Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: به همت خیرین سلامت بالغ بر یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان تجهیزات پزشکی شامل ونتیلاتور پرتابل، تب سنج لیزری و دستگاه پالس اکسی خریداری شده است.

عطاالله حیدری در گفت و گو با ایسنا، در خصوص اقدامات و عملکرد معاونت غذا و داروی استان از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا کنون، اظهار کرد: در راستای مقابله با بیماری کرونا، ۴۱۴ مورد بازرسی از سطح داروخانه‌ها صورت گرفته است که از این تعداد ۹۷ مورد بازرسی از شرکت های توزیع و پخش تجهیزات پزشکی و ۲۵۰ مورد سهمیه‌های اقلام تجهیزات پزشکی از سازمان غذا و دارو پیگیری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به برگزاری پنج جلسه آموزشی در خصوص پیشگیری از کرونا گریزی زد و گفت: تاکنون در ۱۵ برنامه تلویزیونی و در ۲ برنامه رادیویی صدا و سیما جهت تشریح اقدامات این معاونت و ذکر تجهیزات و اقلام دارویی و پزشکی شرکت کرده‌ایم.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: تاکنون ۴۷۶ مورد بازرسی از کارخانجات مواد غذایی و بهداشتی در استان صورت گرفته است. 

وی با اشاره به برگزاری ۲۸ مورد از جلسات درون بخشی این معاونت افزود: تاکنون ۱۸ مورد از مطالب آموزشی در گروه های اینترنتی ارسال شده است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از تغییر کاربری چهار کارخانه برای تولید مواد ضد عفونی کننده در مدت زمان یاد شده خبر داد و گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۵ مورد پروانه مجوز برای کارگاه‌های تولید ماسک صادر شده است.

دکتر حیدری با اشاره به  پیگیری خرید ۲۹۹ هزار و ۹۳۰ لیتر الکل و تحویل به شرکت تولید کننده مواد ضد عفونی کننده دست، ادامه داد: ۴۳ هزار و ۸۵۴ لیتر مواد ضدعفونی کننده ۱۰۰ سی سی در سطح استان توزیع شده است.

وی تصریح کرد: تاکنون ۲۷ هزار و ۴۰۱ لیتر مواد ضدعفونی کننده ۲۵۰ سی سی و ۱۲ هزارو ۷۳۴ لیتر مواد ضد عفونی کننده ۴۰۰ سی سی در سطح استان توزیع شده است.

طبق اظهارات این مقام مسئول، ۳۴۳ هزار و ۵۱۵ لیتر ۴۵۰ سی سی، ۳ میلیون و ۶۴۰ هزار لیتر ۵۰۰ سی سی، ۱۵ هزار و ۵۹۰ لیتر مواد ضد عفونی کننده ۶۰۰ سی سی و ۸۲۵ لیتر مواد ضدعفونی کننده ۴ لیتری در سطح استان توزیع شده است.

 حیدری در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: مبلغی بالغ بر ۵۳۰ میلیون ریال از سوی خیرین برای تأمین داروی بیماران کرونایی اهدا شده است.

وی با اشاره به خرید تجهیزات پزشکی به ارزش یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از طریق خیرین و تحویل به معاونت درمان اضافه کرد: این اقلام  شامل ۱۰ دستگاه  ونتیلاتور پرتابل، ۱۹ دستگاه تب سنج لیزی، ۱۱۲ دستگاه پالس اکسی متر و ۵۰  تخت تاشو بیمارستان صحرایی است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه تعداد ۱۱ هزار و ۹۰۰ مورد اقلام محافظتی همچون ماسک و دستکش از محل خیرین خریداری شده است، افزود: ۶ مورد کارتریج هموپرفیوژن به ارزش ۵۸۰ میلیون ریال توسط خیرین خریداری و به بیمارستان توحید تحویل داده شد.

 حیدری با اشاره به  بررسی ۱۳۵ مورد از مواد ضد عفونی کننده موجود در سطح عرضه توسط آزمایشگاه معاونت غذا و دارو، اظهار کرد: برابر درخواست مراکز درمانی اقلام حفاظتی برای بیمارستان‌ها تأمین و توزیع شده است.

وی از تهیه ۲ میلیون عدد انواع ماسک N۹۵ و ۳ لایه برای مراکز درمانی و ۲ میلیون عدد برای داروخانه های استان خبر داد و گفت: تهیه دستکش از انواع مختلف جهت مراکز درمانی، معاونت بهداشتی و ماسک سه لایه برای بهداری سپاه از دیگر اقدامات این حوزه است.

 حیدری در پایان از تهیه و توزیع ماسک، دستکش و شیلد جهت معاونت آموزشی و دانشکده ها و اهدای ماسک به کلینیک ویژه خبر داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو استانی اجتماعی مواد ضد عفونی کننده تجهیزات پزشکی توزیع شده لیتر مواد ضد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۶۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، امین‌رضا خالقیان دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ در برنامه مثبت آموزش شبکه آموزش سیما گفت: نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با رویکرد توجه به شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت، اردیبهشت امسال و با محوریت پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

وی افزود: تاکنون بیش از ۶۵۰ شرکت داخلی و خارجی برای حضور در این نمایشگاه ثبت نام کرده‌اند که رشد حدود ۳۰ درصدی داشته است. برگزاری رویدادهای جانبی در این نمایشگاه از جمله رونمایی از دستاوردهای جدید حوزه سلامت و برگزاری جلسات گفتگوی دولت و بخش خصوصی از جمله دلایل اقبال شرکت‌ها برای حضور در این نمایشگاه است.

خالقیان در خصوص حضور شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه هم گفت: تاکنون ۵۰ شرکت خارجی برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده‌اند. همچنین حضور هیأت‌های مختلف خارجی علاوه بر آشنایی آنان با دستاوردهای شرکت‌های ایرانی، تسهیل کننده صادرات تجهیزات پزشکی نیز خواهد بود که این موضوع به ارزآوری این شرکت‌ها کمک خواهد کرد.

وی افزود: در دو دهه گذشته با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و فناور توانسته‌ایم از یک کشور واردکننده تجهیزات پزشکی، به صادرکننده این تجهیزات تبدیل شویم، به نحوی که در حال حاضر تجهیزات پزشکی ساخت ایران علاوه بر تأمین نیاز داخلی، به کشورهای مختلف آسیایی، اروپایی و آمریکای جنوبی صادر می‌شود.

دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با اشاره به تولید تجهیزات الکترونیک پزشکی، تجهیزات خاص اتاق عمل و وسایل بخش‌های نگهداری ویژه توسط شرکت‌های دانش بنیان گفت: در دوران همه گیری کرونا، تجهیزات پزشکی مورد نیاز از جمله ضدعفونی کننده ها و دستگاه‌های تنفسی مانند ونتیلاتور توسط فناوران ایرانی ساخته شد و نیاز داخل کشور را تأمین کرد.

وی افزود: تجهیزات پزشکی ارتباط مستقیمی با سلامت مردم دارند و تجهیزات پزشکی ایرانی با کیفیت بالایی تولید می‌شوند. این موضوع، ایجاد بازارهای صادراتی را تسهیل کرده است؛ به گونه‌ای که بخش قابل توجهی از بیمارستان‌های ترکیه با تجهیزات ایرانی تجهیز شده است.

خالقیان در خصوص چالش‌های شرکت‌های دانش بنیان در حوزه سلامت گفت: جهت دهی حمایت‌های دولتی خصوصاً در موضوع ارز برای واردات مواد اولیه، تعدد تشکل‌های حوزه سلامت و مشکلات تعرفه گذاری از جمله چالش‌های حوزه سلامت است که باید با همکاری دولت و بخش خصوصی، این چالش‌ها مرتفع گردد.

وی در پایان گفت: بخش قابل توجهی از شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس در حوزه سلامت اعم از دارو و تجهیزات پزشکی فعالیت دارند و بر همین اساس، محوریت برگزاری نمایشگاه ایران هلث از سال ۱۴۰۳ به مدت سه دوره به پارک فناوری پردیس به عنوان بزرگ‌ترین مرکز تجمع شرکت‌های حوزه سلامت اعطا شده است.

بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی، ۲۹ اردیبهشت الی ۱ خرداد ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 6090607 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟+بخشنامه
  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • نکات مهم قبل از انتخاب و خرید بهترین باربیکیوها
  • اختصاص ۷۵ میلیاردتومان برای خرید تجهیزات مدارس لرستان
  • خرید تجهیزات پزشکی برای بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان
  • اعطای سیاست‌های تأمین تجهیزات پزشکی در نیمه دوم سال