Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@00:58:11 GMT

سقفی که برای دانش‌آموزان ایلامی مستحکم شد

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۲۸۴۳۴

سقفی که برای دانش‌آموزان ایلامی مستحکم شد

به گزارش ایرنا، ارایه این آموزش‌ها زمانی امکان‌پذیر است که زیرساخت‌های لازم در فضایی مناسب برای دانش‌آموزان فراهم شود تا در مکانی امن بتوانند آموزش‌های تحصیلی و در کنار آن تربیتی را دریافت کنند.

مهمترین ابزار لازم برای ارایه این آموزش‌ها، فضاهای آموزشی استاندارد و مناسب است که دولت‌ها باید در نقاط مختلف کشور برای مردم احداث کرده تا دانش‌آموزان بدون هیچگونه تبعیضی بتوانند تحصیل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احداث و توسعه مدارس تنها ملاک نیست بلکه باید این فضاها دارای استانداردهای لازم آموزشی باشند تا دانش‌آموزان در فضایی مطلوب تحصیل داشته باشند.

چینش درست کلاس‌ها با مساحت مناسب، داشتن محوطه مناسب برای ورزش و زنگ تفریح، سرویس‌های مناسب بهداشتی و حتی رنگ‌آمیزی فضای مدرسه در تحصیل دانش‌آموزان بسیار مهم است.

با توجه به اینکه تعداد زیادی از مدارس این استان غیراستاندارد بوده و مقابل حوادث طبیعی نظیر زلزله آسیب‌پذیر بودند با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، توسعه فضاهای آموزشی در کنار سایر خدمات اجرایی برای مردم استان ایلام در دستور کار قرار گرفت.

اگرچه هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب وضعیت فضاهای آموزشی استان فاصله وجود دارد اما ساخت ۱۷۵ فضای آموزشی جدید استاندارد در مناطق مختلف استان ایلام و در کنار آن تجهیزات گسترده ای که برای مدارس استان ایجاد شده است را می توان سقف آموزش دولت تدبیر و امید برای دانش آموزان این استان دانست.

مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ایلام در این خصوص به خبرنگار ایرنا افزود: در نخستین سال فعالیت دولت تدبیر و امید در این استان در سال ۹۲ در مجموع ۱۲ فضای آموزشی در قالب ۶۸ کلاس درس با ۱۱ هزار و ۴۹ متر مربع زیربنا در این استان احداث شد که این روند تاکنون سیر صعودی داشته است.

نصرت الله رحیمی تعداد مدارس احداث شده در سال جاری در استان را ۴۰ فضا عنوان کرد و گفت: این مدارس با ۱۵۱ کلاس درس در مجموع ۳۱ هزار و ۴۸ مترمربع مساحت دارند.

به گفته وی، در مجموع از سال ۹۲ تاکنون ۱۷۵ فضای آموزشی با ۶۶۶ کلاس درس و زیربنای ۱۱۳ هزار و  ۳۷۵ مترمربع در این استان احداث شده که روند رشد قابل توجهی نسبت به دولت قبل داشته است.

وی همچنین به اعتبار مدرسه سازی این استان در سال ۹۲ و سال جاری اشاره کرد و گفت: در سال ۹۲ اعتبار احداث مدارس در این استان ۸۶ میلیارد و ۵۴۰ میلیون ریال بود که این رقم در سال جاری به ۶۷۳ میلیارد و ۲۴۳ میلیون ریال افزایش یافته است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ایلام بیان کرد: در مجموع از سال ۹۲ تاکنون یک هزار و ۵۵۸ میلیارد و ۸۴۴ میلیون ریال برای ساخت و ساز مدارس جدید در این استان هزینه شده است.

وی همچنین به افزایش میزان مشارکت افراد خیر و نیکوکار در ساخت مدارس در این استان اشاره کرد و گفت: در طول سال های ۹۲ تا کنون ۷۹۰ میلیارد از سوی افراد خیر برای ساخت و ساز مدارس و توسعه فضاهای آموزشی این استان جذب شده است.

رحیمی همچنین میزان اعتبار هزینه شده از سال ۹۲ تا کنون برای تجهیز مدارس استان را ۱۸۷ میلیارد و ۶۱ میلیون ریال عنوان کرد.

وی اظهار کرد: اقدامات انجام گرفته برای توسعه و تجهیز مدارس این استان در دولت تدبیر و امید بسیار چشمگیر و محسوس بوده و موجب تحول گسترده در وضعیت فضاهای آموزشی این استان شده است.

استان ایلام یک هزار و ۲۰۰ فضای آموزشی، ۱۰۰هزار دانش آموز دارد.

برچسب‌ها مدارس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور استان ایلام دولت تدبیر و امید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور استان ایلام مدارس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور استان ایلام دولت تدبیر و امید اخبار کنکور توسعه و تجهیز مدارس دولت تدبیر و امید فضاهای آموزشی میلیون ریال فضای آموزشی دانش آموزان استان ایلام سال ۹۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۸۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طراحی سوالات امتحانات نهایی ارزشیابی از یادگیری مورد توجه است به طوری که دانش‌آموزان از حفظیات دور باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محسن زارعی، معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار داشت: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

وی یادآور شد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یکباره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم. این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تاثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

زارعی یادآور شد: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • طرح نوآورانه و متفاوت در یک مرکز آموزشی قم
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است