بشماریم. شاید نتوانیم در فضای مجازی به خوبی دشمن عمل کنیم، اما مدرسه جایی است که در دست ماست. جایی که می‌توانیم به صورت هنرمندانه با مخاطبان نوجوان خود ارتباط برقرار کنیم. مدرسه یکی از جدی‌ترین فرصت‌های ماست که می‌تواند تعیین کننده باشد.

وی با اشاره به اینکه گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاورد‌هایی رسیدیم؛ افزود: اسرائیل از ابتدای طوفان الاقصی تاکید می‌کند همه کاره ایران است؛ آمریکا و اروپا دائما بر قدرت ایران تاکید کردند؛ اما باز هم کسانی هستند که قدرت دفاعی و نظامی ایران را دست کم می‌گیرند؛ این ندیدن قدرت داخلی آفتی بوده که صد‌ها سال است در ایران وجود داشته است. دشمن هم بر این نقطه ضعف تمرکز دارد.

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان خاطر نشان کرد: دشمن دائماً به فکر این است که از تفرقه‌های بین ما استفاده کند؛ و ما باید هشیار باشیم و بهانه‌های واهی برای تفرقه افکنی را به دشمن ندهیم.

دیگر خبرها

  • غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم
  • کاپیتان مس: آرامش نویدکیا عامل نتایج ماست
  • درگذشت مادر شهیدان محمدرضایی در شهر زاینده رود
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ماست/ مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش آموزان
  • پذیرایی خادم الشهدای هرمزگان از زائران در چایخانه حرم مطهر رضوی + تصاویر
  • پیام مدیر حوزه علمیه یزد در پی درگذشت والده شهیدان نیرنگ (حق شناس)
  • وعده صادق الهام‌بخش بودن خون شهیدان مقاومت را در به میدان آمدن دانشجویان ده‌ها دانشگاه آمریکا و اروپا می‌بینیم
  • کری پدیده جوان رئال: لیگ قهرمانان مال ماست!
  • تفال به حافظ شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ خیال روی تو در هر طریق همره ماست...
  • تالار شهیدان فلاح نژاد کرج ایمن سازی می‌شود