Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: چون عربستان از مواضع قبلی خود عدول کرده است و قطر در عین حال که با ایران ارتباط دارد با عربستان هم ارتباط برقرار کرده از این موضوع باید استقبال کنیم و آن را به فال نیک بگیریم چرا که اصلاً به زیان ما نیست.

حسن بهشتی پور کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت و گو با قدس آنلاین درخصوص افزایش همکاری بین کشورهای منطقه و ارتباط قطر با عربستان سعودی به ما گفت: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که ایران کشور بزرگ و با امکانات وسیعی است لذا سیاست ایران نباید اینگونه باشد که از تعارض بین کشورهای همسایه به نفع خود استفاده کند برعکس منافع ایران در همکاری بین کشورهای همسایه با یکدیگر و با ایران باید تعریف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درخصوص برخی تحلیل هایی که ارتباط قطر و عربستان را به نفع ما نمی داند خاطر نشان کرد: کسانی که مدعی هستند به دلیل ارتباط قطر با سعودی‌ها ما متضرر می شویم کسانی هستند که دامنه نگاه آنها به همان 170 میلیون دلاری است که از بابت استفاده قطر از آسمان ایران عاید ما می شود به این دلیل که قطر مجبور به استفاده از آسمان ایران بود، بنابراین از این به بعد کشور قطر اجبار استفاده از آسمان ایران را ندارد و ما این درآمد را از دست می‌دهیم، این نوع نگاه به روابط بین کشورها کوتاه بینی است که چنین درآمدهایی را اصل قرار می دهند.

کارشناس مسائل بین الملل دراین باره خاطر نشان کرد: در حالی که روابط بین همسایگان و توسعه روز به روز روابط اصل و مقدمه هر نوع پیشرفتی در منطقه است. بی شک هر چه بین کشورهای همسایه تقابل و دشمنی بیشتر شود به نفع سیاست‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی است و از آن به نفع خود بهره برداری می کنند، بنابراین نزدیک شدن قطر به عربستان سعودی نه تنها منافع ملی ما را تهدید نمی‌کند بلکه با نگاه افزایش همکاری‌های منطقه‌ای می‌تواند به قطع  و کاهش نفوذ آمریکا و اسرائیل کمک کند و بهانه را از آنها برای مداخله بیشتر در منطقه بگیرد.

حسن بهشتی پور دراین باره توضیح داد: اگر قطر روابط خود را با ایران قطع کرده بود به دلیل اینکه با عربستان روابط خوبی داشته باشد شاید به زیان ایران بود اما نه تنها روابط قطع نشده بلکه روابط ایران و قطر به صورت گسترده ادامه خواهد داشت، بنابراین این عربستان بوده که در برابر خواسته ناحق خود کوتاه آمده است.

وی دراین باره توضیح داد: اتفاقا کوتاه آمدن عربستان را باید به فال نیک گرفت و از آن استقبال کرد به این موضوع نباید از این منظر نگاه کرد که عربستان جبهه علیه ایران را تقویت می‌کند اتفاقاً چون عربستان از مواضع قبلی خود عدول کرده است و قطر در عین حال که با ایران ارتباط دارد با عربستان هم ارتباط برقرار کرده از این موضوع باید استقبال کنیم و آن را به فال نیک بگیریم چرا که  اصلا به زیان ما نیست.

کارشناس مسائل بین‌الملل در پایان توضیح داد: قطعا ما باید دید بلندتر و عمیق‌تری داشته باشیم چرا که تأمین منافع ما در حفظ صلح و ثبات در منطقه است. اگر در منطقه جنگی صورت بگیرد کل منطقه دچار ضرر و زیان می شوند بنابراین به مسائل باید اینگونه نگاه کنیم که هر چه قدر همسایه های ما با هم روابط نزدیکی داشته باشند بهتر است و بهانه کمتری به دست آمریکا و اسرائیل می‌دهند ما باید این موضوع را به فال نیک بگیریم شاید این موضوع باعث شود اختلافات بین ایران و عربستان نیز حل شود و واقعاً به نفع هر دو کشور تمام شود و فضا و مسیر جدیدی پیش روی کشورهای منطقه در عدم اجازه به آمریکا و اسرائیل در دخالت در مسائل منطقه منتهی شود.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ارتباط قطر با عربستان سعودی قطر کارشناس مسائل بین الملل بین کشورهای همسایه فال نیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۸۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور ایران از توان بازدارندگی استراتژیک رژیم صهیونیستی‌/ضرورت تنبیه رژیم صهیونیستی برای امنیت جهان لازم بود

"عباس گلرو" عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این واقعیت که جمهوری اسلامی ایران نشان داد اراده برای عملی کردن پاسخ به دشمنان را دارد، به خبرنگار حوزه پارلمانی خبرگزاری تقریب گفت: باید توجه داشت که جمهوری اسلامی تحولاتی که در منطقه غرب آسیا می‌گذرد را با حساسیت بیشتری پیگیری کند و در این بین هر گونه اظهار نظری که بتواند به ثبات منطقه کمک کند، باید گفته شود.
 
وی ادامه داد: تمامی کشورها باید علملیات وعده صادق را مدنظر قرار بدهند؛ چرا که این اولین بار در منطقه بود که جمهوری اسلامی ایران مستقیما به خاک سرزمین اشغالی فلسطین حمله و جواب شیطنت رژیم اسرائیل را داد.
 
نماینده مردم سمنان با اشاره به رایزنی های غرب برای جلوگیری از پاسخ ایران به اسرائیل، گفت: کشورهای اروپایی و غربی علی رغم رایزنی‌های فشرده با ایران برای خویشتنداری کردن کشور ما دیدیم که دستگاه دیپلماسی ما همگام با بخش نظامی خوب عمل کرد و پاسخ های محکمی داده شد که جدیت ایران در واکنش را مورد تاکید قرار داد.

گلرو با بیان این واقعیت که هیبت پوشالی اسرائیل که هیچ کس جرات چپ نگاه کردن به آنها را نداشت فرو ریخت، تصریح کرد: جهانیان دیدند که موازنه وحشتی برقرار شد، سطح بازدارندگی ایران ارتقا یافت  و تمامی اینها سبب شد افکار عمومی داخل اسرئیل نسبت به امنیت‌شان بیشتر از پیش نگران شوند.
 
این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به  رایزنی های کشورهای غربی  با مقامات وزارت خارجه ایران، تاکید کرد: زمانی که آنان جدیت ایران در پاسخ دادن به رژیم غاصب اسرائیل را دیدند از ما خواستند که در چارچوب حقوق بین‌الملل عمل کنم که خود این درخواست نشان داد عمل ما "دفاع مشروع"، "قانونی" و در "چارچوب حقوق بین‌الملل" بود؛ این عملیات نشان داد دنیا نمی‌توانست هیچ نقدی به واکنش ما داشته باشد.

 ادبیات نیانیاهو تغییر کرده است 
وی با بیان اینکه نتانیاهو همچنان به دنبال متقاعد کردن آمریکا و غرب برای پاسخ به ایران است، ادامه داد: ادبیات رژیم غاصب اسرائیل "ادبیات نگرانی" در درون است. یعنی با نگرانی حرف از واکنش می زنند و می گویند به گونه ای جواب ایران را خواهیم داد که منطقه را ملتهب نکند؛ و این بدین معناست که ما به طرف های اروپایی تضمین می‌دهیم که دست به کاری نزنیم که ایران با شدت بیشتری با ما برخود کند.
 
گلرو با یادآوری این واقعیت که اظهار نظرهای نتانیاهو قبل و بعد از اقدام ایران بسیار متفاوت و با احتیاط شده است، چرا که خوب فهمیده است راه پاسخ دادن باز شده است،  بیان داشت: "وعده صادق" درواقع پاسخ به اسرائیل نبود بلکه به طرف های غربی عضو ناتو هم پاسخ دادیم. چرا که انگلیس و فرانسه  با استفاده از جنگنده و ابزارهای مختلف نظامی خود در جهت رهگیری موشک های بالستیک، کروز و پهپادهای ایرانی آمده بودند ولی ما علی رغم همه کمک هایی که به رژیم صهیونیستی شد موفق عمل کردیم.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی در پایان با اشاره به اینکه آمریکا و غرب اعلام کردند که پاسخ حمله ایران به رژیم صهیونیستی را از طریق دیپلماتیک خواهند داد، افزود: با توجه به دیپلماسی قوی و فعالانه دولت در برخورد کردن در این زمینه و همچنین مذاکراتی که با سایر کشورها بویژه چین و روسیه انجام شد مشاهده کردیم که  آمریکا و اروپا در پاسخ دیپلماتیک به ایران شکست خوردند.
 
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیت‌الله خاتمی، خطیب نماز جمعه تهران: حجاب نباید جامعه را دو قطبی کند/ دشمنی با ایران بازی با دم شیر است/ دشمنان ما در هر نقطه جهان که هستند بدانند رژیم صهیونیستی نابود شدنی است
  • درخواست بلینکن از چین در رابطه با ایران و کره شمالی
  • باقری: ریشه ناآرامی‌ها در منطقه در دخالت خارجی است
  • «طوفان الاقصی» توطئه عادی سازی روابط با اسراییل را شکست داد
  • اردوغان: دیگر روابط تجاری با اسرائیل نداریم
  • وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند
  • تصمیم مهم اردوغان درباره رژیم صهیونیستی ؛ روابط تجاری ترکیه با اسرائیل متوقف شد
  • اردن خود را متعهد به تأمین امنیت رژیم صهیونیستی می‌داند
  • تلاش عربستان و امارت در موازنه بین ایران و رژیم صهیونیستی
  • عبور ایران از توان بازدارندگی استراتژیک رژیم صهیونیستی‌/ضرورت تنبیه رژیم صهیونیستی برای امنیت جهان لازم بود