Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علیررضا خواجوی روز چهارشنبه در نشست با مسئولان جهاد کشاورزی خلخال افزود: این مراکز در راستای تحقق برنامه‌های جهش تولید و ارتقای کمی و کیفی محصولات کشاورزی استان ایجاد می‌شوند.

او بیان کرد: هم‌اکنون سه مرکز خدمات کشاورزی غیردولتی در شهرستان اردبیل ، سه مرکز در شهرستان پارس‌آباد و ۶ مرکز نیز در دیگر شهرستان‌های این استان راه‌اندازی شده و مشغول فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تعداد قابل توجه فارغ‌التحصیلان رشته کشاورزی در مناطق مختلف استان اردبیل اظهارکرد: در هر یک از مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی دست‌کم ۱۰ نفر تحصیل کرده رشته کشاورزی بکار گرفته می‌شود.

خواجوی ارائه مطالب تکراری و تاریخ مصرف گذشته در دوره‌های آموزشی برای بهره‌برداران کشاورزی را از جمله آفت‌های بخش ترویج جهاد کشاورزی اعلام کرد و افزود: ارائه مطلب تکراری موجب کاهش رغبت حضور کشاورزان در این دوره‌ها شده است.

او رویکرد جدید اداره ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل را ارتقای بهره‌وری و بهره‌گیری از توان کارشناسان ناظر در مزارع ، واحدهای تولیدی، صنعتی و نیمه‌صنعتی، بخش‌های اشتغال و کارآفرینی متعدد ذکر کرو

او تشریح کرد: در سایه فعالیت چنین مجموعه‌هایی در چهار دهه اخیر کشور ما به سمت ارتقای بهره‌وری و افزایش توان خوداتکایی در اقتصاد کشاورزی حرکت کرده است. 

رئیس اداره ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل همچنین بازنگری در حوزه اشتغال کشاورزی را ضروری دانست و افزود: محوری‌ترین بخش توسعه استان بخش کشاورزی است و با بهره‌گیری از توان  مهندسان کشاورزی در رشته‌های مختلف می‌توان در کنار  بخش دولتی از توان بخش خصوصی برای ایجاد تحول جدی این حوزه استفاده کرد.

خواجوی گفت: در حالی که تلاش دولت برای کوچک کردن بدنه و واگذاری بخش مهمی از امور به  مردم از طریق استفاده از ظرفیت تشکل‌های مردمی همچون سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی است، برخی مقاومت‌ها در مقابل این مهم، مشکل سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی و درگیری متقاضیان اجرای طرح‌های  اقتصادی در این بخش را بیشتر می‌کند.

او با بیان اینکه برای راه‌اندازی نمایندگی ایستگاه تحقیقات گردو در خلخال تلاش می‌شود، ترویج کشت و پرورش گیاهان دارویی در خلخال را از جمله برنامه‌های اوویت‌دار این اداره ذکر کرد و افزود: ترغیب کشاورزان به کشت گیاهانی همچون زعفران،گل محمدی،زرشک ضمن افزایش بهره‌وری محصول امکان استفاده از اراضی شیب‌دار و دیم را در این شهرستان فراهم می‌کند.

برچسب‌ها خلخال کشاورزی استان اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خلخال کشاورزی استان اردبیل خلخال کشاورزی استان اردبیل اخبار کنکور کشاورزی استان جهاد کشاورزی استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۶۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آن ها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آن ها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و سبب آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، بیشتر مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آن ها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص، گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آن ها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و داروهای آن ها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • مراکز دندانپزشکی دولتی در کشور افزایش می‌یابد
  • وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی