Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-رییس جمهور گفت: همان‌طور که مردم باید دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند، به طریق اولی شخصیت‌ها و مقام‌های نظام و دستگاه‌های رسمی موظفند با جدیت و قاطعیت بیشتری این دستورالعمل‌ها را رعایت کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، بازگشایی مدارس از اول بهمن ماه در شهرهای زرد و آبی، ضرورت بازنگری پروتکل‌های بهداشتی کسب و کارهای مرتبط با ایام پیش از آغاز سال نو، تمهیدات انجام شده برای تغییر وضعیت شهرهای قرمز و ابراز نگرانی از عادی‌انگاری موضوع مقابله با کرونا به ویژه از سوی برخی دستگاه‌ها و مقام‌های ارشد، مهمترین موضوعات و محورهای مورد بررسی در نشست روز پنجشنبه روسای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا به ریاست رئیس جمهور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نشست با گزارش کمیته آموزش از تمهیدات اتخاذ شده برای بازگشایی مدارس از اول بهمن ماه در شهرهای زرد و آبی به صورت اختیاری آغاز خواهد شد. طبق این گزارش کادر اداری و اجرایی در تمام مدارس کشور به جز مناطق قرمز از ابتدای بهمن ماه در مدارس حضور خواهند داشت و در شهرهای زرد و آبی تمام مدارس ابتدایی در پایه‌های اول و دوم باز شده و در آن مدارسی که تعداد دانش‌آموزان در کلاس‌های درس بیش از ۱۰ نفر است، مقرر شد دانش‌آموزان با مدیریت شورای مدرسه در روزهای هفته توزیع ‌شوند تا همه از آموزش حضوری بهره‌مند شوند.

در مدارسی نیز که تعداد کل دانش‌آموزان کمتر از ۵۰ نفر است در تمام مقاطع تحصیلی و تمام پایه‌ها کلاس‌های درس ۱۰ نفره و حضوری و البته به صورت اختیاری برگزار می‌شود و مدیریت این موضوع و اطلاع‌رسانی به خانواده‌ها برای زمان حضور فرزندانشان در مدارس، بر عهده مدیران مراکز آموزشی است.

در ادامه این نشست در خصوص هماهنگی‌های به عمل آمده بین کمیته‌های مختلف جهت آگاهی‌بخشی و آموزش از طریق اطلاع‌رسانی و وظایف کمیته اطلاع‌رسانی و تبلیغات در این زمینه بحث شد و درباره وظایف کمیته بهداشتی و درمانی در خصوص نحوه نظارت بر روند رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس و هماهنگی‌هایی که در این عرصه باید با کمیته آموزش انجام دهد، گفتگو و تصمیم‌گیری شد.
همچنین در این زمینه دستورات لازم برای تقویت و پشتیبانی از مدارس در بحث تامین ملزومات و تجهیزات بهداشتی داده شد.

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در این جلسه گفت: اگر چه آموزش غیرحضوری با توجه به زیرساخت‌هایی که در سال‌های گذشته توسط دولت ایجاد شد، اجازه نداد جریان آموزش با وجود تعطیلی مدارس قطع شود، اما باید در نظر داشت که هیچ شیوه‌ای جایگزین آموزش حضوری نبوده و نخواهد شد.

رئیس جمهور اظهار داشت: قطعا در مدت تعطیلی مدارس، آسیب‌هایی متوجه دانش‌آموزان بوده که باید آموزش و پرورش، با آغاز مجدد آموزش حضوری و بازگشایی مدارس، این آسیب‌ها را شناسایی و نواقص و مشکلات آموزشی دوران تعطیلی مدارس را طی همین مدت باقیمانده از سال تحصیلی به نحوی جبران کند.

رئیس جمهور همچنین با تاکید بر اینکه سلامت دانش‌آموزان و کادر آموزشی برای ما بسیار مهم است، گفت: مدیریت مدارس باید بهداشت کرونا را در کنار سایر آموزش‌ها به طور دقیق و روشن به دانش‌آموزان آموزش دهند و جهت حفظ سلامت کادر آموزشی بیش از پیش تلاش کنند.

در ادامه این جلسه کمیته بهداشتی و درمانی با توجه به در پیش بودن فعالیت کسب و کارهای شب عید، پیشنهاداتی را در خصوص بازنگری پروتکل‌های بهداشتی این دسته از کسب و کارها با توجه به وضعیت‌های مختلف هر استان و شهرستان ارائه کرد.

این کمیته همچنین بر ضرورت رعایت پروتکل‌ها در ایام تعطیلات عید، سفرهای ایام نوروز و دید و بازدیدهای نوروزی تاکید و پیشنهاداتی را در این حوزه‌ها ارائه کرد.

رئیس جمهور در همین ارتباط به همه کمیته‌های ستاد ملی ماموریت داد که با استفاده از تجربه موفق سال گذشته و تمامی تجاربی که در سال جاری بدست آمده، ظرف مدت کوتاه و مشخصی پیشنهادات خود را در خصوص بحث دستورالعمل‌ها ارائه کنند تا در جلسه ستاد ملی برای تصویب بررسی شوند.

در این جلسه همچنین قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا و کمیته بهداشتی و درمانی در گزارش‌هایی از عادی انگاری موضوع مقابله با کرونا به ویژه از سوی برخی دستگاه‌ها و مقام‌های ارشد چه در جلسات رسمی و چه در سفرهای کاری و همچنین در چند رخداد اخیر از جمله تشییع جنازه و برخی مراسم ملی و مذهبی و تاثیر منفی آن بر افکار عمومی، ابراز نگرانی کردند و خواهان ابلاغ مجدد الزام رعایت دستورالعمل‌ها شدند.

روحانی نیز با اشاره به این گزارش‌ها گفت: همانطور که بارها مراجع عظام تقلید و مقام معظم رهبری تاکید کرده‌اند حفظ جان و سلامت مردم، خط قرمز و جزو واجبات است. همچنین معیار فعالیت‌ها و تجمعات صرفا مصوبات ستاد ملی است و تخطی از این مصوبات خلاف قانون و شرع است. 

رئیس جمهور تاکید کرد: همانطور که مردم باید دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند، به طریق اولی شخصیت‌ها و مقام‌های نظام و دستگاه‌های رسمی موظفند با جدیت و قاطعیت بیشتری این دستورالعمل‌ها را رعایت کنند.

وی قرارگاه عملیاتی و کمیته بهداشتی و درمانی را موظف کرد که تخطی و تخلف دستگاه‌های رسمی و مقام‌ها از دستورالعمل‌های بهداشتی را به مراجع نظارتی گزارش کرده تا برخورد قانونی صورت گیرد.

در ادامه این جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا و کمیته بهداشتی و درمانی گزارشی را در خصوص شهرهای قرمز و تمهیدات انجام شده برای تغییر وضعیت این شهرها ارائه کردند.

رئیس جمهور ضمن تاکید به استانداران استان‌های دارای شهرهای با وضعیت قرمز برای انجام اقدامات موثر و بهره‌گیری از تجربیات استان‌های موفق در این عرصه، به قرارگاه عملیاتی و کمیته تبلیغات ماموریت داد که نسبت به بحث حفظ وضعیت موجود و پایداری روند افزایش شمار شهرهای زرد و آبی با اجرای دقیق دستورالعمل‌ها و محدودیت‌ها کار کنند و کمیته تبلیغات همزمان با اطلاع‌رسانی به هنگام و فرهنگ‌سازی، در این عرصه اقدامات لازم را انجام دهد.

روحانی تاکید کرد: با توجه به وضعیت استان‌های شمالی کشور (مازندران، گلستان و گیلان) لازم است تمهیدات ویژه‌ای اندیشیده شده، همه پروتکل‌ها با دقت رصد شود و همه استانداران و دستگاه‌های این استان‌ها کاملا هماهنگ عمل کنند.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد دستورالعمل های بهداشتی کمیته بهداشتی و درمانی قرارگاه عملیاتی شهرهای زرد و آبی مقابله با کرونا دستگاه های رسمی دستورالعمل ها رعایت کنند دانش آموزان اطلاع رسانی رئیس جمهور پروتکل ها ستاد ملی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۴۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ نکته مهم درباره برخورد دستگاه قضایی به دانه درشت ها

حسن نوروزی؛ نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس: مبارزه با مفسدان اقتصادی دانه درشت‌ یکی از رویکردهایی است که طی سال‌های اخیر به‌صورت قاطع در دستورکار دستگاه قضایی کشور قرار گرفته‌است؛ راهبردی که تاکنون با دستاوردهای قابل‌توجهی نیز همراه بوده و نشان‌ داده قوه قضاییه با عزمی جزم در راستای قطع دستان مفسدان اقتصادی از ساختارهای اقتصادی کشور گام برمی‌دارد. بررسی کارنامه دستگاه قضایی در این حوزه نمایانگر گام‌های مهم و مؤثری است که علاوه بر تأثیرهای اساسی آن در سالم‌سازی فضای اقتصادی کشور، افکار عمومی را بیش‌ازپیش به فسادستیزی در ساختارهای مختلف کشور امیدوار می‌کند. در رویکردهای دستگاه قضایی با هدف مبارزه مؤثر با مفسدان اقتصادی دانه‌درشت، برخی نکات بیشتر به چشم می‌آید که بررسی آنها دربردارنده نکات مهمی است که در ادامه به آنها اشاره می‌شود.

۱- یکی از مهم‌ترین نکاتی که در این زمینه باید به‌صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد، مبارزه پیگیرانه با مفسدان کلان اقتصادی، آن‌هم با شجاعت و درایت است. همین چندی قبل بود که انتشار خبر دستگیری فرزندان معاون‌اول سابق قوه قضاییه به‌ اتهام برخی مفاسد اقتصادی، نشان داد قوه قضاییه با شجاعت به‌دنبال خشکاندن ریشه‌های فساد، در هرجایی که باشد، است. استمرار چنین رویکردی می‌تواند آثار و تبعات بسیاری در راستای سالم‌سازی فعالیت‌های اقتصادی کشور داشته باشد.

۲- اثبات سیستماتیک‌نبودن مفاسد اقتصادی در کشور، یکی از مهم‌ترین نتایج برخورد قاطع قوه قضاییه با مفسدان دانه‌درشت اقتصادی به‌حساب می‌آید. اگرچه طی سال‌های اخیر برخی جریان‌ها و رسانه‌های معاند تلاش کرده‌اند اینگونه القا کنند که مفاسد اقتصادی در ایران سیستماتیک است، بررسی کارنامه اقدامات دستگاه قضایی در این حوزه خلاف این فضاسازی‌ها را به اثبات رسانده‌است. رسیدگی قاطع به پرونده فرزندان معاون‌اول سابق قوه قضاییه یکی از نمودهای اثبات این موضوع است. این در حالی است که طی سال‌های گذشته پرونده‌های مهم دیگری نیز از سوی قوه قضاییه به نتیجه رسیده‌است که ثابت می‌کند فساد اقتصادی نه‌تنها در ساختارهای مختلف کشور سیستماتیک نیست، بلکه محاکم قضایی با جدیت به این موارد وارد می‌شوند و تا رسیدن به نتیجه نهایی پیگیری می‌کنند. پرونده‌های متعدد رسیدگی به مفاسد دانه‌درشت‌ها طی دهه‌های اخیر اثباتی است بر این ادعا که مفاسد اقتصادی برخلاف برخی فضاسازی‌ها سیستماتیک نیست.

۳- نکته مهم دیگری که از بررسی کارنامه بیش‌از ۴ دهه‌ مبارزه با مفاسد اقتصادی دانه‌درشت‌ها به‌دست می‌آید، این است که طی این سال‌ها دستگاه قضایی کشور اقدام‌های مؤثری در این زمینه انجام داده‌ و به‌صورت مستمر با دانه‌درشت‌ها برخورد قاطع داشته‌است. در چنین شرایطی اگر گاهی کاستی‌هایی در این زمینه وجود داشته، بیش از هر چیز به‌دلیل پیچیدگی عملکرد مفسدان و متخلفان بوده‌است. با وجود این کارنامه اقدام‌های دستگاه قضایی در این عرصه قابل دفاع است.

۴- بازگرداندن اموال عمومی به بیت‌المال نکته مهم دیگری است که در نتایج پیگیری پرونده‌های مفسدان اقتصادی دانه‌درشت بیش‌ازپیش به‌چشم می‌آید. ایستادگی قوه قضاییه در این زمینه و انجام پیگیری‌های لازم تا رسیدن به نتیجه مطلوب از نکاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد. یکی از آخرین نمونه‌ها در این زمینه، تسویه بدهی‌های بابک زنجانی است که با بازگرداندن اموال خارج‌ازکشور او به ایران محقق شد.

۵- عدم‌وجود «خط قرمز» از دیگر رویکردهای محسوس در روند مبارزه با مفسدان اقتصادی دانه‌درشت از سوی دستگاه قضایی بوده‌است؛ رویکردی که در پرونده‌های مختلف سال‌های اخیر نمود داشته و ثابت کرده است مقام‌های قضایی کشور بدون هیچ‌گونه اغماضی به پرونده‌های اتهامی رسیدگی می‌کنند و فشارهای بیرونی نمی‌تواند در این زمینه خللی وارد آورد. روندها و رویکردهای موجود در این زمینه نشان می‌دهد «عدالت» اصل اساسی مورد توجه دستگاه قضایی است؛ اصلی که نشات‌گرفته از قانون اساسی جمهوری‌اسلامی است.

کد خبر 848497 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها شهرام جزایری خبر ویژه قوه قضائیه مفاسد اقتصادی مالی بابک زنجانی

دیگر خبرها

  • ۵ نکته مهم درباره برخورد دستگاه قضایی به دانه درشت ها
  • پایان مسابقات شنای کارگران خراسان شمالی در هفته کار و کارگر
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • زنگ سپاس معلم در مدارس بهاباد نواخته شد
  • رسمی: بازی پایین جدولی‌های لیگ 3 هیچ نشد
  • برخورد با تخلف ساکن رانندگان هوشمند می‌شود
  • رونمایی از آثار ۱۳ معلم مولف در مراسم تکریم مقام معلم
  • ضبط ۲ دستگاه موتور سیکلت خارجی غیرمجاز
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • وحدت مهم‌ترین رکن جامعه است